Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kristian Bang Foss

Fra top til bund: Livet i det danske klassesamfund

Morten Holtum

Kristian Bang Foss

Forfatter der portrætterer det danske klassesamfund

Uforpligtende forespørgsel på Kristian Bang Foss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristian

Lecture icon

Foredrag

Kom med til et forfatterforedrag, i Kristian Bang Foss’ forfatterverden, hvor han deler dybere indsigt i sine bøgers fortællinger og giver en unik indsigt i sit skrivearbejde.

Et foredrag med Kristian Bang Foss giver jer:

  • Analyse af det danske klassesamfund gennem “Frank vender hjem”
  • Dybdegående indsigt i Bronzealderens drama i “Manden der bar solen”
  • Udforskning af universelle temaer som krig, kærlighed og loyalitet i historisk kontekst

Fra småjobs til stor litteratur

Kristian Bang Foss er født den 27. oktober 1977 i København og uddannet fra Forfatterskolen i 2003. Han debuterede i 2004 med ‘Fiskens vindue’ og har ved siden af skrivegerningen haft en række småjobs, der har givet ham indsigt til at skrive sine fiktioner baseret på selvoplevede situationer.

De flydende grænser mellem komik og tragedie er gennemgående i Kristian Bang Foss’ forfatterskab, hvor han skildrer tilværelsen i udkanten af det etablerede samfunds normer og handlingsmønstre.

Book Kristian Bang Foss til et medrivende foredrag om hans eget forfatterskab, og bliv klogere på hans skrivestil.

Se foredrag med Kristian Bang Foss
Kristian Bang Foss Foredrag

Manden der bar solen: En Fortælling fra Bronzealderen

Tag med forfatter Kristian Bang Foss på en fascinerende rejse til Bronzealderens dramatiske univers i foredraget “Manden der bar solen:”. Dette dybdegående foredrag dykker ned i Bang Foss’ seneste litterære værk og udforsker de komplekse familierelationer og de ekstreme udfordringer, som karakteriserer denne enestående fortælling.

I “Manden der bar solen:” følger vi den unge høvdingesøn, Raudon, hvis hjemkomst til sin fødeegn tager en uventet drejning, da kærlighed, magt og forpligtelser står i skarp kontrast. Forfatteren deler indsigt i karakterudviklingen og de indbyrdes stridigheder, der udfolder sig i et klimaks af konflikt, hvor Raudon må navigere gennem intriger, krig og komplekse familiebånd.

Kristian Bang Foss udforsker også den historiske kontekst, hvor bronzeudvindingens vanskeligheder og kollapset af gamle imperier ved Middelhavet skaber en tumultagtig baggrund for Raudons kamp. I foredraget afdækkes de historiske begivenheder, der inspirerede forfatteren til at skabe denne dybt bevægende bronzealderroman.

Gennem en engageret præsentation udforsker Kristian Bang Foss temaer som krigens brutalitet, kærlighedens kompleksitet, loyalitetens prøvelser og forræderiets skyggesider. Publikum får indblik i de spinkle fortællinger, der danner grundlaget for vores civilisation, og hvordan disse temaer stadig er relevante i dag.

Kom og oplev en litterær rejse ind i Bronzealderens verden, formidlet med passion og dygtighed af forfatteren selv, Kristian Bang Foss. Et foredrag, der vil udfordre og berige jeres forståelse af fortiden, samtidig med at det kaster lys over tidløse menneskelige strabadser.

Kristian Bang Foss foredrag

Frank vender hjem

Kom med til et forfatterforedrag, hvor Kristian Bang Foss fortæller om sin roman “Frank vender hjem”.

Romanen byder på absurde situationer, spiddende samfundsanalyser og en underholdende fortælling om Danmarks ulige skæbner. Det er en sjov og kulsort roman, der tegner et billede af to helt forskellige familier i et dansk klassesamfund, der kæmper for at findes deres plads i livet og verden. Nogle flyver let til tops, mens andre synker til bunds.

I dette Kristian Bang Foss foredrag kan I se frem til spændende refleksioner over bogens fortælling, der spejler det danske klassesamfund.

Referencer

Forespørg på Kristian Bang Foss

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99