Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Maiken Juul

Opnå en ubekymret hverdag, nytænkning og personlig udvikling

Maiken Juul

Cand.scient., forfatter og foredragsholder. Professionelle og nærværende foredrag, med fokus på tankestyring

5 ud af 5 stjerner

En fantastisk dag med en masse god input, tanker, refleksioner og overvejelser. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer. Maiken er meget professional og er en meget dygtigt foredragsholder med stor empatisk forståelse for sine lyttere. Hun er levende, inddrager egne erfaringer/historier og har masser af humor. Vi kan varmt anbefale Maiken og takker mange gange.

Lena Steffensen, UniqueDanmark Se alle referencer

Et foredrag med Maiken Juul giver jer:

  • Praktiske metoder til at forbedre hjernens funktioner, baseret på skematerapi og metakognitiv terapi, og deres indflydelse på hjernen
  • En dynamisk taler, der med autenticitet og empati motiverer til innovativ tænkning og personlig vækst
  • En opfordring til at engagere sig i mental træning og reducere tankemylderet for øget energi og forbedret evne til at støtte andre
Uforpligtende forespørgsel på Maiken Juul

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Maiken

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Maiken Juuls foredrag om tankestyring og hjernens funktioner er banebrydende og inspirerende. Hendes fremtræden er professionel, personlig og empatisk. Hendes dybdegående viden om hjernens processer giver unikke fordele, som I kan anvende både i arbejdslivet og hjemme.

Et foredrag med Maiken Juul giver jer:

  • Praktiske metoder til at forbedre hjernens funktioner, baseret på skematerapi og metakognitiv terapi, og deres indflydelse på hjernen
  • En dynamisk taler, der med autenticitet og empati motiverer til innovativ tænkning og personlig vækst
  • En opfordring til at engagere sig i mental træning og reducere tankemylderet for øget energi og forbedret evne til at støtte andre

Selvværd, ansvarlighed, modstandsdygtighed og indre fred

Maiken Juul er en alsidig taler, der dækker en lang række emner som kommunikation, vaner, konflikthåndtering, motivation, velvære, selvværd, stresshåndtering og tilpasning, alt sammen knyttet til hjernens funktioner og deres indvirkning.

Med en uddannelsesbaggrund som cand.scient. i human ernæring, en erfaren foredragsholder og forfatter til bogen “Styr på tankerne”, har Maiken Juul opnået bred erfaring gennem talrige foredrag for forskellige kunder. Udover dette, har hun en stærk faglig baggrund, inklusiv en stilling som senior konsulent i en større aromavirksomhed og er medstifter af Danmarks største online netværk for kvindelige iværksættere. Hendes seneste fokus har været på den indre dialog og dets påvirkning på selvopfattelse og adfærd.

Maiken formår at gøre komplekse emner tilgængelige gennem illustrationer, konkrete værktøjer, modeller og storytelling, hvilket gør skematerapi og metakognitiv terapi relevant og forståelig for alle.

Book Maiken Juul til et motiverende foredrag om mental træning. Alle hendes foredrag kan også bookes som workshops, hele eller halve kursusdage og på engelsk.

Se foredrag med Maiken Juul
Maiken Juul foredrag

Jo, du gør det godt nok! For alle, der fortjener et skulderklap i en kaotisk tid

Et både underholdende og styrkende oplæg, hvor Maiken deler værdifulde værktøjer og indsigt til at navigere i en verden præget af konstant forandring og stigende pres.

Denne æra af interne og eksterne forventninger kan skabe en følelse af utilstrækkelighed og utilfredshed med egne præstationer. Dette kan føre til en kamp for livsglæde og i værste fald resultere i stress og depression, som påvirker mange mennesker.

Forandringer i dagligdagen kan forstyrre ens selvforståelse og position i en organisation. Manglende anerkendelse kan forstærke disse udfordringer. Maiken adresserer dette i sit foredrag, hvor hun deler indsigt i stærk indre dialog og selvledelse, uden at moralisere.

Oplægget giver en dybere forståelse af, hvordan man som medarbejder og kollega kan påvirke sin mentale og hormonelle balance til at bedre håndtere modgang og forandringer. Maiken inspirerer med banebrydende forskning, relevante modeller og ærlige personlige fortællinger, der bringer lytterne nærmere både sig selv og deres omgivelser.

Maiken Juul foredrag

Selvværd i børnehøjde

Et robust selvværd er fundamentet for et vellykket liv på alle fronter. For undervisere, pædagoger og andre fagpersoner er det ofte et centralt mål at udruste børn med denne afgørende egenskab som en del af deres grundlæggende færdigheder.

“Selvværd i børnehøjde” vil styrke jer som team i at guide og forme børnene i retning af at udvikle et sundt og kraftigt selvværd.

I dette oplæg vil I få indsigt i børnehjernens funktion og udvikling, og I vil lære, hvordan I bedst støtter børnenes opbygning af selvværd og følelsesmæssig intelligens, inklusiv personlige styrker som robusthed, udholdenhed, empati og en dyb følelse af lykke.

Foredraget eller workshoppen er designet til at forbedre jeres viden inden for området, med udgangspunkt i hjerneforskning og kognitive terapimetoder. Deltagerne vil modtage praktiske værktøjer, der nemt kan integreres i den daglige praksis.

Maiken Juul foredrag

Den ubekymrede medarbejder

Forandringer, stress, konflikter og udfordrende adfærd fra andre er ofte en fast del af hverdagslivet på de fleste arbejdssteder. Disse udfordringer fører ikke blot til direkte problemer, men også til bekymringer, der yderligere belaster og tager værdifuld tid og energi fra det, vi egentlig ønsker at fokusere på i vores professionelle liv.

Løsningen ligger ikke kun i positiv tænkning eller i at undgå bekymringer, da de er en del af virkeligheden. Det centrale er evnen til at håndtere disse udfordringer konstruktivt, især i tider hvor ro og klarhed i sindet er essentielt.

Maiken har udviklet effektive værktøjer inden for konceptet af den indre dialog. Det drejer sig om at bryde med negative tankevaner og praktisere en venligere selvsamtale.

Når vi slipper de energidrænende og destruktive tanker, skaber vi plads til konstruktivitet. Dette er ikke kun gavnligt for personlig trivsel, men også for samarbejdet, da det bidrager til en mere harmonisk og produktiv hverdag.

Maiken formidler disse ideer med passion og dyb forståelse, hvilket også afspejles i hendes bog, “Styr på tankerne”.

Maiken Juul foredrag

Fem trin til ro i hovedet - styr tankerne og styrk samarbejdsevnen, trivslen og det personlige ansvar

For at mestre effektiv kommunikation med andre, er det essentielt først at kunne føre en sund dialog med os selv. Dette aspekt bliver ofte overset på arbejdspladser, hvilket kan føre til mental uorden, og deraf følgende irritation, følelse af afmagt, vrede og konstant brok. Disse faktorer bidrager til et dårligt arbejdsmiljø og mindre tilfredsstillende resultater.

Vores indre stemmer spiller forskellige roller og kæmper om kontrollen, men der er heldigvis måder at håndtere dette på. Med sin viden, personlige erfaringer og praktiske værktøjer, efterlader Maiken sit publikum med et smil, motiveret og udstyret til at føre en sund indre dialog, som er afgørende for konstruktive menneskelige interaktioner.

Foruden organisationens fordele, er der meget at vinde for den enkelte. Resultatet er øget selvværd og færre nætter med søvnløshed og grublerier. Maiken tilbyder en enkel og overskuelig måde at arrangere tanker, følelser og indtryk, så de får en passende og håndterbar plads i sindet.

Maiken Juul foredrag

Selvværd og robusthed

At være teenager kan være udfordrende i en tid præget af forvirring og vigtige beslutninger. Med hormoner i udbrud, et mylder af tanker, humørsvingninger, voksnes forventninger, og overgangen fra barn til voksen, kan konsekvenserne være søvnløshed, vanskelige relationer, øgede konflikter, og udfordringer for selvværd og selvtillid. Desværre kan dette føre til dårlige valg. Men det behøver ikke at være sådan.

Maiken forstår disse vanskelige år og ønsker, at hun selv havde kendt til enklere måder at håndtere disse udfordringer på. I stedet for at lade utallige indre stemmer skabe kaos, præsenterer hun et værktøj, der hjælper de unge med at skelne mellem det indre barn og den indre voksen.

Dette giver de unge mulighed for at reflektere over spørgsmål som: Hvad er de rigtige og forkerte valg? Hvem er jeg? Hvad vil jeg opnå?

Maiken taler ærligt og direkte til de unge, ofte med reference til sine egne erfaringer. Hendes praktiske værktøjer er designet til nemt at blive integreret i hverdagen og vil gøre en forskel for den enkelte.

Foredraget er primært rettet mod børn og unge, men kan også tilpasses personale, der arbejder med denne aldersgruppe, samt forældre.

Maiken Juul foredrag

Få mere robuste børn uden at miste din stemme eller dig selv

Vi ved jo godt, at der er to poler i dagligdagen med børn: Hidsigproppen og supercurleren. Ingen af de to hjælper børnene på vej, men alligevel ender vi dér af og til.

Begge tilgange er dog ikke optimale for børnenes udvikling. I vores bedste mening falder vi nogle gange i fælden, hvor den frustrerede reagerer ud fra gamle vaner, travlhed og frustration, hvilket kan mærkes i en hæs stemme ved dagens ende. På den anden side, forsøger den overdrevne beskytter at skærme barnet fra virkelighedens udfordringer, hvilket kan føre til for mange kompromiser og et urealistisk syn på verden hos barnet.

Maiken tilbyder med sin tilgang til den indre dialog værktøjer, der hjælper voksne med at finde en sund balance mellem disse ekstremer. Dette bidrager til at opfostre mere modstandsdygtige børn, der er bedre rustet til at håndtere konflikter og udfordringer. Det gør det nemmere at forstå børnene – og også forældrenes roller.

Dette foredrag er især relevant for personale, der arbejder med børn og unge, samt for forældre.

Referencer

Efter foredraget var der en god og nysgerrig dialog blandt medarbejderne, hvilket fik mig til at bestille 3 eksemplarer af Maiken Juuls bog "Styr på tankerne", så medarbejderne kunne få mulighed for at arbejde videre med de teorier, som Maiken så glimrende havde underholdt os med. Jeg modtog bøgerne dagen efter, og sendte derfor en mail ud til medarbejderne kl. 09:56. Inden kl. 10.00 var alle 3 bøger udlånt og kl. 11.00 havde ventelisten rundet yderligere 7 interesserede. Der deltog ca. 45 medarbejdere i foredraget. Den positive respons beskrev jeg i en mail til Maiken, hvorefter vi modtog yderlige 4 bøger, som så også blev udlånt med det samme - som god sommerferielæsning. Så jeg kan med sikkerhed sige, at Maiken fik sat nogle tanker i gang hos vores medarbejdere, hvilket naturligvis glæder mig som arrangør af foredraget.

Kim Andersen

Retten i Roskilde

Det var forrygende! Maiken er nærværende, troværdig, sjov og alvorlig i sin retorik - og så får hun alle i rummet med

Lulu Pedersen, Kampagnekonsulent

PROSA

En fantastisk dag med en masse god input, tanker, refleksioner og overvejelser. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer. Maiken er meget professional og er en meget dygtigt foredragsholder med stor empatisk forståelse for sine lyttere. Hun er levende, inddrager egne erfaringer/historier og har masser af humor. Vi kan varmt anbefale Maiken og takker mange gange.

Lena Steffensen

UniqueDanmark

Vi har drøftet kurset efterfølgende, og alle var glade for de forskellige tip de fik. Vi har hængt dine skriv op, og forsøger at bruge det positive redskab, med at tænke positivt på de forskellige ting/opgaver der altid kommer i en hverdag.

Anne Ladefoged

Børnehuset Lyngbakken

Oplægget "jo, du gør det godt nok" ramte helt plet. Leveret på en engagerende, underholdende og samtidig meget nærværende og personlig måde. Fantastisk.

Kim Poulsen

Slagelse Sygehus Fysio-Ergoterapi

Et meget modigt, ærligt og kærligt foredrag, der var vedkommende og tilpas forstyrrende til at alle medarbejdere var med hele vejen igennem foredraget. Et foredrag fra hjertet.

Gitte Jørgensen

Gustavsminde Gårdbørnehave- og Vuggestue
Forespørg på Maiken Juul

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Maiken Juul
Maiken Juul

5 ud af 5 stjerner

En fantastisk dag med en masse god input, tanker, refleksioner og overvejelser. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer. Maiken er meget professional og er en meget dygtigt foredragsholder med stor empatisk forståelse for sine lyttere. Hun er levende, inddrager egne erfaringer/historier og har masser af humor. Vi kan varmt anbefale Maiken og takker mange gange.

Lena Steffensen, UniqueDanmark Se alle referencer