Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Henrik Jeppesen

Foredrag om at have besøgt alle lande i verden

Henrik Jeppesen

Besøgt alle verdens lande

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Jeppesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

Henrik Jeppesen har valgt en anden levevej end de fleste. I stedet for at lægge fokus på uddannelse, så valgte Henrik allerede som 17-årig, at han ville rejse jorden rundt og besøge alle verdens lande. Han nåede sit mål. I en alder af 28 år blev han som en af de yngste i verden til at have besøgt alle globussens mange lande.

Det lå ellers ikke i kortene, at Henrik fra Thy skulle blive denne type af verdensmand. Som lille var han bange for store menneskemængder og flyrejser, men frygten blev lagt på hylden.

I dag rejser Henrik stadig på livet løs, og han fortæller sin historie til verdens medier, blandt andet CNN og BBC. Derudover har han 130.000 følgere på de sociale medier, som vil have et indblik i Henriks alternative levevis.

Henrik tilbyder foredrag, hvor han fortæller om sine oplevelser i lande, som få har besøgt. Han beretter om sine udfordringer og berigelser, som han undervejs har mødt. Drømmer du om at gøre noget lignende som Henrik? Så fortæller han hvordan.

Se foredrag med Henrik Jeppesen
Henrik Jeppesen foredrag

Rejsen i alle verdens lande

I dette foredrag får du det helt store indblik i Henrik Jeppesen rejse igennem alle verdens lande. Hvordan og hvorfor gjorde han det? Hvilke tanker lå bag? Det er en oplevelse, som de færreste springer ud i – der er færre mennesker, der har besøgt hele verdenskortet, end der er mennesker, der har været i det ydre rum.

Det kan virke som en overskuelig mission, som Henrik satte sig for, og han måtte også finde mange alternative metoder for at komme rundt. Penge, visum, tid og transport er ofte en barriere, men Henrik giver sine bedste bud på, hvordan du kan klare de opgaver.

Selvfølgelig vil foredraget også byde på en masse spændende fortællinger og oplevelser, som Henrik har været ude for. Hvad sker der i de lande, som meget få har besøgt?

Henrik Jeppesen foredrag

Spændende rejser på lavt budget

Der er nok et lande, som du drømmer om at besøge – Maldiverne, Seychellerne, Mauritius eller måske Sydafrika. Men hvor skal pengene komme fra? Henrik Jeppesens erfaringer fortæller, at du ikke behøver ret mange kroner på lommen. Selv var han i minus på kontoen under sin rejse, og han har rejst fra Danmark til Afrika for 44 kroner. Det gælder om at finde de helt rette transportmidler og tilbud.

Foredraget er til dig, der drømmer om rejser, som virker til at være ude for rækkevidde. Henrik giver sin bedste bud på, hvordan du kan komme afsted, selv om det virker umuligt.

Henrik Jeppesen foredrag

Rejs ud

Henrik Jeppesen rejste alene til Egypten, da han var 17 år gammel. Godt ti år senere havde han besøgt alle lande i verden. Han er nu tilbage i Danmark, hvor han med foredraget “Rejs ud” gerne vil inspirere mange unge mennesker til at rejse ud i verdenen og forstå den bedre.

Henrik var selv nervøs, dengang han tog på sin første rejse, og han var usikker på, hvad han egentlig havde gang i. Henrik formår derfor at tale i øjenhøjde med de unge mennesker, som måske har en frygt for at rejse, selv om de utrolig gerne vil.

I foredraget kan eleverne bl.a. få værdifuld viden om: At overkomme frygten, hvordan man kommer i gang med at rejse, hvordan man rejser billigt, hvordan man kan få store kulturelle oplevelser og viden om mange af verdens lande.

Referencer

Forespørg på Henrik Jeppesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99