Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Marie Hald

Foredrag om fotografering med fokus på kropsideal og skønhed blandt kvinder

Marie Hald

Prisvindende fotograf

Uforpligtende forespørgsel på Marie Hald

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Marie

Lecture icon

Foredrag

Med et kamera som redskab, fanger og fremviser, den danske fotograf, Marie Hald samfundsvigtige emner, som man aldrig har set dem før.

Uddannet i fotojournalistik fra Danmarks medie- og Journalisthøjskole, og et semester på International Center of Photography i New York, arbejder hun nu som dokumentarfotograf med base i København.
Hendes fokus ligger hovedsageligt på kvinder, og deres forhold til skønhed og kropsideal.

Marie har vundet et utal af imponerende priser, heriblandt årets pressefoto, Potrait of the year og Danish Picture of the Year, som er en bekræftelse på hendes talent for at fange det ‘rå’, intime og personlige, gennem hendes fotografering af den ‘sande’ krop.

Se foredrag med Marie Hald
Marie Hald foredrag

Feminin

Skønhedsidealer har altid været et meget omtalt emne i samfundet, og der findes mange svar på, hvordan den ideelle krop skal se ud. Men er det overhovedet muligt at finde et svar på? Er der et rigtigt eller forkert udseende?

Som fotograf med fokus på kropsideal og skønhed blandt kvinder, har Marie Hald haft en masse forskellige mennesker og kropsbygninger foran linsen. Nogle identificerer sig som et andet køn, nogle er i puberteten, og andre kæmpe med anoreksi, angst eller andre sygdomme. Alle nogle som slår sig på samfundets idealer.

Kom med når Marie Hald viser de ‘rå’ billeder af mennesker, og snakker om hendes håb til et forbedret syn på samfundets kropsidealer. Ingen skal stå alene, skamme sig over eller føle sig skyldige i deres krop, fordi der ikke er nogen i medierne, som de kan afspejler sig i.

Det er et foredrag, som har fokus på kvinder med forskellige kropsstørrelser, diagnoser, kønsidentitet og seksualitet, og at det er okay ikke at passe ind i, hvad medierne mener er rigtigt.

Referencer

Forespørg på Marie Hald

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99