Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Connie Hedegaard

Vidende foredrag om demokrati, klima håndtering og EU.

Fotokredit: Magnus Froderberg

Connie Hedegaard

Fhv. EU-kommissær og minister i Danmark

Uforpligtende forespørgsel på Connie Hedegaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Connie

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Connie Hedegaard blev første gang valgt ind i Folketinget i 1984, hvor hun blandt andet var politisk ordfører for Det konservative Folkeparti. I 1990 valgte hun at stoppe i politik og arbejdede efterfølgende blandt andet som journalist hos Berlingske Tidende, Chef for Radioavisen, og vært på Deadline.

I 2004 kom Connie Hedegaard tilbage i dansk politik, hvor hun blev miljøminister, minister for nordisk samarbejde og sidenhen klima- og energiminister. I 2009 var Connie Hedegaard også Minister for FN’s klimakonference i København, før hun i 2010 til 2014 var EU’s klimakommissær.

Connie Hedegaard har modtaget adskillige udmærkelser og priser og har desuden været på Times top 100 over mest indflydelsesrige personer i verden.

Connie Hedegaard foredrag giver blandt andet publikum et solidt indblik i EU eller klimadebatten. På baggrund af sin erfaring vil Connie Hedegaard debattere, om EU er i krise på grund af de EU-kritiske partier, som stormer frem i for eksempel England. Derudover kan hun også komme med sine bedste bud på, hvordan vi håndterer klimaudfordringerne.

Se foredrag med Connie Hedegaard
Foredrag af Connie Hedegaard

Hvordan skal vi håndtere klimaet?

Som miljøminister og EU-kommissær fik Connie Hedegaard ofte stillet spørgsmålet, hvad hun havde tænkt sig at gøre ved klimaet? Og gennem hele sin karriere har hun forsøgt at løse de hurtigt voksende klimaforandringer og udfordringer, som vi står over for de kommende år.

I dette Connie Hedegaard foredrag taler hun om, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klimaudfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for. Hvad kan politikerne og erhvervslivet gøre, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre? Connie Hedegaard beretter personligt og veldokumenteret om en af tidens helt store udfordringer, hvis ikke den største.

Foredrag af Connie Hedegaard

EU - en union i krise?

EU-kritiske partier stormer frem og Brexit i England blev en realitet. Flere og flere lande tvivler på, hvad de får ud af EU-medlemsskabet, og om de kan klare sig bedre selv, og hos en del borgere er politikerleden udtalt. Men er EU problemet – eller snarere en del af løsningen? Er EU de andre “nede i Bruxelles” – eller er Europa også os? Hvem vinder ved et svagere EU? Og hvad kan EU og de europæiske politikere gøre bedre, hvis de vil genvinde befolkningernes tillid?

I dette skarpe og oplysende Connie Hedegaard foredrag fortæller hun om sine egne oplevelser i det europæiske maskinrum. Vel er det bøvlet med EU. Men hvad sker der, hvis EU går i opløsning?

Foredrag af Connie Hedegaard

Hvad skal vi med demokrati?

Demokrati er den værst tænkelige styreform – når man ser bort fra alle de andre, sagde Churchill. Men hvor er vi på vej hen med demokratiet? Politikerleden synes udbredt. Populismen er på fremmarch. Mediebilledet er mere og mere opsplittet, og tendensen til, at vi sidder og diskuterer med ligesindede i diverse ekkokamre, vokser. Hvad skal vi gøre for at bygge bro over kløfterne? Connie Hedegaard har mange års erfaring som politiker, journalist, minister og kommisær og tager i dette tankevækkende Connie Hedegaard foredrag temperaturen på demokratiets tilstand.

Referencer

Jeres service var hurtig og effektiv - hvilket er af stor betydning, når en konference skal programlægges. Connie Hedegaards foredrag var fremragende. Det er en fornøjelse med en oplægsholder som har så dyb indsigt i sit stofområde og som kan levere et engageret oplæg en fredag aften - helt uden forberedte slides.

Charlotte Faber

IDA - Ingeniørforening

Meget veldisponeret Connie Hedegaard foredrag om EU fremtiden. Dejligt at høre det talte ord uden brug af power point og andet.

Søren Hansen

Højskoledage Bylderup

Connie holdt et engageret foredrag baseret på hendes enorme viden om emnet. Efterfølgende, ved kaffebordet, besvarede hun de spørgsmål, der blev stillet på en måde, der på intet tidspunkt bare nåede den yderste grænse af arrogance. Med andre ord skød hun ingen spørger ned.

Hans Jørgen Larsen

Stidsholtudvalget nedsat af menighedsrådene i Albæk-Lyngså og Volstrup

Foredraget var super godt. Connie Hedegaard formidler komplekse budskaber fabelagtig klart og bevæger sig ubesværet og medrivende mellem det store, globale perspektiv og det nære, lokale perspektiv. Hendes evne til at sætte sig i målgruppens sted og få alle med er imponerende, og der er ingen tvivl om, at hendes foredrag har sat et varigt aftryk. Vi er ovenud tilfredse.

Signe Foersom

Sorø kommune
Forespørg på Connie Hedegaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99