Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jarl Cordua

Spændende foredrag om politik og det danske samfund

Jarl Cordua

Politisk kommentator

Uforpligtende forespørgsel på Jarl Cordua

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jarl

Lecture icon

Foredrag

Jarl Cordua er politisk kommentator og 2. verdenskrigs-nørd. Han er bl.a. kendt fra programmet ”Cordua & Steno” på Radio24syv og programmet ”Besserwisserne” på TV2 News. Han har fra et borgerligt-liberalt udgangspunkt siden 2006 analyseret dansk politik i en lang række medier og skriver i en ugentlig klumme i Berlingske.

Cordua er tillige vært på den meget populære podcast ”Hitlers Æselører”, der beskriver 2. verdenskrigs store dramaer med udgangspunkt i fagbøger om krigen.

Se foredrag med Jarl Cordua
Jarl Cordua Foredrag

Dansk politik lige nu

I dette foredrag analyserer Cordua den aktuelle politiske situation under SVM-regeringen. Hvordan vil regeringen forandre Danmark? Hvad er oppositionens muligheder under SVM-regeringen? Og ikke mindst hvad er sandsynligheden for, at SVM-regeringen bliver genvalgt?

Jarl Cordua Foredrag

Venstre gennem de sidste 25 år – Fra Fogh til Troels Lund Poulsen

Cordua vil i dette foredrag give dig historien om Venstre – bl.a. uddyber han, hvilke forandringer partiet har gennemgået, og hvilken betydning statsministerkandidaterne Uffe Ellemann, Fogh og Løkke har haft. Og hvor står Venstre nu under partiformand Troels Lund Poulsen, der er havnet i et regeringssamarbejde med Mette Frederiksen?

Venstre er gået fra udryddelsestruet landboparti i begyndelsen af 1980’erne til dominerende regeringsparti til nu at være et parti i en koalitionsregering, hvor en presset Troels Lund Poulsen både skal markere sig som politisk leder for et svækket Venstre samtidig med, at han også skal være loyal mod SVM-regering.

Kan blå blok genoplives?

I foredraget analyserer Cordua, hvorfor blå blok i Folketinget er ophørt med at eksistere som samlet blok. Kan blokken genfødes under de rette omstændigheder engang i fremtiden? Hør hans bud på det.

Referencer

Forespørg på Jarl Cordua

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99