Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Sylvester Winther

Fra bandemedlem til bedemand

Sylvester Winther

Sylvester Winther er en ung bedemand, som har oplevet flere ting i livet end andre unge mænd i hans alder, som blandt andet tidligere bandemedlem.

Uforpligtende forespørgsel på Sylvester Winther

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Sylvester

Lecture icon

Foredrag

Sylvester Winther er en ung bedemand, som har oplevet flere ting i livet end andre unge mænd i hans alder. Trods en ellers helt normal opvækst, har han en dyster fortid som kriminel, bandemedlem og misbruger af stort set alt der kan indtages og injiceres. Undervejs har han af flere omgange kæmpet for at komme ud af miljøerne med de dårlige bekendtskaber, hvilket hans tid i Livgarden, som langturschauffør og tid på misbrugscentre, vidner om. Han har derfor en historie at fortælle: Om hvordan en helt ung knægt bliver drevet af stoffer og kriminalitet. Om hvad der sker i de kriminelle miljøer og i banderne. Om at prøve at kæmpe sig ud og ende i politiets exitprogram. Om hvordan tilfældige møder, viljestyrke og mentaltræning kan ændre alt.

Et foredrag med Sylvester Winther giver jer:

  • En personlig beretning fra den kriminelle underverden og vejen ud af den.
  • Inspiration og erfaringer fra en der var på kanten af tilværelsen, men som nu har etableret egen virksomhed, og bidrager til samfundet bl.a. ved at være mentor for tidligere stofmisbrugere
  • Et budskab om håb og forandring – At få de unge til at bryde med den kriminelle løbebane og stofmisbrug, og hjælpe dem på vej til en tilværelse med mening og retning.

En livsfortælling fra en af "Dødens Drenge"

Sylvester Winther er tidligere bandemedlem men fandt vejen ud af den kriminelle underverden blot for at vende tilbage igen, inden han nu endegyldigt sagde farvel til den del af tilværelsen bl.a. ved at være med i politiets exitprogram.

En kort bid af Sylvesters historie: Han blev født og voksede op i Hvidovre på Københavns Vestegn, og har fra tidlig færd følt sig rodløs. Det førte ham ud i tilværelsen som bandemedlem og stofmisbruger. Som ung teenager blev han fristet af samfundets skumle afkroge, og begyndte at udøve hærværk og småkriminalitet i lokalområdet. Det blev starten på en mere hårdkogt løbebane i jagten på en identitet, som han ikke selv kendte eller kunne finde. Efter de indledende småtyverier udviklede det sig til deciderede røverier, narkohandel og en tilværelse som hangaround i bandemiljøet. Dvs. et liv, hvor vold, magt, narko og fængselsophold blev en naturlig del af hverdagen – ved siden af det almindelige ”familieliv”, hvor Sylvester Winther også skulle tage sig af sit barn.

Sylvester Winter forsøgte to gange at bryde fri fra den kriminelle verden. Første gang meldte han sig til Livgarden med drømmen om en soldaterkarriere, men hans fortid forhindrede ham. Desillusioneret vendte han tilbage til bandemiljøet, men indså hurtigt, at det ikke var vejen frem. Efter at være blevet stukker ned og bestjålet af sin egen klub, fik han hjælp af politiet og kom ind i et exitprogram. I et safehouse opstod tanken om at blive bedemand, og med støtte fra familien begyndte han en ny karriere på den rigtige side af loven.

Men fortidens skygger forfulgte ham, og han kæmpede bl.a. med narkotikamisbrug og en række andre problemer. Efter måneder på lukkede afdelinger og misbrugscentre, begyndte tingene stille og roligt at ændre sig, da han mødte en person, der troede på hans visioner om bedemandsforretningen. Efter at have startet virksomheden Heaven.nu, blev han mentor for en tidligere stofmisbruger, Albert, og sammen skabte de to en alternativ historie, end der ellers lå i kortene.

Deres historie blev skildret i den populær dokumentarserie på DR “Dødens Drenge”.

Sylvesters historie er ærlig, gribende, underholdende og efter vores vurdering en stor inspiration for andre.

Book Sylvester Winther til et gribende foredrag om et barskt liv, hvor han er gået fra bandemedlem til bedemand.

Se foredrag med Sylvester Winther
Sylvester Winther foredrag

Fra bandemedlem til bedemand

Sylvester Winther tager jer med på en fortælling om et liv i den kriminelle overhalingsbane som bandemedlem, som stofmisbruger og far, og om kampen for en bedre tilværelse på den rette side af loven.

Historien om Sylvester Winther kunne have været historien om manden, der levede stærkt og døde ung efter en hæsblæsende tilværelse som kriminelt bandemedlem med misbrug, knivoverfald, psykoser og de mørkste tanker som faste ledsagere. Men sådan endte det heldigvis  ikke. Sylvester kom – efter flere forsøg og en tur forbi politiets exitprogram – ud på den rette side i tide og har i dag etableret sin egen bedemandsvirksomhed, og bl.a. medvirket i “Dødens Drenge” på DR.

Foredraget kan tilpasses forskellige målgrupper og sammenhænge.

Referencer

Forespørg på Sylvester Winther

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99