Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Emil Erichsen

Vidende foredrag om jordomrejse ombord på Havana og kapring af somaliske pirater.

Emil Erichsen

Skipper på Havana med foredrag om livet til søs

Uforpligtende forespørgsel på Emil Erichsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Emil

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil Erichsen sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Da han var hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet tv-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt, hvad der hører til af udfordringer og eventyr. Nu har du også mulighed for at høre alt og rejsen med et Emil Erichsen foredrag.

Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha selv voksede op på Nordkaperen med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.

Et Emil Erichsen foredrag giver dig et indblik i, hvordan det er at leve til søs med få remedier og kun sin familie omkring sig. Det bliver uden tvivl spændende og underholdende, når Emil Erichsen fortæller om diverse anekdoter fra sine rejser.

Emil holder også online foredrag, evt. sammen men Mikkel – se bare her.

Se foredrag med Emil Erichsen
Foredrag af Emil Erichsen

Kapret af somaliske pirater

– en sand historie fra de syv verdenshave fortalt af Emil Midé Erichsen i samtale med Rane og Marie Mohr Hjorhöy

Den danske sejlbåd ING sejlede i slutningen af februar 2011 i Adenbugten mellem Somalia og Oman. Ombord var familien Quist Johansen og deres to gaster. Pludselig kommer en åben jolle, i høj fart, ræsende lige imod dem. De vidste, at de befandt sig i piratfarvand og var ikke i tvivl om, hvad jollens hensigt var. Fem pirater kravler ombord på deres båd, efter at maskingeværer har skudt op i luften, og familiens værste mareridt er nu blevet til virkelighed. Den ene gast ombord, Rane Mohr Hjorhöy
sender et nødsignal og en tanke hjem til sin ny-gravide kæreste Marie. Nu er glæden skiftet ud med bekymring, og sammen med familien Quist Johansens pårørende, indgår Marie i et forhandlerteam, der skal prøve at få Rane og resten af besætningen sikkert hjem.

I 196 dage sidder Rane og de andre danskere som gidsler hos somaliske pirater, samtidig med at Marie derhjemme kæmper en brav kamp for at holde modet oppe og forhandlingerne i live. Nu fortæller Rane og Marie endelig hele deres vilde historie til Emil Midé Erichsen, som selv har rejst på de syv verdenshave og første gang hørte historien om kapringen, da han sejlede med sin farfar, Troels Kløvedal, ombord på Nordkaperen.

Emil Midé Erichsen har sejlet jorden rundt. Han har rejst på en bølge af venlighed, og har kun mødt søde mennesker der ville ham det godt. Men en sjælden gang imellem går det helt galt.
Det er snart 10 år siden Rane og Marie gennemlevede deres værste mareridt, men ikke før nu, har de ønsket at fortælle deres historie til offentligheden. Kapringen blev dækket tæt i medierne, men det var meget sparsomt, hvad de involverede selv fortalte. Nu får vi historien fra to, der mærkede det på egen krop.

I dag har Rane og Marie to børn, og er lige stævnet ud på en jordomsejling, for at bevise over for dem selv og børnene, at på trods af det de har været udsat for, så er verden ikke et ondt sted. Hør dem live, når de sammen med Emil går på scenen, og fortæller deres gribende historie. En historie om mod, overlevelse og troen på sig selv og sine nærmeste.

Foredrag af Emil Erichsen

Jorden Rundt med Havana – Og lige hjem i stuen til dig.

Emil var 23 år gammel da han sammen med sin lillebror satte ud på en tre år lang jordomsejling i familiens skib Havana.
Dengang lå verden åben, og vi danskere hørte til de mest rejselystne i verden. Det satte coronaen et midlertidigt stop for.

Men vi kan stadig kan drømme og i Emils nye online-foredrag kan man, for en time eller halvanden, kommer med ud under de svajende palmer, bestige lava spruttende vulkaner, krydse de store oceaner og dykke med ned i den forunderlige undersøiske verden.

Emil har udviklet et foredrag i høj teknisk kvalitet, der løfter sig langt over de velkendte online møder, med hakkende billeder og skrattende lyd.
Hele foredraget er online og live. Billeder og TV-klip afvikles i højest mulig kvalitet, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Når ingen af os nu selv kan rejse jorden rundt, kan et online-foredrag med Emil helt sikkert tage lidt af abstinenserne, og uden tvivl være med til, at sætte drømmene om fremtidens eventyr i gang.

Foredrag af Emil Erichsen

Jorden rundt og hjem igen

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette Emil Erichsen foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra Kurs mod fjerne kyster, vil Emil tage publikum med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Med oplevelser og fortællinger fra sydlig halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen, fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

Foredrag af Emil Erichsen

Jorden rundt med Havana

I dette underholdende og eksotiske Emil Erichsen foredrag fortæller han om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster” og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Foredrag af Emil Erichsen

Samarbejde til søs

I tre år sejlede Emil Erichsen jorden rundt på skibet Havana sammen med sin bror og undervejs skiftende besætninger. I dette Emil Erichsen foredrag giver han et indblik i rollen som skipper og de udfordringer, der følger med at skulle lede en besætning.

Livet ombord på en båd er en sammensmeltning af arbejde, fritid, oplevelser og sammenhold. Dynamikken og samarbejdet ombord er altafgørende for oplevelsen, og løfter man ikke i flok, kommer man ikke på tværs af et ocean. Som skipper står man med det fulde ansvar for skibet og besætningen, og når bølgerne går højt, skal der tages beslutninger som i yderste konsekvens kan få fatale følger. Men det er besætningen som helhed, der ved fælles indsats får båden fra A til B.

Man kan trække tråde mellem det at lede en besætning og det at lede en mindre virksomhed, som en sejlbåd til tider kan være. Emil vil igennem konkrete eksempler og historier fra tre år til søs, dele ud af de erfaringer han har gjort sig, ved 24 timer i døgnet at være leder for den flydende virksomhed Havana.

Foredrag af Emil Erichsen

Hvad går du glip af?

Kan det overhovedet kaldes en bedrift? At være uden mobiltelefon i tre år? Måske… Måske ikke. Ligegyldigt hvad, så er det lige netop, hvad Emil Erichsen har oplevet at være på sin tre år lange jordomsejling med sin bror Theis på skibet Havana.

Rigtig mange af os ejer en smartphone, og den er smart! Den kan finde vej for os, tjekke e-mail, opdatere os med nyheder, ringe og holde os i kontakt med familie, venner, knap så tætte venner, bekendte og dem, vi bare har mødt en enkelt gang. Vi kan spejle os selv i kendte på Instagram og swipe til højre og venstre på Tinder. Med en smartphone i lommen er det slut med at kede sig, når vi venter på bussen eller sidder i toget. Men hvad sker der, når signalet ryger, wifi-forbindelsen fordamper og der udelukkende er vand omkring dig. Når du er overladt til dine egne tanker, og det eneste sjove der sker, er det du selv skaber med de mennesker, der er omkring dig?
I dette Emil Erichsen foredrag vil han igennem foredraget tage tilhørerne med på en underholdende rejse ombord på Havana, hvor Google er noget, man kun har adgang til en håndfuld gange på et år. Hvor nattevagter får tankerne til at flyve og samtalerne til at leve, og hvor du umuligt kan være tilstede andre steder end i nuet.

Emil har oplevet kontrasterne, og har som en af få unge i dagens Danmark oplevet ikke at være online i lange perioder. Han er ikke blind over for den digitale verden, vi lever i idag, og ejer selv en smartphone, men har oplevet den frihed det giver at leve uden.

Referencer

Emil er en rigtig god foredragsholder, der på sin egne enkle måde formår at drage tilhørerne ind i sin rejse til de fjerne kyster. Emil var rigtig god til at få sit foredrag passe ind til tilhørerne som alle var unge under uddannelse.

Lone Rosenville - Roskilde/Køge

FOA

Emil gjorde det super godt. Der var en god fordeling mellem tale, billeder og film. Det var spændende, at få så meget viden om turen og turen deltager som vi ikke tidligere har set eller hørt om i TV udsendelserne. Emil havde en god humor som ligeledes faldt i god jord. Alt i alt kan dette foredrag varmt anbefales.

Dorthe Pia Hansen - Holstebro

FOA

Emil var lige så venlig og imødekommende, som vi kender ham fra tv. Meget veltilrettelagt foredrag, der var perfekt tilpasset den aftalte tid. Dejligt at have besøg af en foredragsholder, hvor der blandt publikum både var børn, forældre og bedsteforældre, som sammen havde valgt at opleve en aften med Emils og hans historier fra Havanna.

Malene Munk

Odder Bibliotek

Super godt Emil Erichsen foredrag, hvor han med sin sympatiske væremåde virkelig forstår at fascinere sit publikum med både humor og alvor.

Jens Henrik Feldstedt

Fjelstrup IF

Emil var en god fortæller og havde meget spændende oplevelser at vise med super flotte billeder.

Lone Rytter - Greve

AOF

Fantastisk Emil Erichsen foredrag af en helt særlig personlighed. Uden at have set et eneste minut af Kurs mod fjerne kyster før, så leder jeg nu efter den store blu-ray boks.

Brian Kronborg - Sydjylland

AOF

Det var meget inspirerende og fint at Theis også var på scenen i sidste halvdel.

Else Manley - Gundsø

AOF

Det var et super fordrag og man kunne slet ikke mærke det var det første han holdte. Vi er så begejstret. Emil gav sig god tid til snak autografer og billeder (han er nok på 150 profil billeder på FB), folk synes det var til topkarakter . Det var så medlevende og man blev hel høj af betagelse. Han var FANTASTISK. En UFORGLEMMELIG aften. Emil huskede os på, at vi skal leve i NUET.

Lilian Rolfsted

Lindved Sognegårdsforening

Rigtig spændende Emil Erichsen foredrag! Han var utrolig velforberedt, han tog sig tilmed god tid til at tale med de fremmødte, både før og efter arrangementet. Det var alt i alt en meget positiv oplevelse, og de fremmødte var meget begejstret for Emils meget jordnære- og let tilgængelige måde at være på.

Rasmus Kurtzmann

Fredericia idrætscenter

Godt, velforberedt, interessant og spændende! Emil tog publikum med storm. Det var to meget fine aftner.

Frank Rubæk

Nørregade Teatret

Emil var super god og helt nede på jorden. Dejligt at han tog sig tid til at få taget billeder med folk og snakke med dem. Samt skrive i bøger. han var fantastisk.

Susanne Heckmann Høy

Idrætsforeningen Kvik 70

Emil fortæller åbent og ærligt om sine oplevelser, og indholdet er interessant og relevant for alle. Han er autentisk, nærværende og ydmyg på den gode måde. Jeg kan varmt anbefale ham som foredragsholder.

Lisbet Heininge

Copenhagen Admiral Hotel

Emil er en utrolig charmerende fyr, men sandelig også en kompetent foredragsholder. Hans foredrag var flydende, struktureret og spillede rigtig godt sammen med powerpoint-præsentationen. Og foredraget er i høj grad med til at cementere hans rolle som en ansvarsfuld skipper:) Respekt! At han derudover er opmærksom på tilhørerne og giver sig tid til den enkelte, tæller også med på plussiden.

Dorthe Grout

Herning Bibliotekerne

Emil Erichsen er en dygtig foredragsholder, der holder sit publikum fanget qua de medrivende og fascinerende rejsefortællinger. Emil Erichsens rolige udstråling og rare stemme gør det til en fornøjelse at lytte til hans eventyr til søs, og når anekdoterne samtidig krydres med en smuk billedside er det næsten som at have været med ombord på Havana. Tak for eventyret - det var en helt særlig oplevelse for alle!

Grith Nynne Bagge

CiPe:Care

Emil Erichen er super professionel og en fornøjelse at have besøg af. Helt klart anbefalelsesværdigt!!

Christina Jarlgaard

Naturama

Det var bare super godt!!!

Karin Kristensen

Nørresundby Kirke

Emil gør det rigtig godt og på en god måde. Kun ros til ham og har kun fået positive tilbagemeldinger fra medlemmerne.

Pia Norre Andersen

Forsikringsforbundet

Meget positiv oplevelse også blandt alle tilhørerene.

Lars Dohrmann

Forsikringsforbundet

Foredraget var helt i top, og selv for en erfaren sømand som mig selv, så gjorde foredragsholderen det så godt, at vi efter på har modtaget mange ekstremt positive reaktioner.

Kresten Larsen

Maritim-Viden

Emil var en meget levende og interessant foredragsholder - han fangede alle med et meget personligt og ærligt foredrag.

Anna Mette Arendt

Actona Company A/S

Emil kom helt ud over scenekanten og tog publikum med på hans eventyr - fantastisk.

Louise Falkenstrøm

Den Jyske Sparekasse

Fantastisk nærvær. Skønt med en kompetent foredragsholder. Som stadig gir sig tid til at tale med alle.

Helle Jørgensen

Emil Erichsen gjorde det bare så godt. Der var ikke noget tidspunkt, hvor han ikke vidste, hvad han skulle fortælle. Han fortalte på en underholdende måde og fangede os alle både unge og ældre. Han var en meget behagelig person, som var helt nede på jorden.

Marianne Dahl Pedersen

Deloitte Silkeborg

Et utrolig godt Emil Erichsen foredrag med en meget medlevende foredragsholder, der på en måde fortalte om de tre år med Havana Kurs mod fjerne kyster det kan simpel hen ikke fortælles bedre. Så er Emil Erichsen en ualmindelig sympatisk ung mand. Så 5 stjerner ud af 5 stjerner.

Ernst Jørgensen - Svenninge

Danske seniorer

Det var en helt super oplevelse, en ung mand der i den grad var nærværende - og som gav noget af sig selv. Der var ingen "primadonnanykker" og alle gik derfra med en oplevelse der var super god. Mest af alt var det dejligt at opleve den stolthed og den glæde som binder familien sammen.

Lilly Pedersen

Frederikshavn Kommune

Vi havde en alle tiders aften i selskab med Emil. Emil var god til at inddrage publikum i sine oplevelser, samt meget villig til at svare på alle spørgsmål publikum måtte have efter sit foredrag. Alt i alt i en god aften!

Anders Dalgaard

Salling

Flot kobling til vores område med klimaforandringer og bæredygtighed.

Heidi Lyhne Jensen

Aalborg Kommune

Emil tryllebandt hele forsamlingen med fantastiske videoklip fra tv-programmet "Kurs mod fjerne kyster", som han supplerede med sjove og tankevækkende historier. Et Emil Erichsen foredrag, som vi kun kan anbefale.

Jesper Mørkenborg

Folkesparekassen

Emil var virkelig en god foredragsholder. Vi har fået megen ros for dette foredrag. Han var så menneskelig. Det var ikke bare en kopi af en tv- udsendelse, men hans helt egen fortælling.

Kirsten Larsen

Menighedsrådet i Sankt Jørgens Kirke i Svendborg

Det var en fantastisk oplevelse at høre Emil. Han er en behagelig person, dejligt nede på jorden og i øjenhøjde med sine tilhører. Der var mange roser til ham bagefter. Han har en behagelig og klar stemme og er rolig og velovervejet. Vi kan kun anbefale ham som foredragsholder til andre.

Marlene Toftegaard

Allerup- Davinde Husholdningskreds

Jeg har kun hørt positiv tilbage melding, fra dem der var med til foredraget. Emil er god til at fortælle om sine oplevelser, han er meget positiv. Jeg kan anbefale et foredrag med Emil Erichsen.

Anne Mone Lautrup

Kalvslund Borgerforening

Meget venlig, jordnær og imødekommende. Superspændende og levende foredrag.

Jan Sørensen

Jan Auto

Emil er en levende fortæller der fik alle med på sin tur rundt i verdenen.

Jens Erik Møller

Fertin Pharma A/S

Super godt og meget struktureret Emil Erichsen foredrag

Jørgen Uldall-Ekman

HK Midt samt Workindenmark

Emil afholdt et fantastisk foredrag. Han er en rigtid god fortæller, og brænder virkelig for det han har lavet.

Henrik Hvidthøft

Ølsted Borgerforening
Forespørg på Emil Erichsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99