Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Janni Pedersen og Kim Faber

Ægteparret bag krimihits: Fra hyggelig hjemmeaften til internationale bogreoler

Janni Pedersen og Kim Faber

Janni Pedersen og Kim Faber er ægtefæller, og krimiforfatterpar. Med baggrunde fra Politiken og indgående kendskab til politiarbejde og fortællende journalistik, har de sammen skabt en krimiserie.

Uforpligtende forespørgsel på Janni Pedersen og Kim Faber

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Janni

Lecture icon

Foredrag

Janni Pedersen og Kim Faber, et journalistpar fra Nørrebro, begyndte deres fælles forfatterrejse over en tallerken spaghetti i 2018. Med baggrunde fra Politiken og indgående kendskab til politiarbejde og fortællende journalistik, har de sammen skabt en krimiserie, der er solgt i 10 lande og har resulteret i flere bøger. De deler deres unikke indblik i at skabe troværdige karakterer og flette virkelighed med fiktion, alt imens de balancerer samarbejdet og livet som ægtepar. Deres dedikation og talent blev anerkendt, da de modtog MARTHA prisen i 2022.

Et foredrag med Janni Pedersen og Kim Faber giver jer:

  • Indsigt i skabelsen af fængslende karakterer og plots, i grænselandet mellem virkelighed og fiktion
  • Personlige erfaringer og praktiske råd om at balancere et kreativt partnerskab med livet som ægtepar
  • Enestående perspektiver fra to erfarne journalisters overgang til succesfulde krimiforfattere, med dybdegående kendskab til politiarbejde og fortællende journalistik

Fra spaghetti-aften til international krimisucces

Janni Pedersen og Kim Faber er ikke kun et ægtepar, men også et dynamisk krimiforfatterpar, hvis fælles passion for storytelling og dybdegående journalistik har resulteret i en fængslende krimiserie, der har fanget læsernes opmærksomhed verden over. Deres forfatterskab blev tændt en februaraften i 2018 over en tallerken spaghetti i deres hyggelige lejlighed på Nørrebro, da Kim, en erfaren journalist ved Politiken, delte sin vision om en krimikarakter med Janni, og hun uden tøven sprang med på ideen.

Med Jannis indgående viden om politiarbejde, retssager og terrorbekæmpelse, sammenholdt med Kims talent for fortællende journalistik, har parret skabt en serie, der ikke blot skildrer kriminalgåder, men også udforsker de komplekse lag af menneskelig psykologi og interaktion. Deres bøger, “Vinterland” (2019),  “Satans Sommer” (2020), “Kvæler” (2021) og “Skyggeriget” (2022), er ikke kun spændende læsning; de er vinduer til en verden, hvor virkelighed og fiktion smelter sammen og skaber fortællinger, der er både tankevækkende og dybt medrivende.

Som foredragsholdere deler Janni og Kim generøst ud af deres erfaringer med at arbejde i grænselandet mellem virkelighed og fiktion, og hvordan de, som par, balancerer det krævende arbejde med at skrive og leve sammen. Deres foredrag er en unik mulighed for at få indblik i deres kreative proces, de udfordringer og glæder, der følger med at skrive sammen, og den dybe dedikation, de begge lægger i hvert enkelt ord, de skriver. Med bøger solgt i 10 lande er deres historier ikke bare læst; de er oplevet og elsket.

Book Janni Pedersen og Kim Faber til jeres næste arrangement, og bliv klogere på deres samarbejde og kreative processer bag bøgerne.

Se foredrag med Janni Pedersen og Kim Faber
Janni Pedersen og Kim Faber foredrag

Kom med bag krimiforfatterparets kreationer

I dette fængslende foredrag inviterer det talentfulde ægtepar, med nogle af de seneste års mest omtalte krimier, jer med ind bag bøgernes sider. Fra deres første idéudveksling over en tallerken spaghetti en februaraften, til at blive internationalt anerkendte forfattere, deler parret generøst ud af deres rejse, erfaringer, og ikke mindst, de udfordringer og glæder, der følger med at skabe en krimiserie, når ens partner både er ens bedste kritiker og største støtte.

Foredraget byder på en unik kombination af indsigt i politiarbejde, retssager og terrorbekæmpelse, parrets dybe kendskab til fortællende journalistik, og hvordan disse elementer væves sammen til at skabe medrivende fortællinger, der holder læserne fast til sidste side. Oplev hvordan to forskellige verdener – den professionelle og den private – smelter sammen og bliver til litterær magi, der har erobret læserhjerter i hele 10 lande.

Lad jer inspirere af parrets dedikation, kreativitet, og evne til at fortælle historier, der både vækker pulsen, engagerer og bevæger.

Referencer

Forespørg på Janni Pedersen og Kim Faber

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99