Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kristian Ibler

Håbets kraft: En skuespillers vej gennem mørket

Kristian Ibler

Forfatter og skuespiller, der deler sin rørende rejse fra tab og sorg til håb og styrke som enkemand og alenefar. Inspirerer med sin ærlighed og mod.

Uforpligtende forespørgsel på Kristian Ibler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Kristian

Lecture icon

Foredrag

Kristian Iblers gribende foredrag tager os med på den hjerteskærende rejse, der begyndte, da hans kone og barndomskæreste, Ida, blev erklæret terminal syg. Han deler ærligt sin personlige oplevelse og hvordan han som enkemand og alenefar til to små børn genfinder sig selv og skaber en ny fremtid med håb og styrke.

Et foredrag med Kristian Ibler giver jer:

  • Refleksioner over personlig krise og omdefinering af livet efter tab
  • Balance mellem sorgbearbejdelse og ansvar som enkemand og alenefar
  • Selvindsigt og ærlighed i mødet med livsændrende udfordringer

Enkemand og alenefar

Kristian Tomislav Ibler er en dansk skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter. Han er uddannet fra Statens Teaterskole i 2000 og debuterede samme år i hovedrollen i kortfilmen “Lille Mænsk”, der senere blev nomineret til en Oscar for bedste student film.

Han har siden medvirket i adskillige tv-serier og spillefilm, herunder Lone Scherfigs “Hjemve”, hvor han blev nomineret til en TV2 Zulu Award for sin præstation.

Kristian Ibler har også skrevet manuskriptet til spillefilmen “Villads fra Valby” og instrueret kortfilm. Han har spillet på en lang række teatre, herunder Kaleidoskop, Grønnegårds Teatret, Aalborg Teater, Rialto Teatret og Republique. Kristian Ibler er kendt for sit komiske talent, som kan opleves i DR’s satire-serie “Ik Okay” og i filmen “Villads fra Valby”.

Book Kristian Ibler til et hjerteskærende foredrag om at blive enkemand og alenefar

Se foredrag med Kristian Ibler
Kristian Ibler Foredrag

Enkemand

Et foredrag af skuespilleren Kristian Iblers indre rejse fra hans kone og barndomskæreste, Ida, bliver erklæret terminal syg, til i dag, hvor han som enkemand og alenefar til to små børn skal genfinde sig selv og skabe en ny fremtid.

Under Idas terminale sygdomsforløb oplever Kristian en eksistentiel krise. Han føler, at han har levet sit liv på en løgn og har forsømt det, der virkelig giver mening i jagten på en skuespillerkarriere, der kollapser fuldstændigt, da Ida dør. Han står alene tilbage med sine børn uden et økonomisk eller personligt fundament og må balancere imellem en ekstrem trang til at leve livet på trods af sin sorg og en pligt til at holde fast i fortiden og støtte børnene i deres sorg. Forfatteren skriver hudløst ærligt, ofte humoristisk, og udstiller sig selv som en mand, der til tider slet ikke forstår, hvordan hans liv fundamentalt set er ved ændre sig.

Referencer

Forespørg på Kristian Ibler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99