Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kasper Birch

Fra frygt til forståelse: At leve med og overvinde helbredsangst

Anders Birch

Kasper Birch

Instruktør og forfatter, der deler sin personlige kamp med helbredsangst, tilbyder indsigt og håb gennem sin ærlige beretning.

Uforpligtende forespørgsel på Kasper Birch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kasper

Lecture icon

Foredrag

Kasper Birch deler en personlig beretning om helbredsangst, der engang overmandede ham. Troede han var dødeligt syg, men virkeligheden var en helt anden. Han led af helbredsangst. Med humor og nysgerrighed tager Kasper sit publikum med på sin egen rejse. Han udforsker og forklarer helbredsangst fra bunden, og deler, hvordan han arbejdede på at forstå, hvorfor angsten tog overhånd.

Et foredrag med Kasper Birch giver jer:

  • Personlig indsigt i helbredsangsts virkelighed og psykologiske konsekvenser
  • Kaspers rejse fra angst til forståelse og heling
  • Bredere forståelse af sindets kompleksiteter og psykiske lidelser

Helbredsangstens fængsel

Kasper Birch er instruktør og editor, der arbejder i den danske tv-branche. Han er en del af holdet bag “Tæt På Sandheden med Jonatan Spang” på DR2 og har lavet underholdningsprogrammer, dokumentarfilm og fiktionsserier for DR og TV2.

I slutningen af 30’erne udviklede Kasper en voldsom helbredsangst og var i perioder overbevist om, at han var dødeligt syg. Så syg, at han mentalt sagde farvel til sin familie. Undersøgelser viste heldigvis, at han ikke var syg, men oplevelserne medvirkede til, at han måtte træffe store beslutninger i sit liv.

I april 2021 udgav Kasper bogen “Jeg er syg, men fejler ikke noget”, hvor han deler sin egen historie og med hjælp fra en psykolog, en hjerneforsker, en præst og en hjernekirurg forsøger at forstå mekanismerne bag sin egen angst. Det viste sig, at det meste af det, Kasper gjorde for at blive rask, kun forværrede hans lidelse. I dag er Kasper stort set fri for angstlidelsen og ønsker at dele sine værdifulde erfaringer med andre.

Book et foredrag med Kasper Birch og hør hans personlige historie om et sygdomsforløb, hvor det hele foregik oppe i hovedet.

Se foredrag med Kasper Birch
Kasper Birch foredrag

JEG ER HYPOKONDER

En personlig beretning om helbredsangst.

Kasper Birch var overbevist om at han var dødeligt syg. Han så alle tegn på sygdom og forberedte sig mentalt på at skulle herfra snart. Virkeligheden var bare at han ikke var syg. Han led af helbredsangst, det man i gamle dage kaldte hypokondri.

I dag mener man at mere end 150.000 danskere lider af helbredsangst i en grad der kræver behandling. Bevæbnet med humor og nysgerrighed fortæller Kasper Birch sin egen historie. Hvordan han blev nødt til at undersøge og forstå helbredsangst fra bunden, for at forstå hvorfor det kørte helt af sporet for ham.

Kasper møder undervejs en psykolog, en hjerneforsker, en hjernekirurg og en præst, og Kasper lærer hvorfor han udviklede sin angst og hvad han skulle gøre for at blive den kvit. De erfaringer han gjorde har helbredt ham, og i dag lever han et liv uden helbredsangst. Foredraget giver en unik indføring i hvordan helbredsangst ser ud indefra. Foredraget er ikke kun for folk med helbredsangst og deres pårørende men alle, der interesserer sig for sindet og psyken.

Referencer

Forespørg på Kasper Birch

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99