Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Leif Sylvester

Foredrag om livets gang med personlige beretninger.

no-image

Leif Sylvester

Skuespiller og musiker.

Uforpligtende forespørgsel på Leif Sylvester

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Leif

Lecture icon

Foredrag

Leif er en mand med mange kunstneriske talenter. Han er både skuespiller, musiker, kunstmaler, grafiker, forfatter og nu foredragsholder. Igennem sit liv har han gjort sin fremtræden i filmbranchen i bl.a. Pusher 2 og tv-serierne Taxa og Rita.

Derudover har Leif brugt mange af sine år på musik, hvor han har dannet bandet Sylvester og Svalerne. Han har også udvist sin passion for kunst ved eksempelvis at dyrke gadekunst i 1960’erne. I dag er kunsten hans levevej.

Nu giver Leif dig chancen for at få et indblik i hans spændende og omvæltende liv igennem hans foredrag. Leif er født i 1940, og han har derfor oplevet mange af Danmarks kriseramte perioder på egen krop. Han vil bl.a. give dig sin fortælling om 2. Verdenskrig og efterkrigstiden og hvilke rædsler, der fulgte med. Leif er dog også en helt almindelig mand, der har været igennem ungdommens spæde forelskelser. Han har været fuld af håb om den eneste ene, hvor virkeligheden ikke var som drømmene.

Grib muligheden for at komme bag kulisserne hos en af Danmarks største personligheder!

Se foredrag med Leif Sylvester
Foredrag af Leif Sylvester

Mit liv som Leif - et musikalsk foredrag

Foredraget tager udgangspunkt i to digtsamlinger ”Mig og de andre” og ”Danmark og mig”

Leif starter med at tale om sin opvækst på Amager under krigen og i efterkrigstiden og de følelser og livssituationer, der fulgte med. Han fortæller om krigens rædsler, den armod der kom i efterkrigstiden, livets mangler, død, vores forhold til døden, og om man tør at leve livet efter al den kaos.

I foredraget vil du også opleve Leifs fortælling om sin opvækst på “Lorteøen”, de første spæde kys, ungdoms kærlighed, voksen kærlighed, om den eneste ene, om at skrive sange og digte fordi man ikke kan lade være, om livets valg, om tilfældighedernes spil, om at lyve, at være dødelig syg og lære at leve med det, om håb og glæde ved at være sammen med dem, man elsker. Helt kort fortalt, så vil du få et foredrag om livets vilkår.

Det meste bliver fortalt som anekdoter og historier ind i mellem bliver det brudt af digt oplæsning og sange som er relevante til emnet på det pågældende tidspunkt.

Alt sammen sagt med alvorlig humør og et glimt i øjet, så tilhørerne kan spejle sig på den gode måde og gå derfra med visheder om, at de ikke er alene med deres tanker og skavanker.

Foredraget varer 2×45 minutter eller halvanden time i streg.

Referencer

Forespørg på Leif Sylvester

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99