Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Gitte Hornshøj

Den gode tone: Kommunikationens rolle i positivitet og trivsel.

Gitte Hornshøj

Skarp debattør og skribent, kendt for at fremme den gode dialog. Hendes foredrag inspirerer til åbenhed, forståelse og konstruktiv kommunikation.

5 ud af 5 stjerner

Gitte havde på forbilledlig vis fanget essensen af det emne, som vi gerne ville have et oplæg om. Hun er en sprudlende og livsklog foredragsholder, som mestrer det at kunne fange sit publikum fra start til slut. Vi fik mange gode grin - men også noget at tænke over. Vi havde en rigtig rigtig god dag i selskab med et meget interessant og ikke mindst interesseret menneske!

Vibeke Andersen - Børn og Unge - Viborg Kommune Se alle referencer

Et foredrag med Gitte Hornshøj giver jer:

  • En af de mest underholdende oplevelser, I nogensinde vil støde på.
  • Med års erfaring bag sig har Gitte formidlet sine indsigter til en bred skare, fra topledere til menighedsråd.
  • Hun formår at inspirere sine lyttere, berige dem med ny viden og påvirke dem til at agere mere hensigtsmæssigt.
Uforpligtende forespørgsel på Gitte Hornshøj

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Gitte

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Gitte Hornshøj skiller sig tydeligt ud som en af de mest fremtrædende kvindelige foredragsholdere i Danmark. Kendt for sin rå ærlighed og autenticitet, har hun en dyb passion for mennesker, og hendes foredrag, som grundlæggende handler om respektfuldt samvær mellem mennesker, gør et varigt indtryk på publikummet. Med sin omfattende erfaring inden for foredragsverdenen, kombinerer hun indsigt med humor, ofte efterladende sit publikum i tårer af latter.

Et foredrag med Gitte Hornshøj giver jer:

  • En af de mest underholdende oplevelser, I nogensinde vil støde på.
  • Med års erfaring bag sig har Gitte formidlet sine indsigter til en bred skare, fra topledere til menighedsråd.
  • Hun formår at inspirere sine lyttere, berige dem med ny viden og påvirke dem til at agere mere hensigtsmæssigt.

Beherskelsen af samspillet med andre – Forbedr kommunikationen på jobbet

Gitte Hornshøj er en yderst populær foredragsholder, kendt for sine engagerende præsentationer om den fine kunst at interagere med andre. Hendes foredrag er i høj kurs, ikke mindst på grund af hendes skarpe humor og evne til at facilitere konstruktiv dialog. I en æra, hvor både autoritet og god kommunikation ofte udfordres, værdsætter mange arbejdspladser de vejledninger, som den nutidige Emma Gad leverer.

Gitte, sammen med sin mand, har tidligere styret en gourmetrestaurant i Herning og driver stadig en fest- og kursusvirksomhed på familiens gård i Jelling. Her beskæftiger de sig blandt andet med vin og kunst. Offentligt er Gitte kendt som klummeskribent, brevkasseredaktør og tv-personlighed. Hun er også forfatter til bøger som “Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” og “Børn, børn, børn”.

I dag blogger Gitte om et bredt spektrum af emner og er aktiv i rådgivende arbejde for forskellige organisationer. Hendes fokus ligger på foredrag, der appellerer til både det private og offentlige erhvervsliv samt kulturelle og sociale institutioner, som alle søger at forbedre intern og ekstern kommunikation.

Book Gitte Hornshøj til jeres næste begivenhed, og berig jeres arbejdsplads med indsigt i vigtigheden af god dialog og samarbejde.

Se foredrag med Gitte Hornshøj
Gitte Hornshøj foredrag

Takt og tone – med plads til unoder

I ”Takt og tone – med plads til unoder” vil Gitte Hornshøj levere et energi- og humørfyldt foredrag med fokus på, at dem der forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre, opnår større succes og livskvalitet. Gennem foredraget vil Gitte tage udgangspunkt i sit eget liv med afsæt i den gode opførsel.

Et festligt foredrag med fokus på takt og tone, men samtidig med plads til unoder. Foredraget kan tilpasses målgruppen.

Gitte Hornshøj foredrag

Er du da altid så glad? Et foredrag om arbejdsglæde og begejstring

Hellere være glad end sur. Sådan lyder det fra Gitte Hornshøj, som har besluttet sig for at være en glad kvinde med højt humør. Gitte har gjort god opførsel til sit speciale, og vil i foredraget bl.a. begrave Gitte Lektor Blomme og Maude Varnæs, og i stedet sætte fokus på skabelsen af en positiv dialog på arbejdspladsen.

Et foredrag fyldt med engagement, humor og simple råd til, hvordan vi sammen kan få skabt arbejdsglæde i hverdagen.

Gitte Hornshøj foredrag

Takt og tone - i børnehøjde

Oplev et sjovt foredrag om god opførsel i børnehøjde, som handler om måden vi opdrager vores børn – og til tider undlader at opdrage vores børn.
Med underholdende eksempler vil Gitte Hornshøj portrætterer et kærligt billede af forældrerollen, og inspirerer jer til at tale med jeres børn om god opførsel.

Alt for mange forældre får ikke talt med deres børn om de sociale spilleregler, og derved får børnene sværere ved at skabe gode, sunde relationer.
Hvad gør man? Hvad siger man? Det kan være svært at navigere i, ikke mindst som småbørnsforældre.

Foredraget er uden løftede pegefingre, men med ønsket om at vore børn lærer at knytte venskaber.

Gitte Hornshøj er forfatter til bøgerne ”Børn, Børn, Børn” (2009) og ”Takt & tone – en gammel kone”(2023), som handler om god opførsel i børnehøjde.
Målgruppen er forældre, bedsteforældre, pædagoger – og alle andre der vil hjælpe børn med at skabe god samvær med andre.

Gitte Hornshøj foredrag

Takt og tone på arbejdspladsen – et underholdende foredrag om god opførsel på arbejdspladsen

Fremtidens dygtige medarbejdere er dem, der forstår at have fokus på empati, respekt og medmenneskelighed. Sådan lyder det fra Gitte Hornshøj, som i foredraget giver konkrete redskaber og råd til, hvordan vi bliver i stand til at øge egen arbejdsglæde, samtidig med at vi skal have fokus på, hvordan vi kan gøre hinanden til bedre arbejdskolleger gennem god opførsel. Kort sagt handler om, at vi hver især bør gøre en indsats i forhold til at skabe et godt og sundt arbejdsliv. Frugtordninger, fredagsbrød og fitnesscenter kan gøre meget, man det gør det ikke alene – tværtimod. Det handler om at have det rart med hinanden!

Gitte Hornshøj foredrag

Tag hænderne op af lommen – et foredrag om god service

Medarbejdere på alle niveauer i en organisation er indirekte sælgere og ambassadører. For organisationer handler det derfor om at kunne fremelske medarbejdere, da de for alvor er en stor konkurrencemæssig fordel! Virksomheder skal tage hænderne op af lommen, og ikke kun bruge service som noget eksternt, men derimod have fokus på service som en intern konkurrencemæssig fordel, som i sidste ende fungerer eksternt.

Gitte Hornshøj foredrag

Det udslagsgivende menneske – hvem er de? Og hvordan bliver man sådan et?

Vi vil alle sammen gerne være mennesker, der gør en forskel i hverdagen – mennesker der er udslagsgivne. Men hvordan bliver man sådan et? Ifølge Gitte Hornshøj kan vi alle blive udslagsgivende mennesker, hvis det er det, der er vores fokus. Problemet med de udslagsgivende mennesker er, at mange af deres gode ideer og kreativitet går tabt, fordi de måske bliver læst forkert af deres kolleger og medmennesker. Gitte vil i foredraget gøre sit til, at de udslagsgivende mennesker bliver opfattet positivt hos kollegerne.

Gitte Hornshøj foredrag

Kom godt ud af det på arbejdspladsen – et foredrag om trivsel, kommunikation og en arbejdsplads med højt til loftet

Gitte Hornshøj vil i foredraget tage deltagerne med på en rejse igennem trivsel, arbejdsglæde og respekten for hinanden gennem en god takt og tone. Et af Gittes budskaber er bl.a. at vi kan være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø, stærkere venskaber og en sjovere fest, hvis vi aktivt tager del i det. Deltagerne vil i foredraget blive tvunget til at tænke over deres omgang med deres medmennesker – hvad kan vi gøre for hinanden for at få skabt en bedre hverdag med mere trivsel? Det handler om respekten for hinanden.

Et foredrag der egner sig perfekt til en afslutning på en almindelig arbejdsdag, et personalearrangement eller en aften i højt humør, når Gitte spreder livsglæde, inspiration og eftertænksomhed hos tilhørerne. Deltagerne vil med garanti tage fra foredraget med højt humør!

Referencer

Jeg overværede begge foredrag og var begejstret. De to foredrag var ens og alligevel forskellige, hvilket viste Gitte Hornshøjs fornemmelse for de mennesker, hun stod/står overfor. Gitte var empatisk, positiv, seriøs, vedkommende og meget underholdende. Selvom emnet takt og tone/pli/dannelse kan forekomme banalt, er det banale essentielt.

Hanne Carlsson - VUC Vest

VUC

Gitte havde på forbilledlig vis fanget essensen af det emne, som vi gerne ville have et oplæg om. Hun er en sprudlende og livsklog foredragsholder, som mestrer det at kunne fange sit publikum fra start til slut. Vi fik mange gode grin - men også noget at tænke over. Vi havde en rigtig rigtig god dag i selskab med et meget interessant og ikke mindst interesseret menneske!

Vibeke Andersen - Børn og Unge

Viborg Kommune

Vi var meget begejstrede. Vi havde besøg af en meget veloplagt Gitte Hornshøj, som til fulde levede op til forventningen og leverede et foredrag, der til ramte plet i forhold til målgruppen.

Peter Hansen

Region Sjælland

Det var et meget inspirende og levende foredrag. Gitte har en fantastisk udstråling og en smadder god historie. Alle roste vores valg af foredragsholder.

Lissi Walsted - grossisten Odense

BC Catering

Jeg har kun rosene ord.....det var hel fantastisk, og vi grinede under fordraget og flere dage efter....plus vi fik nogle gode guldkorn med os derfra, som vi kan bruge i vores hverdag. Tak for et godt foredrag.

Elisabeth Houmøller

Hvidbjerg Plejecenter

Underholdende samtidigt med at Gitte havde noget på hjerte.

Gitte Holmgaard - KFUM's Sociale Arbejde

KFUM

Super godt foredrag, der ramte alle, unge som knap så unge, alle var meget begejstrede.

Henrik Hansen

LH Bilcenter

Gitte kunne få os alle med - 20-60-årige - og alle følte at de fik noget med hjem - så nu giver vi ros til hinanden og spiser risene i kantinen.

Berit Madsen - Slagelse

Sydbank

Det fungerede fint, ikke mindst i betragtning af formålet, som var et førstegangsmøde mellem medarbejdere fra to fusionerede virksomheder.

Carsten Rosenvinge

Wolters Kluwer Denmark

Flot at hun kunne komme med så kort varsel og være så klar - når man får at vide man skal være erstatning for Nils Villemoes

Flemming Nielsen

Tekniq Arbejdsgiverne

Gitte Hornshøj var blændende.

Gunnar Hattesen

Danske Lokalaviser
Forespørg på Gitte Hornshøj

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Gitte Hornshøj
Gitte Hornshøj

5 ud af 5 stjerner

Gitte havde på forbilledlig vis fanget essensen af det emne, som vi gerne ville have et oplæg om. Hun er en sprudlende og livsklog foredragsholder, som mestrer det at kunne fange sit publikum fra start til slut. Vi fik mange gode grin - men også noget at tænke over. Vi havde en rigtig rigtig god dag i selskab med et meget interessant og ikke mindst interesseret menneske!

Vibeke Andersen - Børn og Unge - Viborg Kommune Se alle referencer