Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Tjelle Vejrup

Journalist, komiker, TV-vært, fordragsholder og menneskekender

Fotograf Malene Nelting

Tjelle Vejrup

Journalist, komiker, TV-vært, fordragsholder og menneskekender

Uforpligtende forespørgsel på Tjelle Vejrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tjelle

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

I mere end 12 år har Tjelle været komikeren, man ringer til, når humoren i en virksomhed eller organisation har lidt for trange kår, eller der skal sikres et ekstra højt grin til et firmaarrangement. Tjelle Vejrup gør os klogere på, hvordan vi kan få et sjovere arbejdsmiljø, og hvorfor humoren er så vigtig på arbejdspladsen

Et foredrag med Tjelle Vejrup giver dig

  • Masser af grin og garanti for underholdning i særklasse
  • Inspiration til hvordan vi kan bruge humoren på arbejdspladsen
  • Indsigt i hvordan humoren påvirker vores arbejde positivt, og hvor vigtigt det er at have det sjovt på arbejdspladsen

Tjelle Vejrup er uddannet journalist og har været involveret i en lang række TV-programmer. Du kender måske Tjelle Vejrup fra det populære familieprogram Versus på DR, hvor han i en længere årrække var fast inventar. Derudover har Tjelle Vejrup været manuskriptforfatter og tilrettelægger på populære underholdningsprogrammer som Live fra Bremen, Bingo Banko, Kender du typen og Klipfiskerne. Tjelle nåede desuden finalen i DM i stand-up i 2013 og har udgivet to fuldlængde onemanshows, som ligger tilgængelig på Youtube.

Tjelle Vejrup er en erfaren foredragsholder og har besøgt et utal af virksomheder i hele landet. Han har stor indsigt i, hvordan humor spiller ind på interne strukturer og mekanismer på en arbejdsplads, og ikke mindst hvordan humoren er et fantastisk redskab til at booste arbejdsglæden.

Se foredrag med Tjelle Vejrup
Foredrag Tjelle Vejrup

Vil du ha' det sjovt, må du ta' det sjovt

Et underholdende foredrag om, hvor vigtigt det er at have det sjovt på arbejdspladsen, hvordan humor kan booste arbejdsglæden, og hvordan vi får det sjovere med vores kollegaer.

Tjelle Vejrup bruger sin store erfaring fra mere end 12 år som komiker, hvor han har besøgt adskillige arbejdspladser og betragtet et utal af teams og grupper af kollegaer. Det har givet Tjelle en indgående indsigt i, hvad humoren kan gøre for dynamikken på en arbejdsplads, og hvor vigtigt det er at have det sjovt, når man går på arbejde.

Lær blandt andet, hvorfor det er vigtigt at tale om andet end arbejde, hvorfor franskmænd har så svært ved at forstå dansk humor, om den brune sovs er sjovere end en komiker – og lær hvordan du selv bidrager til humor og den gode stemning på arbejdspladsen, så både du og dine kolleger får en både god og sjovere arbejdsdag.

Foredraget er spækket med morsomme og til tider tåkrummende anekdoter fra et arbejdsliv med fokus på at få folk til at grine.

Referencer

Det var sjovt og informativt i forhold til egen indflydelse på det gode arbejdsmiljø.

Karina Pedersen - Djurslandsskolen

Tjelles foredrag var enormt underholdende - samtidig med at det var meget lærerigt. Her et par uger efter hører jeg stadig folk henvise til nogle af hans pointer og anekdoter. De varmeste anbefalinger herfra.

Sidsel Teilmann - Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Det var et super foredrag - virkelig underholdende og medrivende, men stadig med nogle vigtige pointer og budskaber som vi kan bruge i hverdagen.

Pernille Grønnemose - Erhvervsstyrelsen

Det kørte som det skulle og han fik folk med. Kun roser dagen efter fra folk

Kent Madsen - Dansk Metal

Tjelle holdt et super spændende foredrag om humor på arbejde. Det vat både lærerigt og morsomt - og alle i virksomheden var underholdt og havde noget at tænke over da vi gik.

Catarina - VEKS

Tjelle var virkelig god til at fornemme stemningen i lokalet - var hele tiden på bølgelængde med folk. Alle gik klogere hjem - håber også at Tjelle gjorde det :-)

Jan Axelsen - Folkeskole

Vi fik mange gode grin og også lidt at tænke over

Anne Aagaard - CRH Concrete A/S

God underholdning - tilpas friskt en eftermiddag kl. 15 efter en arbejdsdag.

Mette Clemensen - Fortum Waste Solutions A/S

Tjelle gjorde det rigtig godt - han connectede fint med "publikum" - lavede relevante henvisninger til vores område og satte tanker igang. Jeg vil helt klart anbefale ham til andre.

Anja Resen - Socialpsykiatrien Ringsted

Vi bookede Tjelle til en personaleaften. Han gav os foredraget. Vil du ha glæde, så tag den. Det var meget morsomt som Tjelle tryllebandt os med hans anekdoter. Men vi fik også noget med til eftertanke når det gælder kommunikationen i vores dagligdag i virksomheden.

Jan Kjellstrøm - Gullestrup Børnecenter

Forespørg på Tjelle Vejrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99