Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lene Johansen

Fra debat til dialog: Lene Johansen styrer ordet

Lene Johansen

Moderator og DR studievært, sikrer professionel ledelse af konferencer og debatter med sin dygtighed i interviewteknik og planlægning af events.

Uforpligtende forespørgsel på Lene Johansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lene

Lecture icon

Foredrag

I kender formentlig bedst Lene Johansen som studievært på DR. Hun har blandt andet i mange år medvirket på TV-Avisen og Deadline og senest på det globale magasin DR2 Dagen. Lene har stor erfaring som moderator ved både større og mindre forsamlinger. Hun faciliterer forløbet og perspektiverer arrangementets indhold. 

Med Lene Johansen som ordstyrer får I:

  • Erfaring med moderation af store konferencer og debatter
  • Dygtighed i interviewteknik ved specielle events
  • Ekspertise i planlægning og strukturering af arrangementer

Dynamiske debatforløb og inspirerende interviews

Lene Johansen har mere end tyve års erfaring med radio, tv og den skrevne presse. Hun skriver også bøger, underviser og står bag to interviewserier: “Modige Kvinder” og “Europæiske Divaer”.

Lene Johansen excellerer i at interviewe og facilitere afdækkende debatter. Hendes tilgang er ofte beskrevet som en “jernhånd i en fløjlshandske”.

Hun er desuden fast vikar på P1, herunder radioprogrammet “Mennesker og Medier”, og gennem årene har hun interviewet mange kunstnere, især filmfolk og forfattere.

Book Lene Johansen som ordstyrer til jeres næste arrangement, og hun vil sørge for en velsmurt begivenhed.

Se foredrag med Lene Johansen
Lene Johansen foredrag

Moderator og ordstyrer

Lene Johansen kan fungere som moderator og ordstyrer til både større konferencer eller større og mindre debatarrangementer. Hun interviewer også gerne ved særlige begivenheder.

Gennem årene har Lene Johansen samarbejdet med flere organisationer og virksomheder, blandt andet ; DJØF, KL, DanskLive, Ingeniørforeningen, Folkemødet, Kirkens Korshær, Kulturministeriet, Kunststyrelsen, Ministeriet for Børn og Unge, Institut for Menneskerettigheder, Nordisk Ministerråd, Rådet for Socialt Udsatte, ServiceStyrelsen, Socialministeriet, Trafikministeriet, Ældresagen – og mange andre.

Lene Johansen kan også medvirke til selve opbygningen og planlægningen af arrangementerne, hvis det ønskes, så emnerne belyses bedst muligt.

Referencer

Forespørg på Lene Johansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99