Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ditte Trolle

Vidende foredrag om biologien bag sex, sex efter 50 og overgangsalderen.

Ditte Trolle

Tidl. overlæge, specialist i kvindesygdomme og sexolog

Uforpligtende forespørgsel på Ditte Trolle

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ditte

Lecture icon

Foredrag

Ditte Trolle er tidligere overlæge, specialist i kvindesygdomme og fødsler og sexolog. For nogle år siden blev hun opfordret til at holde et foredrag for praktiserende læger om ældres seksualitet – et emne der på det tidspunkt ikke blev talt meget om. Havde ældre i det hele taget sex? Hun gik i gang med at samle materiale til foredraget og fandt så meget, at det blev til en bog, ”Sex efter 50”.

Bogen førte og fører stadig til en hel del opmærksomhed i aviser, radio og tv, og det ene foredrag, der startede det hele, blev til mange. Bogen er også udkommet på engelsk. Et par år senere skrev hun igen, og denne gang hed bogen kun ”Sex”. Den er en del af serien ”Tænkepauser” fra Aarhus Universitetsforlag.

Men det handler ikke kun om sex. Ditte arbejdede som overlæge specielt med hormoner og kan holde spændende og underholdende Ditte Trolle foredrag om overgangsalder, prævention og hormonbehandling både for de, der ikke har nogen viden i forvejen, og for sundhedspersonale. Spørgsmål og kommentarer fra tilhørerne er altid velkomne. Niveauet lægges i samarbejde med arrangøren.

Se foredrag med Ditte Trolle
Foredrag af Ditte Trolle

Sex

Foredraget tager udgangspunkt i Tænkepausen ”Sex”. Ditte Trolle sætter fokus på vores biologi, og hvordan den driver os rundt i manegen, når det gælder sex. Det handler også om den kultur, der af al kraft forsøger at modvirke biologien, eller i hvert fald ændrer den. Hvordan hænger sex og kærlighed sammen? Hvorfor har vi lyst til nogle, men slet ikke til andre? Hvor meget fri vilje har vi egentlig, når det kommer til sex?

Foredrag af Ditte Trolle

Sex efter 50

Dette Ditte Trolle foredrag handler om, hvad der sker med os, vores kroppe og vores sexliv, når vi ikke er helt unge længere – og hvorfor det er en god idé at blive ved med at dyrke sex, også når den vilde lyst fra ungdommen måske er kølet lidt af.

Foredrag af Ditte Trolle

Overgangsalder – hvor svært kan det være?

Hedeture, humørsvingninger, blødninger. Det er vildt uretfærdigt, men sådan er det: Nogle kvinder mærker intet til overgangsalderen, udover at menstruationerne holder op. Andre har gener i årevis. Hvad er det, der sker med hormonerne og med kroppen? Hvad kan man gøre, hvis man føler at generne går ud over livskvaliteten? Hvordan holder man sig sund og rask de næste mange år? Få svar på disse spørgsmål og mange andre i dette Ditte Trolle foredrag.

Referencer

Forespørg på Ditte Trolle

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99