Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Katrine Engberg

Indblik i et fascinerende forfatterskab og krimigenrens verden

Les Kaner

Katrine Engberg

International bestseller i krimigenren

Uforpligtende forespørgsel på Katrine Engberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Katrine

Lecture icon

Foredrag

Katrine Engberg har en baggrund som bl.a. koreograf, skuespiller og showdanser. Hun debuterede som forfatter i 2016 med “Krokodillevogteren”, som var det første bind i den meget populære serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Bøgerne lå længe på bestsellerlisten, og flere af bindene blev nomineret til MARTHA prisen. I 2021 vandt Katrine Engberg MARTHA prisen for det sidste bind i serien “Isola”. Bøgerne har solgt over 1.000.000 eksemplarer bare i Danmark. Også i udlandet er Katrines bøger blevet taget imod med stor entusiasme, og hun er i skrivende stund solgt til udgivelse i ikke færre end 32 lande, heriblandt USA, hvor hun har modtaget en særligt positiv modtagelse fra både læsere, anmeldere og forfatterkollegaer.

Et foredrag med Katrine Engberg giver jer:

  • Indblik i hendes kunstneriske rejse og forfatterskab
  • Medrivende anekdoter og fortællinger om hendes bestsellers
  • Indsigt i hvordan Katrine konstant udfordrer krimigenren

Et medrivende forfatterskab og indblik i krimigenren

Katrine Engbergs krimidebut blev til en international bestsellerserie, som i udlandet kaldes the Copenhagen-series. Serien hyldes især for sin forfriskende stil og troværdige karakterer. I 2022 tog Katrine igen læserne med storm med udgivelsen af “Det brændende blad”, den første bog i hendes længe ventede serie med efterforsker og privatdetektiv Liv Jensen i hovedrollen. Serien fortsatte med “De hvide nætter” i 2023, hvilket igen bekræftede Katrines placering som en mester inden for spændingslitteratur. Katrines foredrag giver et sjældent, men helt unikt indblik i et enestående forfatterskab.

Book Katrine Engberg til jeres næste event, og kom med ind i forfatterskabet.

Se foredrag med Katrine Engberg
Katrine Engbjerg foredrag

Et unikt indblik i forfatterskabet og krimigenren

Katrine Engberg tager sine lyttere med på en fascinerende rejse ind i forfatterskabet og krimigenren, hvor hun deler sin unikke indsigt og inspiration. Hendes fortællinger afspejler ikke kun hendes dybe forståelse for genren, men også hendes baggrund, hvilket giver et helt særligt og udfordrende perspektiv på skrivning. Katrines internationale succes tilføjer desuden et ekstra twist. Med en usædvanlig nærværende tilgang og en passion for forfatterskabet formår Katrine Engberg at give sit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige.

Referencer

Forespørg på Katrine Engberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99