Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søren Ryge

Inspirerende foredrag om haver og naturlivet i Danmark.

Søren Ryge

Hele Danmarks favorit når det kommer til haver og naturlivet

Uforpligtende forespørgsel på Søren Ryge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Søren

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Søren Ryge er tv-vært, journalist og forfatter, og han er uddannet cand.phil. fra Aarhus Universitet. Du kender ham mest af alt som den selvudlærte haveekspert, der underholder danskerne med tv-programmer omhandlende haver og natur. Han var redaktør på Det Danske Haveselskabs blad “Haven” i årene 1978-1990.

Det første tv-program blev sendt tilbage i 1977, og siden da har han være hovedpersonen i DR1’s program “Søren Ryge”, der er en direkte udsendelse med ét kamera fra Sørens egen have i Djursland.

Søren Ryge har også lavet andre programmer for DR under navnet DR Derude, og han produceret en lang række andre udsendelser om natur og mennesker. Desuden er han fast haveskribent i dagbladet Politikens Lørdagsliv. Som jæger har han medvirket i Skov- og Naturstyrelsens informationsfilm “Jagt med haglgevær” (2009), som blev udstedt til Danmarks ca. 170.000 jagttegnsløsere.

Sidst, men ikke mindst, er Søren Ryge også forfatter til en lang række bøger. Her kan blandt andet nævnes “Livet er en fugl” (2018), “Fortællinger fra et tv-liv” (2018) “Et liv med hund” (2017) og “Historier fra Danmark” (2016).

Se foredrag med Søren Ryge
Foredrag af Søren Ryge

Det handler om Danmark

Oplev en historiefortæller i verdensklasse i dette foredrag med Søren Ryge. Han har fastholdt danskerne til tv-skærmen i hel menneskealder, så han ved om nogen, hvordan man formidler på bedst mulig vis.

Søren Ryge vil naturligvis fortælle om haven, men også om landskaber i Norden og de mennesker, der lever der. Du får fortællingen om os mennesker og vores hverdag, som vi selv ser den. Søren Ryge taler aldrig op til folk eller ned til folk. Han taler altid i øjenhøjde.

Præcis som du kender Søren Ryge fra TV, så fortæller han roligt, rytmisk og velformuleret om stort og småt i hverdagen. Han smager ofte på ordene. Ordene har tydeligt en betydning, og de er ikke valgt tilfældigt. Søren vælger sine ord med omhu.

Søren Ryge forstår at fortælle en historie. Han følger en perlerække af ord og fortællingerer, og vi følger trygt med. I ét væk vender Søren Ryge tilbage til sin hovedhistorie. Vi sidder forbavsede og trækker på smilebåndet over, at vi har ladet os rive med.

Hør Søren Ryge formidle forundring og vække følelser. Han viser os stråle klart, at kommunikation sker mellem mennesker.

Foredrag af Søren Ryge

Genforeningen

Søren Ryge fortæller om genforeningen, da han har sine rødder i Sydslesvig. Alt om Sønderjyllands skæbne er barnelærdom for ham. I barndommen var Kongeåen, Dannevirke og Ejderen faste udflugtsmål, og Søren Ryges far brugte hele sit voksenliv på at arbejde for danskheden i det Sydslesvig, der ikke kom tilbage til Danmark i 1920.

Det er derfor ikke et historisk foredrag. Det er en fortælling om en usædvanlig barndom i Agtrup danske Skole lige syd for grænsen, hvor Søren Ryge talte sønderjysk, plattysk, dansk og tysk – hver eneste dag.

Referencer

Et meget vidende og underholdende foredrag, der tog udgangspunkt i emnet på konferencen.

Carsten Bredahl Nielsen

VEJ-EU

Søren er en rigtig god historie fortæller. Alle har rost foredraget til skyerne og der har været meget snak om det, og de historier han fortalte

Dorthe Melgaard

Kærmindeparken
Forespørg på Søren Ryge

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99