Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Josefine Klougart

Foredrag om eget forfatterskab

Josefine Klougart

Forfatter og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Josefine Klougart

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Josefine

Lecture icon

Foredrag

Josefine Klougart debuterede i 2010 med bogen: “Stigninger og fald”, som blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2011. Hun har desuden forfattet bestsellerbøgerne: ”Hallerne”, ”En af os sover” og ”Om mørke”, som blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2013. I 2011 modtog hun Kronprinsparrets stjernedryspris. Senest har Josefine Klougart udgivet romanen New Forest (2016).

Josefine har læst kunst- og litteraturhistorie på Århus Universitet og dimitterede fra forfatterskolen i 2010. Hun underviser desuden på forskellige kunstskoler i Danmark og på Københavns Universitet. Josefine har samarbejdet med komponist Christoffer Møller, musiker og sangskriver Steffen Brandt, operasanger Andrea Pellegrini og koncertpianist Katrine Gislinge.

Med poetisk præcision og skæv humor formår Josefine at underholde sine tilhører med sit foredrag om eget forfatterskab.

Se foredrag med Josefine Klougart
Josefine Klougart foredrag

Om eget forfatterskab

Hvad skal vi med litteraturen? Hvad er det den kan give os som forfattere, læsere og mennesker? Foredraget tager store temaer op, men knytter dem til den personlige historie om at komme til skriften, at leve med litteraturen og elske den.

Med udgangspunkt i en præsentation af forfatterskabet og romanerne: “Stigninger og Fald”, “Hallerne”, “Én af os sover” og “Om mørke”, vil Josefine indkredse de eksistentielle temaer, som bøgerne på hver deres måde berører – heriblandt:

– Hjemstavnen: Hvordan vores bevidsthed, vores sprog og identitet formes af barndommens landskaber.
– Kærligheden og tabet som to forbundne størrelser og uundgåelige præmisser for og i livet. Forsoningen med det vilkår, at alting har sin tid. Hvordan det, der mistes, stadig bliver hos os som et aftryk i sorgen.
– Køn og seksualitet, kærlighed og vold: en statusrapport for kønskampen anno 2014, hvor skyld, ansvar og lyst går hånd i hånd.

Referencer

Forespørg på Josefine Klougart

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99