Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Clement Kjersgaard

Vidende foredrag om demokrati, uddannelse, verdenshistorie og politik

Clement Kjersgaard

Hele Danmarks politiske ekspert fra Debatten

Uforpligtende forespørgsel på Clement Kjersgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Clement

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere. Som 16-årig blev han optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi. Clement Kjersgaard grundlagde i 2002 RÆSON, som han stadig udgiver. Siden 2003 var han studievært for DR på et hav af tv-programmer. Og i 2013 modtag han Berlingskes Journalistpris, blev udnævnt af fagbladet Journalisten til Danmarks mest magtfulde journalist i 2011, og var modtager af Publicistprisen i 2011, samt vinder af tre TV-Priser i årene 2004, 2007 og 2011. I 2011 grundlagde Clement Kjersgaard Danmarks årlige “Vidensfestival”. Glæd til en spændende debat om samfund og politik i et Clement Kjersgaard foredrag.

Clement har indtaget en markant rolle i de danske medier, hvor han er blevet kendt som den frygtløse og uforudsigelige vært, der stiller hårde og direkte spørgsmål. Clement er ophavsmand bag en række succesfulde tv-koncepter, hvor hans mål er at omdefinere værtsrollen med et ønske om at maksimere massemediernes potentiale, tænke i nye baner og få sine gæster i tale om alt det, man ikke kan høre og finde andre steder. Et ønske og mål som Clement allerede havde som 11-årig, da han startede med at lave lokalradio med fokus på journalistik frem for musik. Oplev hans ligefremme facon i et Clement Kjersgaard foredrag.

Når Clement ikke beskæftiger sig med TV, bruger han sine sproglige og analytiske evner i artikler, læserbreve, kronikker og interviews. Clement er blevet udnævnt som Danmarks mest magtfulde journalist, og har i den forbindelse modtaget Berlingskes Journalistpris, Publicistprisen og været vinder af flere TV-priser.

Clement har studeret filosofi, politik og økonomi på Universitetet i Oxford samt statskundskab på Københavns Universitet.

Se foredrag med Clement Kjersgaard
Foredrag af Clement Kjersgaard

Nye idealer for uddannelse og dannelse

Hvilke værdier og idealer bør uddannelsessektoren styre efter? Hvilke dilemmaer står undervisere – fra folkeskole over ungdomsuddannelser til de videregående – overfor? Ifølge Clement risikerer uddannelsessektoren – i jagten på tidsånden – at glemme sin egen faglighed og sit eget fundament. Hvorfor mener han det? Og hvad er, ifølge ham, svarene på fremtidens udfordringer? Bliv klogere på disse spørgsmål i dette Clement Kjersgaard foredrag.

Foredrag af Clement Kjersgaard

De næste 25 års verdenshistorie

Er USA færdig som supermagt? Er Kina’s opstigning kun lige begyndt? For 30 år siden mente nogle, at verdenshistorien var slut. I dette Clement Kjersgaard foredrag opstiller han de spørgsmål, som han mener, afgør udviklingen – og dermed de vilkår, også vores samfund skal indstille sig på.

Foredrag af Clement Kjersgaard

Er demokratiet i krise?

Ja, lyder det enkle svar fra Clement. Dem, der tror at disse års voldsomme politiske uro og tumult snart afløses af en tilbagevenden til normaltilstanden tager fejl – der er større forskydninger igang i verdenshistorien, som mange, ikke mindst i eliten, stadig ikke har begrebet omfanget af. Hvad venter der politikerne? Medierne? Vælgerne? Og hvordan kan og skal demokratiet fornyes?

Foredrag af Clement Kjersgaard

Velkommen til virkeligheden!

Der er garanti for skarphed, indsigt, uforudsigelighed og humor, når Clement Kjersgaard leverer underholdningen – fra peptalks (5-15 minutter) over mini-foredrag (om politik, medier, ledelse, originalitet og kreativitet) til quizzer, der inddrager hele salen (30-60 minutter)

Rappere i replikken end de fleste, han har stået overfor: Clement Kjersgaard har siden 2004 været en af landets ubetinget mest markante tv-værter – og når han ikke er på skærmen, er han en af de mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Foruden sine foredrag leverer han også: Underholdning. Som start eller afslutning på en personaledag eller konference. Eller i form af 30, 60 eller 90 minutters underholdning (inklusiv spørgsmål fra publikum) til middagen, prisoverrækkelsen eller kursusweekenden.

Foredrag af Clement Kjersgaard

Øvrige foredrag med Clement

Udover ovenstående holder Clement også foredrag og en lang række aktuelle og eviggyldige emner, herunder:

Dansk politik om 10 år (inklusiv navne og årstal på alle kommende statsministre i perioden)
De næste 25 års verdenshistorie
Clement svarer på alt
Hvad tror vi på nu?
Hvem vinder kampen om dagsordenen – medierne eller politikerne?
Hvorfor gør medierne det så dårligt?
Hvorfor er ledelse så svært?
Hvorfor er forandring så svært?
Sådan får man en idé (kan kombineres med nedenstående)
Sådan får man ikke en idé (kan kombineres med ovenstående)

I har også mulighed for at booke Clement som ordstyrer.

Referencer

Vi havde på VUC Nordjylland, i forbindelse med en pædagogisk dag, valgt at få Clement Kjersgaard til at afslutte dagen med en panel debat. Det var en fantastisk oplevelse. Vi oplevede en debattør, som havde sat sig ind i den kontekst debatten handlede om. Velforberedt, nærværende, med stor respekt for de mennesker han interviewede, udviste stor empati, og med den største professionalisme. Det skal nævnes, at vores panel udover folk med politisk eller professionel baggrund også bestod af en tidligere samt en nuværende kursist. Og Clement fik deres udsagn med på banen på en god måde, så deres nervøsitet over at skulle stå overfor en forsamling på godt 450 blev en succes. Vi vil med sikkerhed gerne have Clement til Nordjylland igen. Vi kan derfor kun give Clement Kjersgaard foredrag de absolut bedste anbefalinger.

Eva Søndergaard, Formand

Pædagogisk udviklings forum, VUC Nordjylland

Debataftenen i Karlslundehallerne bliver af alle betragtet som en ubetinget succes, og rost til skyerne. For os er der ingen tvivl om at din tilstedeværelse som ordstyrer løftede debatten, og din indsats betegnes som seriøs, konstruktiv med humoristisk islæt. Samtlige politikere fra panelet udtrykker meget stor begejstring for din måde at ”takle” dem på, og 3 af dem har ydermere sagt at de vist aldrig har været til et bedre vælgermøde. Så fra Karlslunde Idræts Forening skal der lyde en særdeles stor tak for din indsats. Skal et sådan arrangement gentages, så er du helt sikkert på igen.

Peter Roslev, Sekretariatschef

Karlslunde Idræts Forening

Det var en super god paneldebat - og der var stor ros til Clement. Der var et stort fremmøde, hvilket vi helt sikkert også kan takke Clement for. Dejligt at han levede op til forventningerne.

Anne-Mette Kæseler Jensen

KOS-Odense (kommunale organisationers sammenslutning)

Clement Kjersgaard er ikke overraskende professionel til fingerspidserne; Imødekommende og aktuel.

Maiken Forslund

FOF Gentofte

Clement var meget imødekommende ved vores Clement Kjersgaard foredrag også mht, at vi kom til at starte 10 min senere end tidsplanen.

Sophia Liv Bergmann

Roskilde Kommune

Det var en fornøjelse at opleve Clement som foredragsholder, herunder også hvordan han lod deltagernes spørgsmål blive retningsgivende for den sidste del af indeholdet i vores Clement Kjersgaard foredrag. Topkarakter herfra :-)

Tim Koefoed

3S Samarbejdet
Forespørg på Clement Kjersgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99