Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Blichfeldt

Morsom foredragsholder, som med selvironi og stor musikalitet fortæller om sit liv og sine sange

Anders Blichfeldt

Guitarist og sangskriver i Big Fat Snake

Uforpligtende forespørgsel på Anders Blichfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Anders Blichfeldt er komponist, forsanger og guitarist, tidligere i Big Fat Snake. Han har også udgivet soloalbummerne UNO i 2001, Klub čaj i 2002 og Born To Be Blue i 2005, med Danmarks Radios Big Band samt senest Docteur Bob.

Sammen med Peter Viskinde dannede han Big Fat Snake i 1990. Siden har hans karriere været centreret omkring dette projekt, hvor han har skrevet over halvdelen af bandets sange; heriblandt de populære numre “Female Voice”, “Bonsoir Madame” og “Sittin’ in a window”.

Hvorfor et arrangement med Anders Blichfeldt?

  • Scenevant entertainer med en fantastisk kontakt med publikummet.
  • Interessant og vedkommende foredrag, med kendte musikalske indslag.
  • Hyggeligt, nærværende, og humoristisk  arrangement.

Sideløbende med Big Fat Snake, har Anders Blichfeldt udgivet fire soloalbummer. Herudover har Anders skrevet sange til og sunget duetter med en del af sine kolleger, blandt andre Alberte Winding, Sanne Salomonsen, Esther Brohus og Søren Sko.

I 1998 vandt Blichfeldt en Grammy som Årets Danske Sanger.

Fra 2010 er Anders Blichfeldt, kun bevæbnet med en guitar, desuden blevet kendt som en dygtig og ikke mindst ret morsom foredragsholder, som med selvironi og stor musikalitet fortæller om sit liv og sine sange. En række af disse historier danner basis for albummet “Docteur Bob”.

Se foredrag med Anders Blichfeldt
Anders Blichfeldt foredrag

Et musikalsk foredrag

Anders Blichfeldt tager os med til musikkens verden. Med på en rejse med, som tager udgangspunkt i de begivenheder, der førte til hans liv som musiker. Undervejs kommer vi ind i komponistens værksted, vi hører om opturene og nedturene, sorgerne, glæderne, venskaberne og kærligheden.

Vi kommer med ind i komponistens værksted, hører om succes og fiasko, glæder og sorger, kærlighed og venskaber. Ærligt og humoristisk fortalt.

Foredraget bliver krydret af Anders sange.

Som publikum får I historien bag de mange hits og indvies i en helt speciel verden, som de fleste ellers kun kender gennem medierne. Anders Blichfeldt er en populær foredragsholder, med masser af erfaring, som altid får gode tilbagemeldinger.

Referencer

Anders var en stor succes - det høres rundt omkring blandt tilhørende, at det er det bedste foredrag vi her i SKAT Fredensborg har haft ind til nu. En rigtig god blanding af tale og musik.

Flemming Hansen

SKAT Fredensborg
Forespørg på Anders Blichfeldt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99