Gå til primært indhold Gå til footeren

Nikolaj Kirk

TV-kok og forfatter.

4.71 ud af 5

Topanmeldt!

Send en uforpligtende forspørgsel på Nikolaj Kirk

Eller ring

35 12 12 99

5 ud af 5

Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!

Jonas Plagborg

Northern Hunting

Læs alle reviews
Book Nikolaj

Send en uforpligtende forspørgsel på Nikolaj Kirk

Eller ring

35 12 12 99

Et foredrag med Nikolaj Kirk giver jer:

  • Værdifuld indsigt i madkultur og råvarer
  • Inspirerende bæredygtighedsprincipper til køkkenet
  • Smagsfuld rejse gennem gastronomiens verden

Send en uforpligtende forspørgsel på Nikolaj Kirk

Foredrag om gastronomi, fødevarekvalitet og bæredygtighed
Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som "Mad i kassen", "Go’ morgen Danmark" og ikke mindst det populære livsstilsprogram "Nak og Æd" om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Nikolaj er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden kan I opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel.

Desuden har han udgivet bogen ”Beretninger fra fremmede køkkener” og “Ild – Eventyrlig mad”. Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi et Nikolaj foredrag.

Book Nikolaj Kirk til et inspirerende foredrag om madkultur, råvarer og hvordan man kan integrere bæredygtighed i køkkenet.

Kundeanmeldelser

5 ud af 5

Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!

4 ud af 5

Sammen med museets gæster glædede vi os over et super godt Nikolaj Kirk foredrag og demonstration. Fantastisk at Mikkel Maarbjerg var medhjælper - det er klasse!

4 ud af 5

En fantastisk dag med god teambuilding, anekdoter. Service var i særklasse og alt har ryddet op inden afsked - ALT...

5 ud af 5

Engageret og generøst bidrag fra Nikolaj Kirk med en fin virkelyst og nysgerrighed i forhold til at matche hans foredrag med lige netop den rammesætning vi havde sat fra museets side: Et møde mellem mad, kunst og følelser!

5 ud af 5

Halsnæs Bibliotekerne havde besøg af Nikolaj Kirk d. 21/9 til et hæsblæsende foredrag "Det bimler og bamler", hvor 100 gæster blev underholdt i over 2 timer. Det var en eftermiddag hvor vi kom med ned i maskinrummet og der blev fyldt på med røverhistorier bag kameraet til Nak og Æd. Det var klasse!

5 ud af 5

Suverænt foredrag.

5 ud af 5

Foredraget var både inspirerende og underholdende! Nikolaj Kirk formidlede sin passion for mad og natur med stor energi og indsigt, og det var en fornøjelse at høre hans fortællinger. Han har virkelig noget på hjerte og formår at ramme publikum – man bliver både provokeret og inspireret på samme tid. Det var en aften, der satte tanker i gang og gav lyst til at udforske maden og naturen endnu mere.

Bedømt 4.71/5 baseret på 7 kundeanmeldelser

Foredrag

Nikolaj Kirk foredrag:

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

I dette Nikolaj Kirk foredrag stiller han spørgsmålstegn ved råvarernes tilstand og produktionen af råvarerne. Formålet er at få sat fokus på vitaminer i råvarerne frem for tilsætningsstoffer. Han belyser bl.a., hvordan masseproduktion og effektivisering medfører generelt dårligere produkter, og hvordan det kan være, at vi nedprioriterer økologi og bæredygtighed. Vi skal væk fra tankegangen om nemhed og fastfood, og i stedet fokusere mere på kreativiteten og fantasien i de danske køkkener!
Forespørg: Nikolaj Kirk Fødevarekvalitet og bæredygtighed

Nikolaj Kirk foredrag:

Gastronomisk opdagelsesrejse

Nikolaj Kirk har været på mange gastronomiske rejser rundt omkring i verden. I dette foredrag vil Nikolaj Kirk fortælle om de mange forskellige destinationer, som han har rejst til i forbindelse med at få forståelse af den pågældende madkultur, hvor gastronomiske forskelligheder udfordres og undersøges. Et spændende Nikolaj Kirk foredrag hvor vi gennem billeder og fortællinger hører om hans uforudsigelige og fantastiske oplevelsesrejser gennem diverse lande. Alt lige fra jagt til køkkenteknikker i diverse lande vil blive belyst. Foredraget varer 2 timer.
Forespørg: Nikolaj Kirk Gastronomisk opdagelsesrejse

Moderering ved Nikolaj Kirk :

Moderator med smag for samtalen.

Nikolaj modererer debatter og samtaler med mad, måltider, gastronomi og råvarer som omdrejningspunkt. Med en sikker hånd guider han paneler og publikum gennem komplekse emner – fra bæredygtighed og smag til kultur, sundhed og fødevareproduktion.

Hans mål som moderator er at skabe en tryg, levende og struktureret ramme, hvor alle stemmer bliver hørt. Han sørger for, at debatten udvikler sig naturligt, men aldrig mister retning. Med en tydelig drejebog og forudgående research sikrer Nikolaj Kirk, at samtalen flyder, og at der er plads til både faglighed, uenighed og nye perspektiver.

Uanset om det er på en scene, til en konference, i et telt på en madfestival eller i et studie, lægger han vægt på:

Grundig forberedelse: Nikolaj sætter mig ind i emnet og tilpasser forløbet til publikum og formål.

Tryg og respektfuld tone: Alle debattører – uanset baggrund – får plads og bliver guidet med overskud.

Dynamik og nærvær: Han holder energien oppe og publikum med hele vejen.

Fokus på madens betydning: Ikke kun hvad vi spiser – men hvorfor, hvordan og med hvilke konsekvenser.

Mad er mere end næring – det er kultur, identitet, politik og passion. Det er dé samtaler, Nikolaj Kirk faciliterer.

Hør mere - kontakt os.: Nikolaj Kirk Moderator med smag for samtalen.

Nikolaj Kirk foredrag:

Jagt og mad

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med mad formidling og om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter.
Forespørg: Nikolaj Kirk Jagt og mad

Send en uforpligtende forspørgsel på Nikolaj Kirk

Brug for hjælp?

Telefon: 35 12 12 99

E-mail: kontakt@forfatterforedrag.dk