Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kate Maria Vinther

Forfatter og foredragsholder.

Kate Maria Vinther

Foredrag og motivation og om at finde sit ståsted.

Uforpligtende forespørgsel på Kate Maria Vinther

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kate

Lecture icon

Foredrag

Kate er uddannet fra Københavns universitet med en cand.mag Moderne Kultur og Markedsføring. BA. Litteraturvidenskab samt forandringsledelse.

Founder af tre fashion virksomheder, var i 80erne og 90erne i top 10 som bedste designer i Danmark, og en NGO. Sidst nye startup virksomhed er Lagertha. En digital platform der arbejder med bæredygtighed og sælger trænings kurser til industrier og iværksættere. Kate har levet og arbejdet i flere Europæiske lande, USA og Costa Rica. Nu bosat i Barcelona, Spanien. Kate er atlet i sporten Spartan Race hvor hun i 2019 blev nummer 2 i Trifecta World Championship AG, Grækenland og Hyrox hvor hun deltog i en lokal konkurrence, marts 2023 i team der blev nummer 1.  Resultatet gav adgang til Hyrox verdensmesterskabet.

Kate’s nyeste startup-virksomhed, Lagertha, blev ikke bare nomineret, men var en af de udvalgte finalister til Wegate Award i NOVA-kategorien både i 2021 og 2022. Det er et klart tegn på hendes ekstraordinære talent og evne til at skabe værdi for mange.

Se foredrag med Kate Maria Vinther
Foredrag Kate Marie Vinther

 "Lille spejl på væggen der, hvem i alverden er jeg her?"

Hvad gør man når man er spundet ind i snærende sociale og fysiske fængsler? Eller er tvunget ind i magtkampe, som tærer ens energi – derhjemme eller på arbejde? Hvad gør man når man af den ene eller anden årsag har mistet sin værdighed og omverden fordømmer en? Hvad gør man når man er faldet hårdt og vil rejse sig igen?

I dette foredrag vil Kate give deltagerne hendes bud på hvordan man får troen tilbage på sine egne drømme og muligheder. Kates tilgang og fortælling er passioneret og hudløs ærlig og vil uden tvivl motivere deltagerne til at finde gejsten og gnisten, trods den modvind man møder på sin vej.

Foredraget kan i større eller mindre omfang tage udgangspunkt i Kates selvbiografiske bog “Snedronningen”.

Referencer

Forespørg på Kate Maria Vinther

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99