Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Thomas Bense

Foredrag om computerspillenes forunderlige verden

Thomas Bense

TV-vært, iværksætter, konceptudvikler og spilnørd.

Uforpligtende forespørgsel på Thomas Bense

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Thomas

Lecture icon

Foredrag

Thomas Bense besidder mange talenter men det han er mest kendt for er sit virke som spilentusiast, hvor han i mere end 15 år har brugt sin viden til ,at formidle indhold både til andre entusiaster blandt andet gemme Pixel.tv, men også til hr. og fru Danmark, hvor han blandt andet med sine flere end 300 besøg i GO’morgen Danmark, har fortalt vidt og bredt om computerspillenes forunderlige verden.

Thomas stiftede i 2007 Pixel.tv, der er Danmarks første webTV-station, og senest i 2022, har Thomas solgt en stor andel af Pixel.tv til Astralis, der er Danmarks største esports organisation, og specielt er kendt for, at de har et af verdens bedste counter-strike hold.

Thomas Bense, der oprindeligt er fra Svendborg, startede sin karriere på DR1 med børne/ ungdoms tv, senere gik turen til TV2 som vært for musikprogrammet Puls. Efterfølgende har han arbejdet som idéudvikler og redaktør for flere af landets tv-stationer og produktionsselskaber. Thomas fik på den baggrund muligheden for, at være den første til, at få en dansk esports turnering sendt på tv.

Siden 2007 har han været knyttet til TV2’s Go’ morgen Danmark som spil og elektronik ekspert og desuden været fast leverandør af artikler, bøger og i det hele taget formidling af viden omkring elektroniske spil til adskillige medier, samt naturligvis Pixel.tv.

Så hvis du vil have et indblik i spiluniverset og hør mere om hvordan du kan bruge de kompetencer som de mange gamere udvikler med deres kendskab til spil og tech? Så få Thomas Bense på besøg.

Før alt dette turnerede Thomas verden rundt som beatboxer hvor han både var dansk mester, deltog til VM og et utal af udgivelser både i Danmark og internationalt og er i øvrigt uddannet som købmand i en lille butik på Sydfyn.

Se foredrag med Thomas Bense
Foredrag af Thomas Bense

Børn og computerspil

Hvad gør man som mor eller far, hvis børnene fravælger kælketurene og fodbolden til fordel for at sidde foran pc’en eller spilkonsollen? Hvis de er helt urokkelige, kan man i det mindste sørge for at de spiller noget, som fremmer deres færdigheder i det moderne samfund. Og det er ifølge Thomas Bense, slet ikke så svært igen. I dette foredrag giver Thomas sit bud på hvordan man bedst guider sine rollinger, når de bevæger sig ud i den store digitale spil verden.

Foredrag af Thomas Bense

Din virksomhed er sit eget medie

Mulighederne er mange når man skal markedsføre sig på de sociale medier. Udvalget af medier bliver konstant større, men hvor skal man være tilstede? Hvordan kommer man i gang og hvordan gør man sig gældende overfor sin målgruppe? Det kunne f.eks. være med video indhold. Thomas Bense har stor erfaring i hvordan mediebilledet har rykket sig over de seneste år, fra sin rejse med en start i de traditionelle medier, til at starte Danmarks første web-tv station og til at føre denne og andre firmaer ud gennem forskellige sociale medier.

Foredrag af Thomas Bense

Gamingens historie

Populariteten af computerspil har udviklet sig en del siden det primært var forbeholdt nørderne, der sad bag lukkede gardiner og gamede løs. Faktisk har gaming aldrig været mere populært, det er de færreste, der ikke har et spil på deres mobiltelefon, en PlayStation, Nintendo eller en hardcore gamer PC. Vi tager en tur ned af memorylane og ser på nogle af de spil, der startede det hele, beskæftiger os med nogle af tiden mest populære spil og ser på hvor vi er på vej hen. På baggrund af mere end 15 års solid erfaring giver Thomas Bense i dette foredrag sit bud på, hvordan han ser spiluniverset gennem tiden. Thomas er en rutineret formidler og deler entusiastisk og humoristisk ud af sin indsigt. Foredraget kan evt. vinkles.

Foredrag af Thomas Bense

Esportens historie

Hvordan startede det, hvor er vi, og hvor er vi på vej hen?
Esporten har buldret frem de seneste år, ikke kun i Danmark men i hele verden. Pengepræmierne er enorme, det er spillerløningerne også, og populariteten er i en voldsom vækst. Nu vil mange børn og unge være professionelle esportsstjerner i lige så høj grad som de vil være professionelle fodboldspillere, er det ok? Mange virksomheder vil gerne hverve de unge mennesker, der er dygtige til esport, hvorfor er det en god idé? Få en indsigt i de mest populære esportsspil, hvordan esport kan bruges, også andre steder end i spillene, hvordan det startede og hvor vi er på vej hen.

Referencer

Forespørg på Thomas Bense

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99