Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Morgenthaler

Anders Morgenthaler

Humoristisk filminstruktør og tv-vært med fokus på klimabevidsthed

Uforpligtende forespørgsel på Anders Morgenthaler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anders

Lecture icon

Foredrag

Anders Morgenthaler er en mand med mange talenter, som har lavet alt lige fra tv-udsendelser og film til bøger og tegninger. Anders Morgenthaler blev for alvor kendt i forbindelse med den satiriske og humoristiske tegne- og tv-serie, Wulffmorgenthaler, som han laver i samarbejde med Mikael Wulff. Her er makkerparret kendt for at underholde med skæve figurer og skildringer af samfundet, hvorfor Anders også markerer sig som en markant samfundsdebattør! Anders Morgenthaler foredrag er en garanti for underholdning og spændende refleksioner.

I 2006 fik Anders spillefilmsdebut som instruktør på filmen Princess og modtog i samme år Nordisk Film Prisen. I 2016 vandt han Artbeat Prisen for sin fantastiske evne til at sætte fokus på nye former for kunst og kultur gennem kreativ formidling.

Anders er uddannet på Designskolen i Kolding og Filmskolen i København. Efter uddannelsen har Anders bl.a. skrevet og tegnet to børnebilledbøger i serien “Morgenthalers Dyrefabler”, og været studievært på DR’s børneudsendelse KatjaKaj og BenteBent. Anders har desuden deltaget ved filmfestivalerne i Cannes og Berlin, og ikke mindst instrueret adskillige musikvideoer for bl.a. Superheroes og Kashmir.

Anders Morgenthaler lever desuden meget klima- og miljøbevidst, hvilket helt konkret kommer til udtryk, når han vælger transport, tøj, indkøb – ja, stort set alle aspekter af hans tilværelse. Selvsagt kan du også booke Anders Morgenthaler foredrag om, hvordan man kommer i gang med en lidt grønnere livsstil.

Se foredrag med Anders Morgenthaler
Foredrag af Anders Morgenthaler

Foredrag med Morgenthaler

Anders Morgenthaler foredrag er skræddersyet til de enkelte arrangementer, hvor deltagerne altid får et førstehåndsindtryk af hans indlevelse og passion. For tiden holder Anders kun oplæg, som omhandler og fokuserer på klima og bæredygtighed.

Referencer

Forespørg på Anders Morgenthaler

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99