Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Tommy Thorsteinsson

Spændende foredrag om eget forfatterskab og litterære univers

Tommy Thorsteinsson

Forfatter og foredragsholder, der engagerer sit publikum med tankevækkende indhold.

Uforpligtende forespørgsel på Tommy Thorsteinsson

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Tommy

Lecture icon

Foredrag

Tommy Thorsteinssons foredrag åbner døren til en verden af spændende krimier og psykologiske thrillers, hvor realisme møder fantasi i en unik blanding. Som forfatteren bag den populære Anna Blaafalk-trilogi og den banebrydende klimakrimi “De døde hvisker i vinden”, trækker Tommy Thorsteinsson publikum dybt ind i sit litterære univers.

Et foredrag med Tommy Thorsteinsson giver jer:

  • Motivation og indsigt i at påbegynde en skrivekarriere senere i livet
  • Tips til at udnytte livserfaringer i skabelsen af litterære værker
  • Forståelse for vigtigheden af research og realisme i skønlitteratur

Spænding og samfundskritik i litteraturen

Forfatteren Tommy Thorsteinsson (f. 1965) bor i Vejle og skriver i grænselandet mellem krimi og psykologisk thriller. Tommy er kommunikationsuddannet og har arbejdet med salg, kommunikation og formidling i detailhandlen, rejsebranchen og medieverdenen, inden han i 2017 debuterede med krimien ”Ensom ulv.” Trilogien om Anna Blaafalk er solgt og streamet over 40.000 gange, og serien har høstet mange flotte anmeldelser.

Tommy udgav tidligere i år klimakrimien ”De døde hvisker i vinden”, der er første bind i en serie på fire bøger om klimaforsker Jessica Winther. Genren er Cli-fi – klimafiktion, der beskæftiger sig med klimaændringer, klimapolitik og de udfordringer der følger i kølvandet på den globale opvarmning.

Book Tommy Thorsteinsson til et oplysende foredrag om eget forfatterskab og hans litterære univers.

Se foredrag med Tommy Thorsteinsson
Tommy Thorsteinsson foredrag

Cli - Fi

Klimafiktion – Cli-fi. Med udgangspunkt i krimien ”De døde hvisker i vinden” fortæller Tommy Thorsteinsson, hvordan han smelter faktabaseret viden sammen med fiktion i et skønlitterært univers. Tommy Thorsteinsson, har med klimaforsker Jessica Winther skabt en unik protagonist, der skiller sig markant ud fra normen. I dette foredrag fortæller forfatteren, hvorfor han netop har valgt klimakrisen som altoverskyggende emne i Jessica Winther-serien. Han fortæller endvidere om, hvorfor han valgte en klimaforsker som hovedperson og om sit arbejde og research for at gøre emnet klima i krimien troværdigt. Bøgernes titler tager udgangspunkt i de fire elementer: Vind, jord, luft og ild. Kom og hør hvordan en tidsaktuel, realistisk og ikke mindst spændende krimi om det vigtige emne ’Klima’ blev skabt. Tommy vil ligeledes fortælle lidt om sine tidligere udgivelser og om sin tid på Writers Academy.

Tommy Thorsteinsson foredrag

Det er aldrig for sent at forfølge sine drømme.

Tommy Thorsteinsson, f. 1965, sprang ud i forfatterlivet i en forholdsvis sen alder. I dette foredrag fortæller han om de udfordringer det giver, men også om de mange fordele, der ligger i at bruge sine mange livserfaringer i en skønlitterær kontekst. Tommy fortæller om de begivenheder, der fik ham til at forfølge forfatterdrømmen. Han fortæller om sine udgivelser: “Ensom ulv”, “Havhvepsen”, “Falkeblik” samt “De døde hvisker i vinden”. Hvordan finder man inspirationen til bøgerne? Hvordan opbygger man et troværdigt persongalleri? Hvorfor er research altafgørende for bogens troværdighed? Tommy giver endvidere et unikt indblik i skriveprocessen, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål, hvis man selv går rundt med en forfatterspire i maven.

Referencer

Forespørg på Tommy Thorsteinsson

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99