Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christine Feldthaus

Vidende foredrag om livets tendenser, livsstil, arbejdsglæde og forbrugeradfærd.

Christine Feldthaus

Humoristisk foredragsholder om livsstil, tendenser og tabuer

Uforpligtende forespørgsel på Christine Feldthaus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christine

Lecture icon

Foredrag

Christine Feldthaus’ foredrag om samfund og livsstil er nogle af de mest efterspurgte, og det er bestemt ikke uden grund. Her får du en fantastisk foredragsholder, som leverer morsomme og autentiske foredrag, der fylder salene og får folk op af stolene. Gå hjem med et stort smil på læben efter en inspirerende aften i selskab med en skarp Christine Feldthaus.

Som foredragsholder er Christine Feldthaus et naturtalent, som gerne tager udgangspunkt i egne erfaringer. Du får en nærværende formidler, der taler åbent og ærligt om tabuer. Det resulterer i glade deltagere og flotte tilbagemeldinger.
En lang karriere i reklamebranchen har givet Christine Feldthaus en indsigt i livsmønster og mennesketyper, som har gjort hende en tilbagevendende ekspert i DR-programmerne ‘Kender du typen’ og ‘So F***ing Special’. Christine ved bedre end nogen andre, hvor skabet skal stå. Eller nærmere, hvem der har sat skabet, hvor det står.

Christine Feldthaus er sønderjyde og uddannet lægesekretær. Hun har haft centrale stillinger hos en række københavnske reklamebureauer, men startede som selvstændig i 2004. I sit firma ‘Feldthaus’ er Christine kommunikationsrådgiver, foredragsholder og skribent. Hun sidder derudover i bestyrelsen for Energifonden og er en ivrig fortaler for grøn omstilling. I den forbindelse har Christine Feldthaus skrevet bogen ‘Feldthaus skruer ned – en miljødagbog’, og hun har medvirket i en lang række andre bøger.
Særligt kommuner, virksomheder, foreninger og oplysningsforbund, der har kommunikation, arbejdsglæde og begejstring i livet på dagsordenen, efterspørger Christine Feldthaus’ foredrag.

Se foredrag med Christine Feldthaus
Foredrag af Christine Feldthaus

Er moderne fællesskaber andet end So*Me (sociale medier)?

Ifølge medierne er vi alle meget tæt på at være nogle facebook-hungrende, mobilafhængige egoister, der kun lever for det næste like! Nu skal vi pludselig på mindfulness-kurser for at komme i kontakt med os selv og lære at være nærværende i den virkelig verden, fordi en stor del af vores liv foregår nu engang i cyberspace. Men passer det?

I dette tankevækkende foredrag fortæller Christine Feldthaus hvordan det går i de moderne fællesskaber, hvad der optager os, og hvordan idéer med rod i kollektiver har det i dagens Danmark. Med afsæt i tv-serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på, hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv om samværet med andre.

Varighed 2 x 40 min.

Foredrag af Christine Feldthaus

Danskerne og kanonen?

De danske værdier står højt på dagsordenen hos Christiansborg-politikerne. Men er danskhed frihed, frisind og fredagsslik? Med afsæt i Bertel Haarders Danmarkskanon, tager Christine Feldthaus temperaturen på, hvor langt der er fra de 10 skud i kanonen til danskernes adfærd i praksis.

Kom og hør et forrygende humørfyldt foredrag, om forskellen på det man gerne vil have os til at gøre – og det vi rent faktisk gør. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed.

Varighed: 60 minutter

Foredrag af Christine Feldthaus

En curlingmors bekendelser

Christine Feldthaus har gennem 20 år gjort sig sine egne erfaringer som mor. Dem bruger hun, når hun bramfrit, humoristisk og kærligt udfordrer andre curlingforældre.
Kender du typen, der sidder med på sidelinjen til teenagerens jobsamtale? Eller som ene mand tager ansvaret for lektier og skoleintra-opdateringer? Eller kører taxakørsel til og fra fritidsaktiviteter flere gange om ugen? Nutidens børn bliver overvåget som aldrig før, men er tiden måske moden til at ruste børn og unge til at gå ud i verden med større selvtillid og uden krykkestokke? Synes du, det er tid til at reflektere og udfordre moderne forældres trang til at curle, vælge og udstikke livsbane for deres børn?
Så er du klar til at møde Christine Feldthaus til en snak om at sænke serviceniveauet, give mere slip og lade børnene gøre deres egne erfaringer.

Foredrag af Christine Feldthaus

På eventyr med So F***ing Special

Vil du med Feldthaus jorden rundt? Hør hendes ærlige beretninger om de mange mange oplevelser, hun har haft, og få inspiration til din næste rejse. Feldthaus’ TV-rejser er bl.a. gået til Afrika, Canada, Nepal, Hawaii, USA, Japan og Ecuador.
Christine tager udgangspunkt i sine egne private fotos og leverer et tankevækkende, inspirerende og humoristisk foredrag, hvor du får indblik i behind-the-scenes-historier, som du ikke har set på tv.

Foredrag af Christine Feldthaus

Spyt ud og træng igennem!

Her får du et lavpraktisk foredrag om kommunikation. Kan du spytte ud og slå igennem med dine budskaber? Og trænger de budskaber ind? Eller bruger du for meget tid på at small talke, chit chatte og “bullshitte”? Med digitaliseringen og brugen af sociale medier er kommunikation blevet vigtigere end nogensinde. Du bliver i foredraget præsenteret for nogle humoristiske fif, du kan bruge i praksis til at blive mere tydelig overfor din omverden.
Christine tager i sit foredrag afsæt i sine 20 års erfaring med kommunikation og formidling i reklamebranchen samt sine 10 års erfaring med TV og foredrag. Det er den ærlige og nærværende samtale, der er i fokus, når Christine deler sine erfaringer.
Foredraget har en varighed på 60 minutter.

Foredrag af Christine Feldthaus

Arbejdsglæde og begejstring

Det er dejligt at omgås mennesker, der udviser begejstring i livet, og som kan dele ud af deres overskud. Men overskud og begejstring kræver, at man gør en indsats.
Trænger I til et indspark om, hvordan man i stedet for at køre per refleks, skaber plads til refleksion? Kan jeres arbejdsglæde bruge et serviceeftersyn? Problemer tages op uden høflig skelen til politisk korrekthed og skiftende ledelsesmantraer, som ser godt ud på papiret, men som ikke virker i praksis. Prøv noget nyt. Forsøg med lidt galskab.
Christine har meget at byde på med sine mere end 25 års erfaring i en travl kommunikationsbranche. Og så kan Christines overskud smitte af på selv den største brokkerøv på kontoret.

Foredrag af Christine Feldthaus

Hvad har danskerne egentlig gang i?

Christine Feldthaus tegner i dette humoristiske foredrag et lidt ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.
Hvorfor bekymrer mænd sig pludselig om uønsket hårvækst? Hvorfor er kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og ferrero rocher? Hvorfor udvikler børn og unge sig til “curling-børn”, der lever i cyberspace? Hvorfor ser de deres forældre som “tjenere på 5-stjernede luksushoteller”? Og hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?
Foredraget giver et dagsaktuelt nedslag i danskernes livsstil, samt hvad der optager os lige nu og her. Du får forklaringen på, hvorfor vi både kan spise “kirsebær” og købe Kählervaser, hvorfor det er vigtigt at være sponsoseksuel og have kælegrise, bybier og en hønsefræser!
Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan vi i den danske middelklasse bruger vores tid og penge. Feldthaus kommer i foredraget vidt omkring, og der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når hun flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser.

Foredrag af Christine Feldthaus

Hvad sker der hos "vandrestavsrockerne"?

Her får du et livsbekræftende foredrag om de voksne danskere.
Vi lever længere og længere, og hver tredje husstand i Danmark bebos af mennesker, som er fyldt 60 år. Flere yngre markedsføringseksperter skal passe på med at se se 60+ gruppen som for gamle til anden kommunikation end den, der reklamerer for urin-inkontinens, protese-rens og varmetæpper på den tyske motorvej. Det er nemlig en tydelig kontrast til virkeligheden, hvor vi bliver yngre med alderen og ønsker at undgå at blive en del ”det grå guld”.
Foredraget er af relevans for markedsførere af produkter, sundhedssektoren og plejepersonale, men også for helt almindelige borgere, der er klar på at lære mere om den ny generation af “voksne” og gerne vil have et godt grin.
Varighed: 60 minutter + dialog og spørgsmål.

Foredrag af Christine Feldthaus

Død over den perfekte kvinde!

Hvorfor sluger vi kvinder selvhjælps-bøger på stribe? Hvornår lærer vi at prioritere, følge vores hjerte og ryste den dårlige samvittighed af os? Og hvorfor tager vi straks ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus? Hvorfor tænker vi mere på indkøbslister og aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen? Hvad skete der med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?
I foredraget sætter Christine Feldthaus det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere.
Og hvad kræver det af det modsatte køn? Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere og mere ”selvkørende” og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?

Foredrag af Christine Feldthaus

Følger du livets tråd eller hænger du i den?

Hvorfor bliver vi mere og mere stressede? Hvorfor siger vi ikke fra overfor den manglende livskvalitet, som kommer med stress og præstationsangst?
Du får i foredraget en personlig fortælling om, hvordan Christine Feldthaus selv har besluttet at sige farvel til “tung-stress”. Hun giver et portræt af danskernes moderne livsformer og vores hæsblæsende livsstil, der er skyld i stress for både voksne og børn.
Du går hjem med et stort smil og med 10 nemme anti-stress-leveregler for begyndere i rygsækken. Og de virker!

Foredrag af Christine Feldthaus

Kend dine kunder – et foredrag til detailbranchen målrettet jeres virksomhed

Hvad optager de danske forbrugere lige nu? Christine Feldthaus giver dig svaret i dette skræddersyede og inspirerende foredrag, hvor hun tager afsæt i sine mere end 25 års erfaring inden for forbrugeradfærd. Foredraget er især aktuelt for dig, som beskæftiger sig med FMCG, eller arbejder i en branche med kunder, som er danske privatpersoner.

Hvordan shopper vi i dag? Hvorfor er vi villige til at betale så meget mere for produkter markedsført via storytelling? Og hvem er de forbrugere, der gør det? Hvilke forskelle er de største hos de danske fødevareforbrugere? Og hvorfor vælger vi det ene mærke frem for det andet? Få gode råd til at forudsige fremtidens forbrugerbehov og reflekter over, om dit brand kan klare sig fremadrettet.

Foredraget tager afsæt i de internationale aktuelle produktudviklingseksempler og sætter dem op imod de danske trends.

Varighed: 60 minutter.

Referencer

Forespørg på Christine Feldthaus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99