Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jesper Hede

Det simple liv

Jesper Hede

Ejer af og instruktør hos Bushcraft Danmark, friluftsvejleder og underviser, samt konsulent for diverse TV produktioner.

Uforpligtende forespørgsel på Jesper Hede

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jesper

Lecture icon

Foredrag

Jesper Hede er ejer af og instruktør hos Bushcraft Danmark, friluftsvejleder og underviser på skovskolen (KU). Derudover er han også konsulent for diverse TV produktioner, herunder “alene i vildmarken”, samt Pathfinder School worldwide instruktør, international skribent og forfatter af “Bushcraft i Norden”, “Bushcrafthåndværk” og ” The art of Bushcraft”. Yderligere er Jesper også stifter af Danmarks største bushcraft forum. 

Et foredrag med Jesper Hede giver jer:

  • Dybdegående indsigt i Bushcraft og friluftsliv
  • Inspirerende fortællinger og praktiske råd
  • Fokus på sikkerhed og bæredygtighed

Bushcraft: Træd ind i naturen

Med over 30 års dybdegående erfaring inden for bushcraft og friluftsliv er Jesper Hede en sand pioner på sit felt. Hans ekspertise strækker sig over en imponerende 10-årig periode med undervisning, hvor han deler sin viden om alt fra spiselige planter til jagt, og fra friluftsliv til overlevelsesteknikker. Jesper er ikke kun en mester i sit håndværk; han er også en passioneret fortaler for sikkerhed og bæredygtighed i alt, hvad han underviser i. Hans mantra om at respektere naturen og dens ressourcer er en integreret del af hans undervisningsfilosofi.

Jesper Hede er ekspert inden for bushcraft, prepping og friluftsliv i Norden. Han har inspireret utallige mennesker til at fordybe sig i naturen på en autentisk og selvstændig måde. Med en unik evne til at formidle komplekse koncepter på en letforståelig måde har Jesper gjort det til sit livs mission at motivere andre til at udforske og nyde det vilde landskab omkring os.

Book Jesper Hede til jeres næste arrangement og bliv klogere på prepping, naturens forbindelse og bushcraft.

Se foredrag med Jesper Hede
Jesper Hede foredrag

Det simple liv

Oplev et foredrag omkring urmennesket i vores travle og moderne hverdag, og bliv klogere på hvordan det har indvirkning på vores mentale sundhed.

En fortælling, som tager os tilbage til menneskets oprindelse for at forstå vores handlemønstre, sat i kontrast til vores nutidige hverdag, og om hvordan vi kan forsimple vores travle hverdag ved at komme i kontakt med det urmenneske, som stadig er en del af os alle sammen.

Jesper Hede foredrag

Naturforbindelser

Oplev et fascinerende og tankevækkende foredrag om vores manglende forbindelse til naturen, og om naturens indvirkning og egenskaber på os mennesker.

Sammen med Jesper Hede dykker I ned i videnskaben og forskningen, om hvordan håndværk i naturen kan afhjælpe stress, angst og depression og ikke mindst hjælpe alle til en gladere og mere harmonisk hverdag.

Jesper Hede foredrag

Eventyr, 4 dage uden mad i Vietnams jungle

Sammen med 3 lokale vietnamesere begav Jesper Hede sig ud på en episk overlevelsesekspedition i Vietnams jungle. Med kun en levende høne og en lille mængde ris som proviant stod Jesper og hans team over for en alvorlig udfordring.

Gennem tæt vegetation og skjulte farer navigerede de med vilje og beslutsomhed, og deres evne til at tilpasse sig de barske forhold blev afgørende. Denne rejse var ikke blot en personlig prøvelse, men også en demonstration af Jespers evne til at lede og samarbejde under ekstreme forhold.

Oplev en livlig og spændende fortælling om et eventyr i Nord Vietnams jungle med 3 lokale vietnamesere uden andet mad, end en levende høne og lidt ris. En sand historie om en tur, som skulle vise sig at være hans livs hårdeste prøvelse.

Jesper Hede foredrag

Eventyr, 1000 km på Yukon´s floder

Et foredrag og erfaringsdeling om 1000 km. kanoekspeditioner på de store floder i Yukon, Canada. Yukon River, Teslin og Pelly river.
– En spændende fortælling om planlægningen.

Gennem en omhyggelig planlægning og strategisk tilgang navigerede Jesper Hede gennem 1000 kilometer af Yukon, Teslin og Pelly Rivers. Rejsen var ikke blot en fysisk udfordring, men også en dybdegående forståelse af teamwork, vedholdenhed og nøjagtighed. Fra taktisk udstyrvalg til effektiv logistik.

Jesper vil nu dele disse erfaringer med jer, så I kan bruge dem i jeres organisation og opnå endnu større resultater sammen.

Jesper Hede foredrag

Prepping – vær forberedt på det værste

Jesper Hede dykker ned i konceptet med prepping – at være forberedt på katastrofer.

Med sin ekspertise i bushcraft og friluftsliv deler Jesper praktiske råd og strategier til at klare sig uden strøm, vand og kommunikationsmidler i ekstreme situationer. Han lægger vægt på fællesskabets betydning og inviterer publikum til at reflektere over vores forhold til naturen og samfundet.

Dette tankevækkende foredrag udforsker ikke kun overlevelsesteknikker, men også vores evne til at tilpasse os det uventede og styrke vores samfund gennem samarbejde og forberedelse.

Referencer

Forespørg på Jesper Hede

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99