Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ove Dahl

Foredrag om spektakulære sager og eget personlige samt professionelle liv

Ove Dahl

Erfaren foredragsholder og tidligere drabschef, dybt indblik i kriminalsager og efterforskningsmetoder. Deler viden med intensitet og indsigt.

Uforpligtende forespørgsel på Ove Dahl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ove

Lecture icon

Foredrag

Ove Dahls tankevækkende og interessante foredrag er baseret på biografien “Drabschefen”, som er et nærgående portræt af Ove , der beretter om det sidste nye fra efterforskningen. Ove er tidligere drabschef for Københavns Politi og har ligeledes i mange år været et velkendt ansigt på tv og fra større drabssager herhjemme.

Et foredrag med Ove Dahl giver jer:

  • Indblik i efterforskningsprocessen af markante mordsager
  • Perspektiver fra erfarne drabsefterforskere om motiv og psykologi bag drab
  • Unikke fortællinger og analyser af nogle af Danmarks mest opsigtsvækkende drabssager

I skyggen af forbrydelsen

Ove Dahl (f. 1949) gik på pension i sommeren 2011 efter at have været 40 år i politikorpset. De sidste 8 var han drabschef ved Københavns Politi.

Gennem sin mangeårige karriere i politiet har Ove set det meste – og det værste. Nu beretter han for første gang selv om nogle af de mest spektakulære sager, som han oplevede dem. Blandt andet sagen om det parterede lig fra det indre København og et stadigt uopklaret kvindedrab.

I alle sagerne har Ove Dahl været på med helt tæt på og dermed får tilhørerne et sandfærdigt indblik i Dahls usædvanlige univers, både det professionelle og i høj grad det personlige. For hvordan er det at være ægtefælle og ven til den tidligere drabschef, og hvordan reagerede den professionelle Ove Dahl på det personlige plan, når han stod over for at skulle efterforske endnu en grusom forbrydelse?

Book Ove Dahl til et spændende og gribende foredrag om spektakulære sager og eget professionelle samt personlige liv.

Se foredrag med Ove Dahl
Ove Dahl foredrag

Drabschefen – nye sager

I foredraget “Drabschefen – nye sager” fortæller Ove Dahl, om efterforskningsarbejdet i de mest opsigtsvækkende mord, som han har stået i spidsen for at opklare. Ove Dahl beskriver en række nye sager, der har domineret i medierne, og hvis råhed og brutalitet har gjort et stærkt indtryk på den garvede efterforskningsleder. I biografien om Oves liv og arbejde fortæller han blandt andet om opklaringen af drabet på en norsk stewardesse på SAS-hotellet i København, om hue-mordet, hvor en ung mand bliver slået ihjel på Strøget, fordi han ikke ville af med sin hue og om Amagermand-sagen, hvor en 45-årig familiefar er sigtet for 7 voldtægter og 2 mord.

Danmark bliver der hvert år i gennemsnit begået 60 drab, og 10 – 12 af dem bliver begået i tidligere Københavnske drabschef, Ove Dahls område. Tag med på en gruopvækkende men spændende rejse ind i det danske kriminalpolitis arbejde.

Ove Dahl foredrag

Den ultimative forbrydelse - Foredrag med Kurt Kragh

Foredraget er en pakkeløsning på de absolut mest respekterede og erfarne drabsefterforskere, Ove Dahl og Kurt Krag. Sammen har de medvirket i “Profil af en morder” på Kanal 5, og de har udgivet en række bestsellere. Ove Dahl er er tidligere kriminalinspektør i Københavns Politi, og Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær i Rejseholdet. Nu kan du opleve begge drabschefer i deres foredrag, hvor de sammen fortæller om den ultimative forbrydelse – mord.

Foredraget giver jer en helt unik mulighed for et indblik i nogle af de mest gysende drabssager, der har været i Danmarkshistorien. Gå ikke glip af nogle af de informationer, som kun få har hørt, og bliv klogere på, hvorfor nogle mennesker tager det valg at slå et andet menneske ihjel. Hvilke motiver står bag, og hvilken psyke begrunder en så voldsomt drastisk handlen?

Referencer

Forespørg på Ove Dahl

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99