Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sonja Oppenhagen

Spændende foredrag om hendes opvækst, stor kærlighed og en krævende karriere.

Fotokredit: Tine Harden

Sonja Oppenhagen

Skuespiller i bl.a. Matador og Badehotellet.

Uforpligtende forespørgsel på Sonja Oppenhagen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sonja

Lecture icon

Foredrag

Sonja Oppenhagen har stået på scenen, siden hun som 9 årige første gang snørede balletskoene på Det Kongelige Teater. Som 15 årige dansede hun sig ind i danskernes stuer og hjerter, som den lille pige med svovlstikkerne i DR’s tv-produktions af HC. Andersen eventyret.

Det helt store gennembrud fulgte dog nogle år efter med rollen i Matador som den livsglade ”Vicki” Hackel.

Siden da har Sonja begejstret publikum på TV, som f.eks. i Badehotellet, i biograferne og på utallige skrå brædder på landets teatre. Senest har Sonja samlet trådene fra et imponerende arbejdsliv og inviterer publikummet med bag kulissen i selvbiografien i ”Mit liv, min linedans”.

Se foredrag med Sonja Oppenhagen
Foredrag af Sonja Oppenhagen

Mit liv, min linedans

I løbet af skriveprocessen med Mit liv, min linedans fik Sonja Oppenhagen tid til og mulighed for at reflektere over et liv med en udfordrende opvækst, stor kærlighed og en krævende karriere på scenen, som blev hjulpet frem af en benhård selvdisciplin, som hun havde tillært sig i balletten.

Trods en tilværelse i det eftertragtede rampelys har Sonja oplevet både op og nedture og haft en lang række centrale opgør: det professionelle opgør med lillepigerollen, et opgør med barndommen og dens tryghed og opgøret med den svigtende far.

Sonja Oppenhagens fortælling er en historie om en vedvarende insisteren på kreativitet, frihed og kunstnerisk integritet. Det er samtidig en fortællingen om hendes store roller i blandt andet Matador og Badehotellet, som gjorde hende til en folkekær skuespillerinde. Foredraget tager udgangspunkt i bogen af samme titel.

Referencer

Forespørg på Sonja Oppenhagen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99