Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Victor Boy Lindholm

Forfatter, dramatiker, journalist samt cykeleventyrer.

Foto: Hasse Nielsen

Victor Boy Lindholm

Forfatter, dramatiker, journalist samt cykeleventyrer.

Uforpligtende forespørgsel på Victor Boy Lindholm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Victor

Lecture icon

Foredrag

Victor Boy Lindholm (født i 1991) er en ung forfatter, dramatiker, journalist og cykeleventyrer fra Amager. Han tilhører en generation af forfattere, der er engagerede i at skrive om virkeligheden og dens udfordringer. I sine bøger, herunder digtsamlingerne ”Hyklertrilogien” og romanen ”En del af hjertet går ud af kroppen”, udforsker han emner som miljø og klima, kapitalisme, maskulinitet, køn og fitness. Victor Boy Lindholm ønsker at gøre litteraturen mere tilgængelig og give et rum til den skamfulde følelse, som alle vestlige privilegerede deler, når de taler imod børnearbejde med en iPhone i lommen.

Victor Boy Lindholm debuterede i 2013 med digtsamlingen ”DRONE” på forlaget AFV PRESS. Han har også udgivet den anmelderroste ”Hyklertrilogi” på forlaget Kronstork, bestående af digtsamlingerne ”GULD” (2014), ”NO HARD FEELINGS” (2015) og ”RESORT” (2017). Han har også udgivet en essaysamling med titlen ”STRÆK TIDEN”, som er baseret på hans rejser rundt på cykel i Europa. Han skriver også reportager og kulturstof for Dagbladet Information.

Udover at være forfatter og journalist har Victor Boy Lindholm også undervist på over 100 skoler om at skrive om emner som klimakrisen, naturen, køn, krop, identitet og hans egne rejser rundt på cykel i Europa. Han arbejder også som moderator og har modereret samtaler med kendte personligheder som Jørgen Leth, John Kørner, Thomas Vinterberg, Søren Ulrik Thomsen og Signe Amtoft.

Victor seneste bog – “Isbogen” er en tværfaglig fortælling , som blevet til med den verdenskendte klimaforsker og glaciolog Sebastian Mernild om isens kulturhistorie.

Se foredrag med Victor Boy Lindholm

Vi er ikke bare stjernestøv. Vi er smeltede iskrystaller.

Dobbeltforedrag med Sebastian Mernild

Da jorden blev dannet for 4,6 milliarder år siden, var den så varm, at intet levende kunne bo her. Det var bare en gold og stenet kugle. Men kometer af is blev ved med at bombardere planeten, så den til sidst blev afkølet og beboelig. Det skabte fundamentet for det liv, vi kender her på kloden. Så når vi tænder for vores vandhane eller tager en isterning ud af fryseren, så er det alt sammen, fordi en serie af kometer bestående primært af is bragte vand og materialer ned til jorden fra rummets fjerneste afkroge.

I dette foredrag fortæller Victor Boy Lindholm og Sbastian Mernild om fortryllelse, eventyr og prøvelser i et vanvittigt element. Foredraget er intet mindre end en kærlighedssang til isen, dens mystik og videnskaben bag.

Gennem Jordens lange historie har gigantiske områder været dækket med is. Den har formet den måde, vores landskab ser ud på og påvirket den måde, vi mennesker lever på. Is er afgørende for kloden og for de enorme systemer, der holder vores vejr i skak og gør planeten beboelig. Men hvad er is, hvorfor er den altafgørende for vores art, og hvad sker der den dag, isen er væk?

Foredraget er en livsbekræftende og underholdende, når Sebastian og Victor beretter om isens enorme indvirkning på vores fælles historie og samtidig afslører de hemmeligheder, der ligger gemt dybt under den kilometerdybe sne i Grønland.

Foredrag Victor Boy Lindholm

At være ung uden fremtid

Hvordan kan man bevare håbet om en bedre fremtid når man vokser op i en verden præget af klimakrisen? I dette inspirerende foredrag fortæller Victor Boye Lindholm om sin anmelderroste trilogi Hyklertrilogien, hvor han beskriver sin rejse mod at skrive om naturen, klimaet og finde en vej hen til håbet.

Victor inddrager publikum i en tankevækkende diskussion om hykleri, skam og skyld, og udforsker, hvordan man kan bevare engagementet og samtidig bevare håbet om en bedre fremtid. Foredraget henvender sig til alle, der er interesserede i at lære mere om håb og aktivisme i en tid præget af klimakrisen.

Foredrag Victor Boy Lindholm

At finde balance mellem krop og sjæl

Victor Boye Lindholm er ikke kun digter og journalist, men også tidligere eliteløber og cykelentusiast. I dette fascinerende foredrag fortæller han om forholdet mellem krop og sjæl i hans bøger, herunder “Stræk tiden” og “Jeg slæber lungerne som en vægt”. Han deler personlige erfaringer om at cykle Europa tynd for at komme tættere på sin krop og om sit senest teaterstykke skrevet om styrketræning. Men foredraget kommer også ind på den forvrængede kropskultur og selvværd, der ofte kan følge med i jagten på at opnå den perfekte krop. Lindholm udforsker også, hvordan vi kan finde en balance mellem kroppens og sjælens behov, og hvordan dette kan bidrage til en bedre forståelse af os selv og vores omgivelser.

Referencer

Forespørg på Victor Boy Lindholm

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99