Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Peer Kaae

Medrivende foredrag om eget forfatterskab

Peer Kaae

Forfatter med en passion for true crime, udforsker besættelsen og de metodiske tilgange bag dybdegående efterforskning. Engagerende og indsigtsfuld.

5 ud af 5 stjerner

Meget inspirerende, tankevækkende og fremlagt med stor energi og humor

Birthe Wraae Hansen - Struer Bibliotek Se alle referencer

Et foredrag med Per Kaae giver jer:

  • Dybdegående indsigt i en true crime-forfatters besættelse og metoder
  • Anvendelse af Statement Analyse til at afdække løgne og sandheder
  • Praktiske eksempler på løgnedetektion i banebrydende kriminalsager
Uforpligtende forespørgsel på Peer Kaae

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Peer

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Peer Kaae holder indlevelsesrige foredrag på baggrund af sit forfatterskab. Peer har bl.a. forfattet ”Gerningssteder”, som omhandler de mest opsigtsvækkende mord i København og ”Dobbeltmordet på Peter Bangs vej”, som er en efterforskningsrejse gennem Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssag. 

Et foredrag med Per Kaae giver jer:

  • Dybdegående indsigt i en true crime-forfatters besættelse og metoder
  • Anvendelse af Statement Analyse til at afdække løgne og sandheder
  • Praktiske eksempler på løgnedetektion i banebrydende kriminalsager

Fra danmarkshistoriens mordsager til biografiske fortællinger

Peer Kaae (f. 1965) er en yderst aktiv journalist med en urolig journalistisk sjæl, der konstant vil i nye retninger. Udover sit forfatterskab har han blandt andet arbejdet med dokumentarprogrammer på DR, musikudsendelser på P3, underholdningsjournalistik og sportsjournalistik på Eurosport. Peer har været medforfatter til biografierne ”Axel Strøbye – en tragisk komedie” og ”Tommy – en biografi”, og hans alsidige karriere spænder over et væld af emner og formater.

Som en erfaren fortæller og formidler kan Peer Kaae trække på sin rige erfaring inden for forskellige journalistiske genrer og medier. Han bringer ikke blot historierne til live, men dykker også ned i de bagvedliggende temaer, der har præget hans skriverier gennem årene.

Book Peer Kaae til et medrivende foredrag om hans egne skriverier og forfatterskab, hvor publikum får et unikt indblik i hans arbejdsproces, inspirationskilder og de historier, der har formet hans karriere.

Se foredrag med Peer Kaae
Peer Kaae foredrag

Jagten på Stine Geislers morder

True Crime-forfatteren Peer Kaae fortæller i dette foredrag om drabet på den 18-årige gymnasieelev – og hans besættelse af at finde gerningsmanden

Forfatteren til true crime-klassikeren Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej kaster sig i dette foredrag over vor tids Peter Bangs Vej’. Det er en stærkt personlig beretning om den besættelse, der driver Peer Kaae til at jage morderen, der er gået fri gennem tre årtier. I sin jagt på gerningsmanden finder han frem til to helt centrale vidner, som ikke har været afhørt i 30 år, men som har afgørende nyt at fortælle i sagen. På baggrund af disse vidneudsagn og andre nye opdagelser lykkes det Peer Kaae at rekonstruere forløbet omkring drabet time for time og vise, at noget ikke hænger sammen. Der er noget helt galt …

Peer Kaae, f. 1965, er journalist og forfatter. Ud over bestselleren Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej har han bl.a. skrevet 3 er løgnerens tal, Maries morder og Den dømte mand, for hvilken han blev indstillet til Cavling Prisen

Peer Kaae foredrag

Sådan spotter I en løgn

Peer Kaae fortæller med udgangspunkt i bestsellerbogen ”3 Er Løgnerens Tal” i dette foredrag om Statement Analysen, der er udviklet af CIA, og som er det mest præcise værktøj til at afdække om en person lyver.

Der findes ikke gode løgnere, men kun dårlige lyttere…
I dette foredrag sætter Peer Kaae jer ind teknikken, som både CIA og Den Israelske Efterretningstjeneste har udviklet til at gennemskue en løgner.

På to timer får I alle redskaberne til at gennemskue bedrag – blot ved at analysere på de ord, som løgnerens hjerne vælger. CIA har nemlig afdækket en række mønstre i løgnerens sprog, som Peer Kaae sætter publikum ind i ved talrige eksempler.
Peer Kaae vil med udgangspunkt i sin bestsellerbog ”Tre Er Løgnerens Tal” også inddrage publikum – og vise statement-analysen i aktion – både i forhold hverdagens løgne og hele vejen op til berømte true-crime-sager som mordet på Olof Palme og John F. Kennedy.

Peer Kaae foredrag

Højbjergsagen

Det uopklarede drab på Marie Lock-Hansen er Danmarkshistoriens største kriminalsag og en af de mest myteomspundne. Hvem kom ind ad døren om formiddagen 10. november 1967, i et nydeligt hjem i Højbjerg ved Aarhus – og skød Marie Lock-Hansen ned med koldt blod?

True crime-bestsellerforfatteren Peer Kaae går i dette foredrag bag om alle teorierne, som er groet vildt gennem 50 år. Med støtte i politiets akter fra sagen portrætterer han ægteparret på Hestehavevej, deres upåfaldende tilværelse – og alle hemmelighederne bag den småborgerlige facade. Han rekonstruerer tiden omkring drabet minut for minut og følger sporene ud i Aarhus og omegn. Trådene trækkes også bagud, til de dunkle punkter i hr. og fru Lock-Hansens samliv, og baseret på research og interviews med de tilbageværende vidner i sagen lægger Peer Kaae brikkerne på ny og tegner et aldrig tidligere set billede af mordet og morderen.

KAN BOOKES MED AFHOLDELSE FRA 1. OKTOBER.

Peer Kaae foredrag

Gerningssteder/byvandringer

Et mord og et gerningssted kan ikke skilles ad. Når et menneske under tragiske omstændigheder mister livet, sætter det for altid spor på præcis det sted, hvor det skete. Stedet vil aldrig få sin jomfruelighed tilbage!

Forfatteren Peer Kaae vil guide dig gennem nedenstående fem byvandringer, som omhandler de mest spektakulære mord i København. Ud fra FBI’s analysemetoder ser forfatteren på både opklarede og uopklarede sager med helt nye øjne – med udgangspunkt i præcis det sted, hvor morderen slog til.

– City Tour: Her fortælles bl.a. om mordene på Wladimir Pinski og Stine Geisler.
– Nørrebro Tour: Her fortælles bl.a. om “Hypnosemordene” og Conny-morderen.
– Vesterbro Tour: Her fortælles bl.a. om mordet på Gustav Esmann og Barnemorderen Dagmar Overby.
– Frederiksberg Tour: Her fortælles bl.a. om århundredets mordgåde “Dobbeltmordet På Peter Bangs Vej” og om seriemorderen Verner Larsen.
– Østerbro Tour: Her fortælles bl.a. om seriemorderen Gunnar Kelstrup og om Peter Oluf Treschow-mysteriet.

Peer Kaae foredrag

Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

Peer Kaae har som en af de første fået eksklusiv adgang til Landsarkivets enorme samling af hemmeligstemplet materiale fra sagen og bygger sin historie på tekniske spor, vidneforklaringer og politirapporter, som ikke tidligere har været tilgængelige. Hændelserne på morddagen dokumenteres minutiøst, og sporene følges ud i den tåge af rygter og konspirationsteorier, som politiets efterforskere siden forsøgte at trænge gennem. Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej er en efterforskningsrejse gennem Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssag. Det er en rejse, som både forfølger alle sporene, både blandt modstandsbevægelsens mænd og i det myrdede ægtepar Jacobsens omgangskreds. Fortællingen vrimler med mistænkte og motiver, men kun én morder – som gik fri.

Hør hele historien om, hvordan Peer Kaae kom frem til en overraskende og simpel løsningsteori på århundredets mordgåde – underbygget af eksklusive fotos fra politiets arkiver og en omfattende privat efterforskning, der tog over 20 år. Efterfølgende stiller Peer Kaae gerne op til debat.

“Dobbeltmordet på Frederiksberg” ligger på bestsellerlisten og anmelderne roser den til skyerne
**** overlegen opsummering af århundredets dobbeltmord, Jyllandsposten
**** dramatik for alle pengene, BerlingskeTidende

Peer Kaae foredrag

Axel Strøbye

Axel Strøbye var en af Danmarks største skuespillere. Han nåede det hele fra legendariske roller i Olsen-banden og Matador til det store klassiske repertoire på Det Kongelige Teater. Men bag facaden var den sprudlende og komiske skuespiller et angstpræget menneske. Han var tvilling og forældrene, der forbød ham at blive skuespiller, gjorde hele vejen gennem barndommen stor forskel på ham og broderen.

Axel brød igennem på teatret, men blev for alvor kendt for sine roller i et hav af danske lystspil fra 60’erne og 70’erne. Ved sine af sine store præstationer på filmlærredet og på Det Kongelige Teater levede Axel Strøbye i flere stormfyldte parforhold, som han gennem hele livet formåede at holde hemmelig for offentligheden. Hør hele historien om Axel Strøbyes spændende liv og utrolige karriere.
Foredraget tager udgangspunkt i den biografi, som Peer Kaae og Per Kuskner udgav i 2013

Referencer

Meget inspirerende, tankevækkende og fremlagt med stor energi og humor

Birthe Wraae Hansen

Struer Bibliotek
Forespørg på Peer Kaae

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99
Peer Kaae
Peer Kaae

5 ud af 5 stjerner

Meget inspirerende, tankevækkende og fremlagt med stor energi og humor

Birthe Wraae Hansen - Struer Bibliotek Se alle referencer