Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sonja Oppenhagen

Spændende foredrag om hendes opvækst, stor kærlighed og en krævende karriere

Fotokredit: Tine Harden

Sonja Oppenhagen

Erfaren skuespiller kendt fra "Matador" og "Badehotellet", med en dybdegående evne til at bringe karakterer til live både på skærmen og scenen.

Uforpligtende forespørgsel på Sonja Oppenhagen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sonja

Lecture icon

Foredrag

Sonja Oppenhagens foredrag tager jer med gennem hendes fascinerende liv på og uden for scenen. Gennem hendes selvbiografi, “Mit liv, min linedans”, deler Sonja sine mest intime refleksioner om en opvækst præget af udfordringer, stor kærlighed og en krævende karriere. Hendes fortælling er en inspirerende rejse gennem modgang, triumfer og den vedholdende jagt på kunstnerisk integritet.

Et foredrag med Sonja Oppenhagen giver jer:

  • Personlige refleksioner fra et liv på scenen
  • Indblik i udfordringer og succeser i skuespillerkarrieren
  • Fortællinger om kunstnerisk integritet og selvdisciplin

I spotlightenes skær

Sonja Oppenhagen har stået på scenen siden hun som 9-årig første gang snørede balletskoene på Det Kongelige Teater. Som 15-årig dansede hun sig ind i danskernes stuer og hjerter som den lille pige med svovlstikkerne i DR’s tv-produktion af H.C. Andersen eventyret.

Det helt store gennembrud fulgte dog nogle år senere med rollen i Matador som den livsglade ”Vicki” Hackel.

Siden da har Sonja begejstret publikum på tv, f.eks. i Badehotellet, i biograferne og på utallige skrå brædder på landets teatre. Senest har Sonja samlet trådene fra et imponerende arbejdsliv og inviterer publikum med bag kulisserne i selvbiografien “Mit liv, min linedans”.

Book Sonja Oppenhagen til et medrivende foredrag, som giver jeres organisation et spændende indblik i Sonjas forfatterskab og liv. Sonja kan også bookes i fællesskab med skuespiller Rikke Wölck, til deres sørgmuntre forestilling om demens, “Glemmer Jeg”.

Se foredrag med Sonja Oppenhagen
Sonja Oppenhagen foredrag

Mit liv, min linedans

I løbet af skriveprocessen med Mit liv, min linedans fik Sonja Oppenhagen tid til og mulighed for at reflektere over et liv med en udfordrende opvækst, stor kærlighed og en krævende karriere på scenen, som blev hjulpet frem af en benhård selvdisciplin, som hun havde tillært sig i balletten.

Trods en tilværelse i det eftertragtede rampelys har Sonja oplevet både op og nedture og haft en lang række centrale opgør: det professionelle opgør med lillepigerollen, et opgør med barndommen og dens tryghed og opgøret med den svigtende far.

Sonja Oppenhagens fortælling er en historie om en vedvarende insisteren på kreativitet, frihed og kunstnerisk integritet. Det er samtidig en fortællingen om hendes store roller i blandt andet Matador og Badehotellet, som gjorde hende til en folkekær skuespillerinde. Foredraget tager udgangspunkt i bogen af samme titel.

Sonja Oppenhagen og Rikke Wölck forestilling

Glemmer Jeg

Skuespiller Sonja Oppenhagen og Rikke Wölck opfører den gribende forestilling ”Glemmer Jeg”, som kaster lys over de komplekse udfordringer ved demens.

Forestillingen er en unik blanding af sorg og glæde, der rammer dybt hos publikum, og skaber en forståelse for den daglige kamp, som personer med demens og deres pårørende står overfor. Gennem forskellige scenarier og situationer illustrerer forestillingen de vanskeligheder, der opstår i hverdagen, men formår samtidig at indfange øjeblikke af hjertevarme og skæv humor.

“Glemmer Jeg” inviterer publikum til at reflektere over livet, kærligheden – og demens. En forestilling, der berører alle, men som især taler til hjertet hos dem, der er direkte berørt af sygdommen – demente, pårørende og plejepersonale.

Efter forestillingen følger en debat med publikum, hvor kunden sørger for en eller flere repræsentanter for den lokale Alzheimer- eller demensforening.

Musikledsagelse: Stig Christensen
Varighed: forestillingen varer ca. 35 min. samt en lille kaffepause og samtaler med publikum: 1-2 timer

Referencer

Forespørg på Sonja Oppenhagen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99