Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Helle Løvevild Golman

Kom med på en unik jordomrejse ind i det utrolige dyreliv

Helle Løvevild Golman

Naturfotograf, National Geographic Explorer og Canon Ambassadør

Uforpligtende forespørgsel på Helle Løvevild Golman

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Helle

Lecture icon

Foredrag

Helle (og Uri) er blandt andet kendte fra udsendelserne “Vores Vilde Verden” på TV2, hvor seerne kunne følge dem helt tæt på bjørne, ulve, jaguarer og mange flere dyr på kryds og tværs af mange kontinenter. De er begge fotografer for National Geographic, Canon Ambassadører og medlemmer af Eventyrernes Klub og arbejder halvdelen af året med at fotografere i de mest fjerne områder af kloden, mens den anden halvdel bruges hjemme i Danmark med at skrive artikler og bøger.

Kom med Helle på en jordomrejse og ind i det utrolige dyreliv. Publikum kommer helt tæt på via fantastiske billeder og Helles egne ord. Du kan også se frem til at høre om WILDs oprindelse, og hvorfor Helle og Uri har valgt at kæmpe for at redde verdens sidste vilde steder.

Se foredrag med Helle Løvevild Golman
Helle Løvevild Golman foredrag

WILD – Vores Vilde Verden

Naturfotograf, National Geographic Explorer, Canon Ambassadør og forkæmper for beskyttelse af verdens vilde natur og vilde dyr, Helle Løvevild Golman, tager med sit foredrag publikum på en rejse over verdens mangfoldige kontinenter og ind i det fantastiske dyreliv, der stadig findes derude. I ord og umådeligt smukke billeder hører vi fortællingerne om, hvordan det er at leve blandt verdens vilde dyr, få de rigtige billeder, hvorfor det er hårdt og til tider farligt – og hvorfor man kan blive verdens lykkeligste menneske af at færdes netop der. Historien starter altid med kærligheden og den dag, Helle og Uri møder hinanden, og fortsætter med, hvorfor WILD opstod som en nødvendighed, og hvorfor de har viet deres liv til at redde verdens sidste vilde steder.

Referencer

Forespørg på Helle Løvevild Golman

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99