• Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

1. NYHEDSBREVE FRA FORFATTERFOREDRAG

Med nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag modtager du konkrete tilbud på foredrag, kurser eller workshops. Ved at oplyse dit tlf.nr giver du os mulighed for at ringe til dig, såfremt at det bliver nødvendigt.

Ønsker du at modtage færre e-mails fra Forfatterforedrag – men vil stadig gerne modtage nyhedsbrevet – er du velkommen til at skrive til info@forfatterforedrag.dk. Vil du gerne frabede dig, at vi kontakter dig telefonisk med et uforpligtende tilbud, er du ligeledes velkommen til at skrive til info@forfatterforedrag.dk

Du kan altid framelde dig vores nyhedsmail, ved at klikke på afmeld/unsubscribe i bunden af de mails som vi sender til dig. Vær opmærksom på, at når du afmelder nyhedsbrevet er det permanent. Du vil ikke længere modtage uopfordrede tilbud fra Forfatterforedrag.

 

2. PERSONDATAPOLITIK

Et af Forfatterforedrags overordnede mål er at opretholde det højeste niveau af sikkerhed for vores kunder, foredragsholdere og medarbejdere – dette gør sig også gældende, når det kommer til beskyttelsen af personoplysninger. Forfatterforedrag er formidler af foredrag, kursus eller workshop. Forfatterforedrag er dataansvarlig.

Forfatterforedrag’ kontaktoplysninger er:

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
5000 Odense C
Att.: Nichlas Jægergaard 

Forfatterforedrag udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning. Forfatterforedrag er på nuværende tidspunkt i gang med at tilpasse relevante processer og systemer i henhold til de nye EU-regler for behandling af personoplysninger (GDPR). Når du, ved bestilling af et foredrag, kursus eller workshop hos Forfatterforedrag, afgiver dine personoplysninger til Forfatterforedrag, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Forfatterforedrag.

 

4. HVORDAN INDSAMLER FORFATTERFOREDRAG PERSONOPLYSNINGER?

Forfatterforedrag indsamler personoplysninger på følgende vis:

• Når du vælger at købe et foredrag, kursus eller workshop hos Forfatterforedrag

• Hvis vi har ringet til dig, eller mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail.

Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

 

5. HVILKE INFORMATIONER INDSAMLER FORFATTERFOREDRAG?

Forfatterforedrag indsamler blandt andet følgende personoplysninger:

• Navn, telefonnummer, e-mailadresse, region, samt info om hvilken branche man tilhøre

• Tilmeldinger til kundearrangementer

• Demografiske oplysninger.

• Købshistorik herunder evt. interesser

• Feedback via vores kundeundersøgelser.

• Browserinformationer.

 

6. HVAD ER FORMÅLET MED INDSAMLINGEN?

Forfatterforedrag formål med indsamling af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:

• Behandling af din reservation eller booking af foredrag, kursus eller workshop hos Forfatterforedrag.

• Kontakt til dig med invitationer til kundearrangementer og konkrete tilbud på foredrag, samt inspiration og nyheder.

• Forbedring og udvikling af Forfatterforedrags serviceydelser.

• Tilpasning af Forfatterforedrags kommunikation og markedsføring til dig.

• Analyse af din brugeradfærd og re-marketing.

• Administration af din relation til Forfatterforedrag.

• Opfyldelse af lovkrav.

 

7. DINE RETTIGHEDER

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger:

• Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Forfatterforedrag behandler om dig.

• Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Forfatterforedrag har registreret om dig.

• Du har ret til at få slettet de personoplysninger Forfatterforedrag har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Forfatterforedrag alle oplysninger, som Forfatterforedrag ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Du kan ved skriftlig anmodning til Forfatterforedrag enten modtage en udskrift af dine personoplysninger, få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal underskrives af dig og indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også kontakte Forfatterforedrag, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

 

Anmodningen fremsendes til:

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
5000 Odense C
Att.: Nichlas Jægergaard 

Forfatterforedrag vil indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning om udskrift fremsende denne til din postadresse.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, undersøger Forfatterforedrag, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Forfatterforedrag kan afvise anmodninger, der enten er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben (for eksempel at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller i situationer hvor den ønskede handling må anses for værende yderst kompliceret (for eksempel anmodninger om oplysninger, der udelukkende findes som sikkerhedskopier).

 

 

Dudal Webdesign