Tlf.35 12 12 99
Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenterTlf.35 12 12 99
Medieforsker, forfatter og kommunikations- og pædagogisk rådgiver.
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Om Kirsten
Foredrag
Kirsten Dal Wellendorph er medieforsker og mediepædagogisk rådgiver. Hun har været ansat på Institut for Informations og Medievidenskab ved Aarhus Universitet. I dag arbejder Kirsten som mediepædagogiske rådgiver, hvor hun benytter en mere praktisk tilgang i sit arbejde med børne- og ungdomskultur, kommunikation, de digitale medier som et livsvilkår og kulturelt fænomen, læring, inklusion, digital mobning og digital dannelse ud fra hendes forskningsmæssige og videnskabelige baggrund.
Kirsten har stor erfaring som foredragsholder og tovholder på workshops i organisationer, foreninger, bestyrelser samt gennem sit tidligere arbejde som underviser på universitet, og pædagoguddannelsen.
Kirstens foredrag belyser bl.a. børne- og ungdomslivet, de digitale mediers centrale rolle, sprogets udvikling, iscenesættelse, identitetsdannelse og selvforståelse, digital dannelse, digital læring, digital mobning og krænkelser gennem digitale medier.
Se foredrag med Kirsten Dal WellendorphDe sidste 10 år har budt på et liv med smartphones og online-liv. Vi kan nu begynde at se konsekvenserne af dette liv. Der er udfordringer omkring robusthed, fordybelse og vedholdenhed. Flere og flere børn og unge oplever ensomhed, stress, angst og lavt selvværd. Erfaringer vi ikke kan sidde overhørig. Med afsæt i de erfaringer vi har fået gennem det overstået årti, giver Kirsten nogle bud på, hvordan vi håndterer det digitale liv, så vi kan imødegå de fysiske-og psykiske konsekvenser, som vi i øjeblikket er vidner til. Kirsten vil komme ind på følgende emner og lægger op til efterfølgende debat.
Vedholdenhed og fordybelse versus overflade og hurtighed.
Følgende spørgsmål og mange flere besvarer Kirsten i dette foredrag eller en pædagogisk workshop, hvor der er mulighed for at diskutere de mange dilemmaer, som de digitale medier stiller os over for.
De sociale medier har i dag en meget central placering i både unge og voksnes liv. De fylder i vores private liv, men også i vores arbejdsliv. I dette foredrag sætter Kirsten fokus på, hvordan etikken og moralen har ændret sig i forhold til vores måde at tale sammen, den tone vi anvender og den måde, vi er sammen på. Følgende er nogle af de emner, jeg kommer ind på.
Inklusion er et ord, der ikke er til at komme uden om i dagtilbuddet og indskolingen. Udbredelsen af Ipads, tablets og smartphones har vist sig, at være ganske nyttige i inklusionsarbejdet. Dette foredrag giver ideer og håndgribelige redskaber til inklusion gennem digitale medier.
Dette foredrag har fokus både på de krænkelser, der finder sted på arbejdspladsen og på de krænkelser, der finder sted på de sociale medier. Kirsten kommer ind på følgende emner og lægger op til efterfølgende debat.
Trods digitale hjælpemidler er der stadig brug for den personlige dialog. Men i hvor høj grad er vi klædt på til at forstå hinanden? Mange problemer opstår, fordi vi ikke får formidlet vores budskab, så det bliver forstået. Dette foredrag er en præsentation af forskellige redskaber og metoder, der styrker os i vores ønske om at tale klart og tydeligt. Kirsten sætter fokus på følgende områder:
Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.