Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jørgen Simonsen

Verdenskendt haute couture designer.

Jørgen Simonsen

Verdenskendt haute couture designer. Kendt for sin ekstraordinære evne til at skabe banebrydende og luksuriøse designs.

Uforpligtende forespørgsel på Jørgen Simonsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jørgen

Lecture icon

Foredrag

Jørgen Simonsen, tog som blot 18 årig jysk knægt fra Vestjylland til Paris, for at indfri drømmen om at blive Haute Couture-designer. Det blev han. Hans inspirerende foredrag kommer ind på en bred vifte af emner herunder design, funktion, æstetik, kvalitet, bæredygtighed og teamwork.

Et foredrag med Jørgen Simonsen giver jer:

  • Indblik i Haute Couturens verden af design, æstetik og kvalitet
  • Forståelse for mode som et udtryk for kultur og personlig identitet
  • Perspektiver på bæredygtighed og teamwork i modebranchen

Fra Struer til verdensmode

Jørgen Simonsen, født i 1973 i Struer, men flyttede i 1991 til Paris. Efter uddannelsen fra privatskolen EsMod, arbejdede Simonsen for en sand perlerække af mode ikoner i de 5 største og mest prestigefyldte Haute Couture-huse hhv. Galliano, Givenchy, Chanel, Versace og Valentino, hvor han har skabt sig et CV, som er fuldstændigt enestående.

Fra 2001 og indtil i dag har arbejder Jørgen Simonsen selvstændigt under eget navn, hvor han skaber Haute Couture i den absolutte verdensklasse.
Jørgen har blandt andet designet kjoler til Naomi Campell, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman, Catherine Zeta Jones, Gwyneth Paltrow og Jennifer Lopez.

Selvom Jørgens foretrukne formsprog er i 3D og gør sig bedst på en krop – er han en dygtig fortæller og formidler med en foredragskarriere, som har ført ham over hele kloden, hvor han bl.a. har holdt foredrag for Lexus, Google og General Electric Company. Nøgleordene er design, funktion, æstetik, kvalitet, men også bæredygtighed og teamwork.

Book Jørgen Simonsen til et inspirerende foredrag og bliv klogere på Haute Couture, bæredygtighed i modebranchen og meget mere.

Se foredrag med Jørgen Simonsen
Jørgen Simonsens foredrag

Meget mere end mode.

Mode fortæller en fantastisk historie, der afspejler mange vigtige aspekter af livet – det umiddelbare og direkte aspekt. Mennesket er er en påklædt art, og selv den mest nedprioriterede påklædning kommunikerer et udtryk.
I årenes løb har Jørgen Simonsen holdt utallige foredrag om sit arbejde og årtier lange karriere inden for modens helligste af sale: Haute Couturen.

Foredragene udspringer fra Jørgen Simonsens omfattende baggrund indenfor Haute Couturen – og spænder over en bred vifte af emner herunder design, funktion, æstetik, kvalitet, bæredygtighed og teamwork.

Alle foredrag tilrettelægges specifikt til formålet og arrangementet. Jørgen har holdt foredrag for helt små grupper på en håndfuld personer, til grupper på flere tusinder og han kan holde foredrag på engelsk, fransk, dansk, svensk og italiensk.

Referencer

Forespørg på Jørgen Simonsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99