Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Louise Adrian

Foredrag om erfaringer, udfordringer, oplevelser med fangekor

Louise Adrian

Korleder, Ildsjæl og foredragsholder

Uforpligtende forespørgsel på Louise Adrian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Louise

Lecture icon

Foredrag

Louise Adrian har i mere end 26 år været ansat i Kriminalforsorgen, hvor hun har spillet, sunget og skabt musik med nogle af landets hårdeste kriminelle i Vridsløselille Statsfængsel. Det er på den baggrund at hun har startet Fangekoret, som tæller både nuværende indsatte og ex-indsatte.

Ydermere har hun også været primus motor for Café Exit, som er en organisation, der tager sig af indsatte og ex-indsatte og prøver at hjælpe dem til en kriminalitetsfri hverdag.

I en tid hvor al snak om kriminelle og fængsler udelukkende handler om stramninger, nedskæringer, sygefravær og vold og trusler, har hun formået at skabe et rum hvor alle kan finde fred og hvor stemningen altid er god.

Efter Vridsløselille Statsfængsel lukkede i 2015 har hun flere gange om ugen kørt til lukkede fængsler i hele landet for stadig at kunne synge og spille med i alt 120 indsatte.

Derudover er hun også rundt i rigtig mange kirker med Fangekoret, for at give både de indsatte, de løsladte og publikum en unik oplevelse.

Sangene, der bliver optrådt med, er tekster af de indsatte om deres hverdag i fængsel, fejltrin og refleksioner over deres liv. Louise har selv komponeret det meste af musikken, som synges og spilles i koret.

Se foredrag med Louise Adrian
Foredrag af Louise Adrian

Mit liv med Fangekoret

I 1994 startede Louise Adrian det meget populære Fangekor, som i dag har holdt ikke færre end 700 koncerter og med meget lang ventetid på en koncert. Udover at være populært udenfor murene, er koret indenfor murene et eftertragtet pusterum for de indsatte, fra fængselsopholdets trængsler. ” Kom med ind bag murene” når Louise Adrian fortæller om sine erfaringer, udfordringer, oplevelser og overvejelser i sit lange engagement med Fangekoret. Hør om det forvandlende fællesskab og musikkens virkning på de hardcore kriminelle.

Referencer

Forespørg på Louise Adrian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99