Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Foredrag om verdens fremstilling og at den ikke er så farlig

no-image

Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Forfatterne af bogen "FARLIGT – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det"

Uforpligtende forespørgsel på Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Hans

Lecture icon

Foredrag

Hans Jørgen og Steffen har mange flotte titler. Eksempelvis indeholder listen titlen som forsker, journalist, spindoktor og kommunikationsrådgiver. Derduover har de en enorm mængde af historier at fortælle. De vil gerne fortælle, hvordan videnskabsfolk, politikere, embedsmænd, virksomheder og pressen giver deres tilskud til, at verden virker mere farlig, end den er. De belyser også, hvordan budskaber om det farlige ofte opstår på grund af halve sandheder og tydelige overdrivelser.

Hans Jørgen Nielsen, og Steffen Andersen har skrevet bogen “FARLIGT – hvordan de fodrer din frygt, og hvorfor du æder det”. Sammenspillet mellem Hans og Steffen giver et humoristisk foredrag, hvor der også er plads til debat. Hans og Steffen stiller sig skeptiske over for al den farlighed, vi møder på daglig basis. Er det ikke bare den rene gas?

Vi har en tendens til at vende og dreje vore farlige bekymringer i de stunder, der ellers skulle være hyggelige. Vi vil så gerne snakke om den truende epidemi, giftigt kemi i tøjet, pesticidrester i drikkevandet, familier på bristepunktet pga. stress, faretruende terrorister, kriminalitet, og måske topper vi endda samtalen med menneskernes eller klodens undergang?

Tag med på en rejse i den farlige verden, som er blevet gjort humoristisk, dragende og videnskabelig – og slet ikke skræmmende. Bliv bevidst om, hvem der fodre dig med frygt, hvilke greb de bruger, og hvad det er for mekanismer, der sætter skub i dem. Vi gennemgår f.eks. et lynkursus i farlig journalistik, hvor du får svaret på, hvorfor politikere ofte skal råbe PAS PÅ! Og det er til trods for, at de absolut intet ved om, hvorvidt dette er farligt.

Se foredrag med Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen
Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen foredrag

Farligt - hvordan de fodrer din frygt og hvorfor du æder det.

Foredraget betegnes bedst som humoristisk og debatskabende. Hans Jørgen og Steffen har mange forskellige titler, som har dannet grundlag for, at de gerne vil fortælle mennesker, at de ikke skal være så bange for den verden, der er blevet konstrueret til at fremstå meget farligere, end den er.

Hans Jørgen og Steffen skærper synet på, hvordan videnskabsfolk og journalister får vores verden til at fremstå farlig. Hvad er det for nogle kneb, de benytter til netop dette? Ved de, hvad de snakker om? Du får et lynkursus i journalistik, så du kan være beredt på hvilke fælder, du skal passe på i medierne.

Glæd dig til et foredrag, hvor du ikke møder endnu en skræmmekampagne – i stedet forsøger Hans Jørgen og Steffen at berolige dig med fakta.

Referencer

Forespørg på Hans Jørgen Nielsen og Steffen Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99