Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Bøving

En unik fortælling om lægeliv på kanten

Christian Bøving

Vært på programmet Øen og tidl. skibslæge på Kongeskibet

Uforpligtende forespørgsel på Christian Bøving

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Christian Bøving (1974) er uddannet speciallæge i almen medicin og SAR (Search And Rescue). Han er desuden tidligere orlogskaptajn i den danske flåde.

I 2009 blev Christian uddannet som officer fra Jægersborg Kaserne, og tjente efterfølgende som læge i Afghanistan, Kosovo samt sejlende tjeneste med inspektionsskibene i Nordatlanten. Herudover har Christian været afdelingslæge for Frømandskorpset.

Christian Bøving har tidligere haft ansvaret på Kongeskibet Dannebrog, hvor han, udover kongefamiliens trivsel og sundhed, også havde ansvaret for de værnepligtige, sergenterne og officererne, som var med om bord. Udover trygheden og god stemning for alle, sørgede Christian også for at skibets hygiejnemæssige standarder blev overholdt.

Christian arbejder freelance for Falck Lægehuse og er tilknyttet til Syd-og Sønderjyllands politi, og er desuden teamlæge for Esbjerg Energy Ishockey.

Han har desuden været aktuel i Go´morgen Danmark som lægefaglig ekspert og laver børneprogrammet “Bidt, Brændt og Stukket” med Sebastian Klein. I 2019 er Christian Bøving vært på programmet “Øen” på DR, der er inspireret af “The Island”. Programmet er et ekspirement, hvor vi lærer mere om menneskers relationer til sig og andre under pressede forhold.

Se foredrag med Christian Bøving
Christian Bøving foredrag

Et lægeliv på kanten

I dette ærlige og humoristiske foredrag “lægeliv på kanten” fortæller Christian Bøving om sin vej gennem systemerne og frem til hvor han er i dag. Fra opvæksten i et voldelig hjem og konsekvenserne heraf, til beslutningen om at finde sin egen vej til en karriere som læge og officer.

Foredraget giver et godt indblik i den lægefaglige verden, både civilt, som udsendt i international tjeneste, og på havet.

Christian går tæt på og rammer folk lige i hjertet. Der er masser af humor og selvironi blandet op med en god cocktail af dødelig alvor. Der vil være masser af stof til eftertanke, selvransagelse og et “wake up call” til alle om, at værdsætte det vi har, samt de mennesker vi omgås i hverdagen. Nøgleordene er ifølge Christian nærvær, tillid, respekt og anerkendelse og humor.

Referencer

Christian Bøving er en utrolig sympatisk person/foredragsholder der kunne holde tilhørerne fanget under HELE foredraget. Medlevende, empatisk, humoristisk styrede han foredraget, navigerede behændigt rundt omkring emnet "Kongeskibet" med små anekdoter, men med respekt for "arbejdsgiverne". Spørgelysten var stor og folk gik fra foredraget lidt klogere, og med et indblik i krigens gru i Afghanistan, fortalt af en der har været der. Det gjorde at man kom tættere på end når det flimrer hen over tv skærmen i nyhederne. PS. der kom dobbelt så mange tilhørere end forventer, så fedt!

Birthe Nielsen

FTF, Tistrup

Meget levende og emotionelt fortalt. Christian havde også nogle budskaber, vi kunne gå hjem og tænke over.

Anne-Mette Strebel

Højskoledage
Forespørg på Christian Bøving

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99