Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mette Frisk

Ordstyrer og moderator

Jeppe Gudmundsen-Holmgreen

Mette Frisk

Journalist, TV-vært og forfatter med ekspertise i at tilrettelægge og formidle komplekse budskaber klart og engagerende. Mester i effektiv kommunikation.

Uforpligtende forespørgsel på Mette Frisk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mette

Lecture icon

Foredrag

Mette Frisk, kendt som den populære vært for en række tv-programmer, herunder ”Forsvundne arvinger”, ”Sporløs”, ”Aftenshowet” og ”Madmagasinet – Bitz og Frisk”, bringer sin omfattende erfaring som journalist, tilrettelægger og vært med sig som ordstyrer. Med en solid baggrund i formidling af komplekse budskaber, kombineret med hendes evne til at gøre det oplysende, underholdende og vedkommende, sikrer Mette en engagerende og tankevækkende debat.

Med Mette Frisk som ordstyrer får I:

  • Indsigt i effektiv formidling af komplekse budskaber
  • Omfattende erfaringer i mediebranchen
  • Hvordan man engagerer og involverer sit publikum

Moderator med mere

Mette Frisk, født i 1977, er en dansk journalist, tv-vært, tv-tilrettelægger og forfatter.

Frisk er uddannet fra Center for Journalistik, Syddansk Universitet. Siden 2003 har hun været ansat hos DR, hvor hun har arbejdet på TV Avisen, Kontant, Magasinet Søndag og P1 Morgen.

Med en omfattende karriere som tilrettelægger på både radio og tv har hun stået bag produktionen af blandt andet P1-podcasten ”Den sandsynlige morder” og de prisvindende tv-dokumentarer ”Rugemor til salg” og ”De forvundne babyer”.

Mette Frisk har desuden forfattet bogen ”Syv sunde vaner – en guide gennem fødevarejunglen”.

Book Mette Frisk som ordstyrer/moderator til jeres næste arrangement, hvor hendes journalistiske skarphed og imødekommende væsen gør hende til en pålidelig og iderig sparringspartner både bag scenen og på selve scenen som moderator.

Se foredrag med Mette Frisk
Mette Frisk foredrag

Ordstyrer og moderator

Gennem sit mangeårige virke som journalist, tilrettelægger og vært har Mette Frisk opnået en stor erfaring i, hvordan et til tider komplekst budskab skal formidles, så det bliver oplysende, underholdende og vedkommende for deltagerne.

Mette er en solid og iderig sparringspartner, når det kommer til planlægning og tilrettelæggelse, og på scenen er hun er en journalistisk skarp og imødekommende moderator, som får det bedste frem i debatten.

Referencer

Forespørg på Mette Frisk

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99