Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lasse Rahbek

Lasse Rahbek

Tilrettelægger, fotograf og instruktør.

Uforpligtende forespørgsel på Lasse Rahbek

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lasse

Lecture icon

Foredrag

Lasse Rahbek er dokumentarinstruktør og fotograf og manden bag dokumentarserien ‘Sirius’, der giver et unikt indblik i Siriuspatruljens ekspeditioner. Han arbejder ofte under ekstreme forhold, tæt sammen med sine medvirkende eller alene. Lasse er en af de få journalister, som har fået lov til at føle Slædepatruljen Sirius meget tæt.

 

Efter projekter som ‘Nul Stjerner’ og ‘Jagten på Den Skjulte By’ er Lasse blevet kendt som eventyrfotografen. Hans arbejde har høstet stor anerkendelse, dels i form af høje seertal, men også i form af adskillige nomineringer og priser. Lasse Rahbek har arbejdet med fotojournalistik i godt og vel et årti.

Se foredrag med Lasse Rahbek
Foredrag Lasse Rahbeck

'Sirius' - Den Umulige Dokumentar

Kom med bag kulissen og hør hvordan dokumentaren ’Sirius’ på DR1 blev filmet og skabt. Lasse Rahbek er manden bag ’Sirius’. Han har filmet serien henover tre år, hvor han rejste med som tredjemand på slæden og “levede” sammen med Siriusfolkene, for at kunne dokumentere deres, og fotografens barske virkelighed.

Hvordan er det at filme i -32 grader og få forfrysninger? At stå på ski ved siden af en hundeslæde og sove på tværs i fodenden af Siriusteltet? At skulle være klar med kameraet, når alle er trætte og pressede?

Dokumentaren var umiddelbart efter udsendelsen allerede blevet set over 1. million gange, hvilket er helt uhørt for en dokumenter af denne type.

I foredraget deler Lasse Rahbek ud af sin indsigt om at leve og filme under ekstreme forhold og han viser ikke tidligere offentliggjorte optagelser og behind-the-scenes klip fra en forunderlig og magisk verden – hvor betingelserne er benhårde og overlevelse altid er 1. prioritet.

Efter foredraget vil der være rig mulighed for spørgsmål.

Referencer

Forespørg på Lasse Rahbek

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99