Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jørgen Simonsen

Verdenskendt haute couture designer.

Jørgen Simonsen

Verdenskendt haute couture designer.

Uforpligtende forespørgsel på Jørgen Simonsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jørgen

Lecture icon

Foredrag

Jørgen Simonsen – født og opvokset i Struer, tog som blot 18 årig jysk knægt fra Vestjylland til Paris, for at indfri drømmen om at blive Haute Couture-designer. Det blev han.

Efter uddannelsen fra privatskolen EsMod, arbejdede Simonsen for en sand perlerække af mode ikoner i de 5 største og mest prestigefyldte Haute Couture-huse hhv. Galliano, Givenchy, Chanel, Versace og Valentino, hvor han har skabt sig et CV, som er fuldstændigt enestående.

I dag arbejder Jørgen Simonsen selvstændigt under eget navn, hvor han skaber Haute Couture i den absolutte verdensklasse.

Selvom Jørgens foretrukne formsprog er i 3D og gør sig bedst på en krop – er han en dygtig fortæller og formidler med en foredragskarriere, som har ført ham over hele kloden, hvor han bl.a. har holdt foredrag for Lexus, Google og General Electric Company. Nøgleordene er design, funktion, æstetik, kvalitet, men også bæredygtighed og teamwork.

Se foredrag med Jørgen Simonsen
Jørgen Simonsens foredrag

Meget mere end mode.

Mode fortæller en fantastisk historie, der afspejler mange vigtige aspekter af livet – det umiddelbare og direkte aspekt. Mennesket er er en påklædt art, og selv den mest nedprioriterede påklædning kommunikerer et udtryk.
I årenes løb har Jørgen Simonsen holdt utallige foredrag om sit arbejde og årtier lange karriere inden for modens helligste af sale: Haute Couturen.

Foredragene udspringer fra Jørgen Simonsens omfattende baggrund indenfor Haute Couturen – og spænder over en bred vifte af emner herunder design, funktion, æstetik, kvalitet, bæredygtighed og teamwork.

Alle foredrag tilrettelægges specifikt til formålet og arrangementet. Jørgen har holdt foredrag for helt små grupper på en håndfuld personer, til grupper på flere tusinder og han kan holde foredrag på engelsk, fransk, dansk, svensk og italiensk.

Referencer

Forespørg på Jørgen Simonsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99