Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jane Mylenberg

Inspirerende foredrag om fællesskab og samfund

Nanna Reimers

Jane Mylenberg

Museumsdirektør på ENIGMA

Uforpligtende forespørgsel på Jane Mylenberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jane

Lecture icon

Foredrag

Jane Mylenberg har siden 2015 været museumsdirektør på ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation. Hun er cand.phil. i kunsthistorie, journalist og har en mastergrad i kommunikation. Hun har tidligere bl.a. været adm. direktør for Akademisk Arkitektforening, museumsdirektør på Trapholt og Øregaard Museum og var i 1993 medstifter og leder af festivalen Golden Days.

Jane har skrevet bøger om kunst og kultur som “Come Together”, men også bogen ”Bornholm, Bornholm, Bornholm”. Hun er en ofte brugt debattør i både radio og tv og har gennem flere år været fast deltager i P1 Morgens panel ”Moralens Vogtere”.

Hun sidder i adskillige bestyrelser herunder Trapholt, Ny Carlsberg Museumslegat og Nærum Gymnasium, ligesom hun er næstformand i foreningen Brobyggerne. Jane er formand for Brobyggerne.

Se foredrag med Jane Mylenberg
Jane Sandberg foredrag

Fællesskaber i Danmark

Danskerne er europamestre i fællesskaber. Det viste en undersøgelse i 2018, men hvorfor? Skal vi finde årsagen i, at vi i det danske samfund vægter fællesskaber helt fra barnets første dag i vuggestuen, er det fordi vi har historisk tradition for at løfte i flok helt tilbage fra andelsbevægelsens begyndelse i 1860érne, eller er forklaringen snarere, at mennesker trives bedre i fællesskaber med andre?

Jane Mylenberg har set på flere hundrede fællesskaber i hele landet og beskrevet dem i bogen ”Come Together – Fællesskaber i Danmark”. Fra løbeklubben, som gør det nemmere at komme op fra sofaen og ud på stierne, over fællesspisninger, der slår ring om ensomme, til aktivistiske tiltag som repair-cafeer, der ud over at reparere gamle ting også har et erklæret mål om at få nedbragt momsen på småreparationer, så vi motiveres til mere genbrug. Undervejs kommer vi også omkring landsdækkende fællesskaber som Venligboerne og ser på, hvorfor en hovedtendens i vores måde at bruge fællesskaber på flytter sig fra de traditionelle foreninger til enkeltsager, ligesom Jane Mylenberg taler om forskellen på digitale og fysiske fællesskaber.

Foredraget er krydret med konkrete inspirationseksempler fra hele landet, ligesom tidstypiske tendenser og udfordringer bliver besøgt.

Der er mulighed for efterfølgende debat.

Referencer

Forespørg på Jane Mylenberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99