Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Susanne Møberg

Foredrag om mennesker og mindfulness

Susanne Møberg

Coach, forfatter og instruktør i mindfulness

Uforpligtende forespørgsel på Susanne Møberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Susanne

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Susanne Møberg er en erfaren og inspirerende foredragsholder. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologi og personlig udvikling, og er desuden uddannet coach, instruktør i mindfulness og har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk.

Susanne har haft egen virksomhed siden 1993 og er forfatter til tretten bøger, hvoraf flere af bøgerne er oversat til tysk, norsk og på vej på fransk. Susanne har udgivet bøgerne: Forelsket i en narcissist?, Sensitive kvinder i plusalderen 45, Redskaber for særligt sensitive mennesker, Mod til selvværd – for særligt sensitive mennesker, Mindfulness for særligt sensitive mennesker, Er du også særligt sensitiv?, Særligt sensitive – Børn, Særligt sensitive – Voksne og Kærlighed & Selvværd.

Se foredrag med Susanne Møberg
Susanne Møberg foredrag

Særlig sensitive mennesker på arbejdspladsen.

Det kan være en udfordring for særligt sensitive mennesker at finde sig til rette og trives godt på arbejdspladsen. Den største udfordring er, at man oftere og hurtigere end flertallet bliver overstimuleret, udmattet og stresset.
Særligt sensitive mennesker har potentielt mange og særdeles gode kvaliteter, der er brug for på arbejdspladsen. Men det er vigtigt, at man formår at forebygge og håndtere overstimulering for at trives og for at præstere optimalt.
Ansvaret for det gode arbejdsmiljø ligger på flere niveauer, men der er også meget, man selv kan gøre. Kom og få konkrete råd og vejledning til, hvordan du bedst kan tage vare på sig selv og tilgodese dine behov og dine grænser, med hensigten at bevare glæde og overskuddet på jobbet.

Susanne Møberg foredrag

Sensitive børn

Hos hvert femte barn er nervesystemet mere fintfølende. Barnet registrerer og indoptager flere indtryk og stemninger, og det bearbejder indtrykkene mere nuanceret og mere detaljeret. Barnet har mere at forholde sig til end flertallet. Særligt sensitive børn er i højere grad disponerede for at føle sig overstimulerede og udmattede, fordi der ganske enkelt skal mindre til, før det sker. Særligt sensitive børn er forskellige, derfor er er forskel på, hvordan børnene reagerer, når de er overstimulerede. Der hører mange særdeles positive egenskaber med til at være særligt sensitiv, når man forstår at forebygge og håndtere overstimulering. Kom og få en grundig forståelse for, hvad det vil sige at være særligt sensitiv. Du får konkrete råd og værktøjer til, hvordan du kan hjælpe dine børn og dig selv til at skaber de bedste betingelser for sensitiviteten i dagligdagen. Foredraget henvender sig til fagpersoner og til forældre til særligt sensitive børn samt til særligt sensitive voksne, der ønsker at få en større forståelse af sig selv som barn.

Susanne Møberg foredrag

Særligt sensitive mennesker

Hos særligt sensitive mennesker er nervesystemet mere fintfølende, og indtryk, stimuli og stemninger opleves stærkere og bearbejdes dybere end hos flertallet. Det sensitive karaktertræk indeholder potentialet til at leve et godt og meningsfyldt liv fyldt med glæde og kærlighed. Men for særligt sensitive mennesker kan det være en udfordring, at man hurtigere føler sig overstimuleret, udmattet og stresset – i en sådan grad, at det går ud over livskvaliteten og humøret.
Kom og få en grundlæggende forståelse for, hvad det vil sige at være særligt sensitiv. Du får enkle og konkrete redskaber til, hvordan du skaber de bedste betingelser for sensitiviteten og et meningsfyldt liv med glæde, overskud og balance.
Foredraget henvender sig til mennesker, der måske genkender det særligt senstive karaktertræk i sig selv samt til mennesker, der ønsker at blive klogere på særligt sensitive mennesker.

Susanne Møberg foredrag

Sensitive kvinder i plusalderen

Mange spørger, om man bliver mere sensitiv med alderen. Det gør man ikke, men det kan synes som om, fordi man i 50+ alderen ikke længere har det samme overskud og kræfter til at overkomme det samme som tidligere. Samtidig er plusalderen den alder, hvor man står over for nogle af de største forandringer og livsændringer i livet. Der opstår et behov for at ændre fokus, værdier og prioriteringer.
Det er en stor livsomvæltning at blive ældre og på et tidspunkt forlade arbejdsmarkedet. Alligevel er det en livsfase, vi taler meget lidt om. Man står ofte alene med spørgsmålet om, hvad man vil bruge denne livsfase til.
For at undgå at man mister humøret, bliver skuffet eller ensom er det nødvendigt at forberede sig på de ændringer, der uundgåeligt sker i plusalderen.
Kom og få inspiration samt værktøjer til at afklare, hvordan du ønsker at leve dit liv i plusaldern? Hvad kan du gøre for at bevare glæden, humøret og overskuddet, som den sensitive kvinde, du er eller bliver i plusalderen?
Foredraget henvender sig til sensitive kvinder i alderen 50+.

Susanne Møberg foredrag

Mindfulness – i teori og praksis

Mindfulness handler om at skabe fuld opmærksomhed og nærvær i øjeblikket – det giver ro i tanker og følelse. Når vi ikke er opmærksomme, styrter vi af sted på autopiloten. Det betyder, at krav, tanker og følelser styrer vores liv – vi føler os stressede og mister glæden. Mindfulness er en enkel og effektivt metode til at til at bryde de negative handle- og tankemønstre, og forskningen har påvist, at metoden effektivt og vedvarende reducerer stress og fornemmelsen af være presset. Mindfulness er ikke blot en teknik, det er også en livsholdning og et godt grundlag for at have det godt med dig selv og med andre mennesker.
Kom og lær enkle og effektive mindfulness øvelser, du kan praktisere i din dagligdag.

Susanne Møberg foredrag

Narcissister i parforholdet

Den narcissistiske mand i parforholdet er interessant i uhyggelig grad, fordi han er så vanskelig at gennemskue. Det er som om, han har to personligheder. Udadtil virker han velfungerende og fremtræder charmerende, galant og intelligent. Han kan have et ansvarsfuldt job, han kan have succes og fungere godt i andre sammenhænge. Han har ikke en udpræget asocial og afvigende adfærd. Han er ekspert i at kurtisere og forkæle en kvinde, så hun føler sig som noget helt særligt og den eneste ene. Det er ikke underligt, at hun bliver forelsket i ham.

Men når man kommer følelsesmæssigt tæt på, opdager man det grænseoverskridende i hans adfærd. Han forventer at få kvindens udelte opmærksomhed og beundring. Han har ingen empati og er udelukkende optaget af at få sine egne behov opfyldt. Han har behov for at have magten og kontrollen i forholdet, og han anerkender kun sin egen mening og sit eget verdensbillede. Han begrænser og nedbryder kvindens selvværd, personlighed og selvstændighed, og han er verdensmester i at lyve.

Kvinden bliver forvirret og usikker på sig selv, fordi narcissisten er ekspert i at skabe konflikter og samtidig fralægge sig ansvaret og få hende til at fremstå som problemet i forholdet. Hun kan føle sig uendelig meget alene, fordi det er så vanskeligt at forklare til andre, der ikke de selv har været tæt på en narcissistisk person.

Kom og hør om, hvad der kendetegner en skadelig narcissist, og hvad det gør ved en kvinde, der lever i et usundt parforhold med en narcissistisk mand, samt hvordan man kan komme fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold, hvis det er det, man ønsker. Samt hvordan man som pårørende kan hjælpe en, der lever med en narcissistisk person tæt på.

Både mænd og kvinder, kan have det skadelige narcissistiske træk i personligheden.
Her er der primært fokus på den narcissistiske mand i parforholdet, men du vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde.

Få svar på spørgsmålene:
Er vi ikke allesammen narcissister?
Hvordan genkender man den skadelige narcissist?
Hvordan gennemskuer man narcissistens kommunikationsform, som manipulerer, forvirrer og vildleder?
Hvorfor er det så nemt at blive forelsket i en narcissist?
Hvad gør det ved en kvinde, der er lever i et usundt forhold med en skadelig narcissist?
Hvordan kommer man fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold?
Hvad kan man gøre, hvis man vælger at blive i forholdet?
Er sensitive kvinder i særlig grad udsatte for at forelske sig i en narcissist?
Hvad kan du gøre for at hjælpe en person, der lever i et usundt forhold med en narcissist?

Referencer

Super god og meget imødekomme foredragsholder. Susanne har evnen til at omsætte teori og kendt viden til deltagerne, så det giver forståelse og indsigt i emnet. Vi var ca. 100 personer der alle fik tilført ny viden på en informativ måde

Pia Tørving

HK/Kommunal Midt
Forespørg på Susanne Møberg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99