Tlf.35 12 12 99
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf.35 12 12 99
Henrik Ohsten
Politisk redaktør på TV2
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Hans
Foredrag
I et årti har Hans Redder rapporteret fra Christiansborgs gange. Om historiske politiske aftaler, vanskelige forhandlinger og dramatiske magtkampe.
Hans er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har tidligere arbejdet på Dagbladet Information og Jyllands-Posten.
Det er dog især som reporter, analytiker og nu politisk redaktør på TV 2, at danskerne har lært Hans Redder at kende. Når han har “breaket” nyheder på TV 2 News, sammenfattet den politiske situation i 19 Nyhederne og analyseret de store dramaer i “Besserwisserne”.
Se foredrag med Hans RedderFolketingsvalget 2022 vil gå over i historien. Voldsomme vælgervandringer, nye partier, vilde comebacks. Løftebrud og kovendinger. Og efter rekordlange forhandlinger også en regering over midten, som få troede mulig bare måneder forinden.
Med ét er den politiske virkelighed forandret. Det er ikke længere rød og blå blok, der kæmper om magten. Ikke længere Socialdemokratiet og Venstre, som er hovedmodstanderne – eller hvad?
Hans Redder giver sin analyse af, hvad den brede regering over midten betyder for dansk politik den kommende valgperiode – og de kommende årtier. Med anekdoter fra valgkampen og Borgens gange undervejs.
Som journalist på Christiansborg har Hans Redder på nærmeste hold oplevet en række voldsomme interne magtkampe udspille sig.
I Venstre, hvor Lars Løkke og Kristian Jensen sloges så voldsomt om magten, at de endte med at ødelægge hinanden.
I Alternativet, partiet som blev skabt med en ambition om at lave politik på en mere “empatisk” og “ordentlig” måde, men nedsmeltede i et giftigt fløjopgør.
Og senest i Dansk Folkeparti, hvor dårlige valg på stribe endte med at føre til, at tidligere politiske allierede bekrigede hinanden, hvilket blot forstærkede partiets krise yderligere.
Går man længere tilbage i den politiske danmarkshistorie, har stort set alle partier været igennem dramatiske og giftige interne opgør.
Men hvorfor går det så ofte sådan? Hvorfor bliver partifæller, der jo i det store hele er politisk enige, pludselig ærkefjender? Og i hvilke partier ulmer uroen lige under overfladen i øjeblikket?
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.