Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jan Huus

Spændende foredrag om kommunikation, trivsel og arbejdsglæde

Jan Huus

DR-journalist, skuespiller og psykoterapeut

Uforpligtende forespørgsel på Jan Huus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jan

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Jan Huus er med sine erfaringer som DR-journalist, skuespiller og psykoterapeut en dynamisk, sjov, jordnær og spændende foredragsholder, der leverer konkrete værktøjer, der også virker på sigt.

Jans foredrag og kurser handler om intern kommunikation, trivsel, personlighedstyper og arbejdsglæde.
Kort sagt: Hvordan I får et godt og respektfuldt arbejdsmiljø uden fnidder i et jordnært sprog – fuld af humor, glæde og læring – enkelt og ligetil.

Med en blanding af interaktiv læring, engagement, aktiviteter, hvor alle arbejder med undervejs og humor bruger Jan sig selv og sit publikum kreativt, så deltagerne tilegner sig virksomme teknikker, arbejdsmæssigt og personligt.

Jans foredrag er virkelig underholdende og fyldt med energi og humor med stimuli for alle sanser.

Se foredrag med Jan Huus
Jan Huus foredrag

Fnidderspillet

Et forrygende, sjovt og lærerigt foredrag/peptalk om kommunikation, trivsel og arbejdsglæde, hvor I arbejder med undervejs.

Vi får ikke altid lyttet rigtigt til hinanden, men tolker mellem linjerne og forestiller os – ud fra vores egen verden. Skyder hinandens holdninger og motiver i skoene. Det giver fnidder i kommunikationen.

Med en række konkrete redskaber indlagt, får I jordnære eksempler på, hvordan kommunikationen kan gå godt eller skidt. Alle kan være med. Humor og læring på samme tid! Og samtidig et foredrag, hvor der også lægges vægt på indsigt og viden.

Fnidderspillet hjælper deltagerne med at blive tydeligere i kommunikationen uden at dømme eller nedgøre
andre.

Udbytte:
– Anerkendende, direkte og respektfuld kommunikation
– Lær at blive på egen “banehalvdel”
– Brugbare og konkrete redskaber
– Større åbenhed, forståelse og rummelighed
– Humor giver glæde og nærvær

Foredraget varer 1 til 2 timer

Jan Huus foredrag

Kommunikation, der svinger – for medarbejdere

Får I lyttet ordentligt til de andre? Læser I imellem linjerne, tolker og forestiller jer? Forventer I, at de andre kan læse jeres tanker og behov? Måske har I fnidder i kommunikationen?

Kommunikation, der svinger, er et lærerigt, sjovt og interaktivt foredrag eller kursus, hvor deltagerne lærer at tale med og ikke til hinanden, at lytte og kommunikere åbent og direkte uden bebrejdelser og domme.

Hvordan får vi stoppet tomgangs-fnidder? Hvad sker der, når kommunikationen fastlåses i Offer-Redder-Anklager-rollerne? Hvordan beholder jeg bolden på egen banehalvdel?

Foredraget og kurset består af fængende og levende oplæg og sjove indslag og øvelser. I får konkrete redskaber til at lytte og kommunikere direkte, åbent og respektfuldt.

Der arbejdes i en jordnær, humoristisk og let forståelig form, hvor alle kan være med. Deltagerne får en række aha-oplevelser, hvilket giver større energi og overskud, samtidig med at alle morer sig.

Udbytte:
– Styrker selvindsigt, relationer og samarbejde
– Øger forståelsen af egne og andres værdier, følelser og behov
– Bryder gamle fastgroede mønstre
– Anerkendende, direkte og respektfuld kommunikation
– Tage eget ansvar for dialogen

Foredraget varer 1 til 2 timer

Jan Huus foredrag

Kommunikation, der svinger – for ledere

Gå forrest, vær den gode rollemodel. For autenticitet og nærvær er to egenskaber, der efterspørges af medarbejdere. Og det er faktisk ret enkelt.

Det handler om trivsel og arbejdsglæde for dig og dine medarbejdere. Og det kan du som leder være med til at skabe gennem en direkte og samtidig respektfuld kommunikation.

For hvad er det for nogle mekanismer, der spiller ind i interaktionen mellem jer, og hvordan påvirker det arbejdsklimaet og det psykiske arbejdsmiljø? Hvordan kan jeg som leder være med til at skabe et godt og anerkendende psykisk arbejdsmiljø? Hvordan kan jeg være den gode rollemodel?

Du får redskaber til at møde medarbejderne med fokus på de bløde værdier – der er fundamentet for de gode resultater – i en enkel, jordnær, morsom og let forståelig form.

Kommunikation, der svinger – for ledere er et sjovt, nærværende og interaktivt kursus med øvelser og opgaver indlagt.

God kommunikation, gode relationer og arbejdsglæde skaber gode resultater for den enkelte og for virksomheden. Resultater og trivsel hænger uløseligt sammen.

Foredraget varer 1 til 2 timer

Jan Huus foredrag

Typer, Team & Trivsel

Hvordan ser du dig selv og dine kollegaer? Hvorfor fungerer du godt med nogle typer, men ikke med alle? Få konkrete værktøjer til bedre at forstå og omgås dig selv, dine kolleger og andre.

Vi arbejder med 4 overskuelige personlighedstyper, som er til at genkende og huske for den enkelte. Samtidig gives der indsigt i, hvor forskellige – og måske ens – vi i grunden er. Hvilke styrker og begrænsninger vi har indenfor de enkelte typer.

Kendskabet til de 4 personlighedstyper er med til at skabe tolerance, rummelighed og forståelse.

Typer, Team & Trivsel er baseret på deltagernes refleksioner og veksler mellem levende og fængende oplæg, spændende og morsomme øvelser og rigtig sjove indslag. Kunsten er at more sig engageret, få indsigt og viden – og samtidig tage sig selv og de andre seriøst.

Henvender sig til medarbejdere og ledere på alle niveauer, der vil forstå sig selv og sine kolleger bedre. Alt
beror på oplevelsen, på inspirationen, den direkte læring, her og nu.

Dit udbytte:
– Lære at omgås og forstå dig selv og dine kolleger
– Kendskab til egne og kollegers styrker og begrænsninger
– Øger tolerancen overfor andre
– Styrke selvindsigt, relationer og samarbejde
– Gør omgangstonen mere respektfuld

Foredraget varer 1 til 2 timer

Referencer

Du gør det super godt – nærværende – sjovt – klart – anskueligt – underholdende

Angelica Boje

Vejen Kommune

Fantastisk godt leveret af Jan med humør og nerve. Fik alle kollegaer med i et muntert og konstruktivt arbejde. Tusind ta for en varm og vedkommende dag

Helle Ibsen, Chefkonsulent

Horsens Kommune

Ping-pong mellem oplæg og øvelser gjorde dagen levende og alsidig. Gode reflektioner og fif til at bedre min kommunikation. Tak for en god dag. Super.

Malene Storgaard Jensen, Udviklingskonsulent

Horsens Kommune

Kommunikation, der svinger” hører til i den absolutte top indenfor sin genre... Gennemførelsen var intet mindre end sublim. Det tætteste man kommer på garanteret succes, for en dag med ledere og medarbejdere

Thorkild Holmboe, Kredschef

Dansk Sygeplejeråd

Der var hele tiden fokus. Der var grin og alvor. Gid alle undervisere ville være som dig Jan Huus. Tak for en god og lærerig dag

Dorthe Hansen, Borgerservice

Ringsted Kommune

Det har været en SUPER dag. At finde sin type, var meget sjovt – Det hele var rigtig godt. Super, super godt

Christina Bonda

SUC Syddanmark

Jan gjorde det rigtigt godt og havde også formået at tilpasse dele af sit foredrag til det input vi havde givet da vi bookede ham. Det gjorde at der var en rød tråd mellem vores eget indlæg inden Jan gik på og så hans foredrag. Samtidig var han sjov og direkte og jeg føler som arrangør at han var i god kontakt med publikum (mine kolleger).

Sanne Majgaard

Nordea

Jeg havde hørt, at vi skulle grine og have det sjovt - fik det ud af det + en masse fagligt, seriøst stof. Fantastisk koncept!

Kirsten G. Nielsen

Kernehuset Fensmark

Der var masser af personlig eftertanke til ændret adfærd. Jeg var specielt glad for IVK - de 4 trin. Glimrende, sjovt og inspirerende, uden at du mistede taget i alvoren.

Jan Damm

Energinet.dk

Meget grin, men med en ”alvorlig” pointe. Jeg var glad for selv at deltage aktivt. Super!

Hanne Theil, tandlæge

Sofiendalsskolen

En sjov oplevelse. Meget professionel og varierende, selv om jeg har set meget efter 40 års engagement i Rødovre kommune. Super

Niels Viuf

Borgerservice, Rødovre Kommune

Jeg fik rigtig meget ud af Typer, Team & Trivsel. Lærte mine kollegaers typer/værdi at kende og at møde andre med åbent sind. Godt gået!

Frederik Jørgensen

Dong Energy

Gode redskaber både privat og arbejdsmæssigt! Totalt inspirerende og levende!

Bente Frandsen

Gigtforeningen, Center for Sundhed og Træning

Jeg fik alle mine forventninger om nye vinkler på kommunikationen, god underholdning samt humørfyldt og dejligt samvær, indfriet og mere til. Et dejligt foredrag med enorm positiv energi fra dig, samt en skøn måde at formidle begrebet på. Jeg var specielt glad for de forskellige øvelser, musikken & energien. Du sprudler af energi, engagement & sundhed. Du ligner en, der er fuld af vitaminer. En der er glad for livet. Wauw, det er fedt!

Susanne Colding, sagsbehandler

Dalhoffsminde Forsorgshjem

Gode kommunikative redskaber på en underholdende måde. Gode råd, et godt grin. Specielt glad for den underholdende måde, det blev præsenteret på. Skide godt!

Jørgen Houmøller, FAC

Vordinborg kommune

Dejligt berigende og uforpligtigende, samtidig med at alvoren i budskabet kunne ses og høres. Alle gik derfra med noget de kunne bruge, bl.a. det store A med det manglende ben, gav stof til eftertanke. En dejlig måde at levere varen på, godt show og timing.

Anita Steffensen, afdelingsleder

Bo og aktivitetscentret Skovlund

Du var virkelig god som konferencier til vores konference. Du var sjov og trådte til, da vores ene foredragsholder var forsinket. Du var den brik i puslespillet, som fik det hele til bare at kører derudaf. Det var en rigtig god dag, og det kan vi virkelig takke dig for

Maria Kristoffersen

Retten i Roskilde

Hvor er det dejligt med et godt grin til julefrokosten - det leverede Jan Huus på både en morsom, men også en seriøs måde

Kirsten Daugaard

Grønbech Construction A/S

Vi havde en rigtig god og munter dag med Jan Huus. Høj grad af faglig information, sjove indslag og øvelser.

Michael Graatang, kommunaldirektør

Halsnæs Kommune

Det var en fantastisk måde at blive “undervist” på. Du er et yderst behageligt menneske. Jeg vil anbefale dig til andre

Ida Munk

Familiecenteret, Roskilde

Fantastisk gennemarbejdet show/undervisning med stimuli for alle sanser.

Annette Ginnerup

Århus Universitetshospital Skejby
Forespørg på Jan Huus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99