Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Villy Søvndal

Aktuelle foredrag om politik, samfund og debat

Villy Søvndal

Tidl. dansk udenrigsminister og politiker

Uforpligtende forespørgsel på Villy Søvndal

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Villy

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Efter 32 år som succesfuld lokalpolitiker i Kolding og den landspolitiske op- og nedtur, der kulminerede med formandsposten i SF, regeringsmagten og den fornemme tjans som udenrigsminister forlod Villy Søvndal i 2013 politik pga. sygdom. 

I dag koncentrerer han sig om at holde foredrag med afsæt i sin personlige debatbog “Med håbet som drivkraft”, der er skrevet i samarbejde med Ole Sønnichsen.

Se foredrag med Villy Søvndal
Villy Søvndal foredrag

Med håbet som drivkraft

Vi må aldrig stoppe med at tro, at vi kan redde verden. Det er Villy Søvndals budskab i sin meget personlige debatbog MED HÅBET SOM DRIVKRAFT. Bogen tager afsæt i Villy Søvndals private og autentiske historie om sin beskedne opvækst i en vestjysk bondefamilie og sin efterfølgende rejse ud i den store verden. Læseren møder Villy Søvndal som ung venstrefløjsaktivist og erfaren politiker – og får et sjældent indblik i bagsiden af international politik og beretter samtidig om verdens sande tilstand i dag, og hvor den kan bevæge sig hen, hvis vi kæmper for det.

Verden bevæger sig lige nu fremad med styrtende fart; den gennemsnitlige levealder vokser, børnedødeligheden styrtdykker, den absolutte fattigdom er halveret, uddannelsesniveauet kloden over stiger, der er flere demokratier end tidligere, og mange låste konflikter er på vej til at blive løst eller i hvert fald tøet op.

Ifølge Søvndal præges ens opfattelse af verden alligevel af, at det kun går ad h til. I medierne ser vi konstant den ekstreme islamisme i fremdrift og bruger det religiøse argument som undskyldning for masseforbrydelser, miljø- og klimaproblemerne truer med dramatiske ændringer i mennesker liv, den stigende ulighed i verden skaber et socialt tryk fra bunden af samfundet, og de enorme flygtningestrømme ændrer den globale demografi og sætter pres på de rige lande.

Med håbet som drivkraft kan det hele dog ende positivt, hvilket er temaet for Villy Søvndals tankevækkende foredrag.

Referencer

Med håbet som drivkraft - fortællinger om politik, fremskridt og verdens tilstand

Vi må aldrig holde op med at tro, at vi kan gøre verden til et bedre sted at leve trods diktaturer, krige, flygtningestrømme og terrorangreb. Det er budskabet i Med håbet som drivkraft, der er Villy Søvndals personlige beretning fra det globale, politiske maskinrum, han fik indsigt i som udenrigsminister.I bogen fortæller den tidligere SF-formand historien om en nøjsom opvækst i Vestjylland, om store rejser ud i verden som ung, og han inviterer læseren ind bag facaden i international politik. Det er historien om verdens tilstand i dag – og om, hvor den bevæger sig hen, hvis vi kæmper for det.Med håbet som drivkraft går imod det dystre billede af verden, som medierne tegner i disse år, og tager i stedet udgangspunkt i det faktum, som understøttes af tal og statistikker, at verden aldrig har bevæget sig fremad med så store skridt som nu.

Forespørg på Villy Søvndal

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99