Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Erik Gundersen

Spændende foredrag om livet som tidligere verdensmester i speedway

Erik Gundersen

Tidligere verdensmester i speedway

Uforpligtende forespørgsel på Erik Gundersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Erik

Lecture icon

Foredrag

Erik Gundersen er tidligere succesfuld speedwaykører, der vandt hele 17 verdensmesterskaber. Karrieren endte dog brat, da Erik Gundersen blev invalid efter et massestyrt under VM-finalen i 1989. Styrtet resulterede i en slem rygmarvsskade, men efter intens genoptræning kan han den dag i dag gå.

Tilbage i oktober 2007 blev Erik Gundersen ansat som ungdomstræner i Dansk Motor Union, og han var dermed atter aktiv i sporten. I en årrække var Erik Gundersen desuden også landstræner for det danske landshold.

I et livsbekræftende Erik Gundersen foredrag får du hele historien fra start til slut, hvor han fortæller om sine håb, succeser og (knuste) drømme. Det bliver langt fra lutter melankoli, for Erik Gundersen fortæller altid med charme og bedste humør – og hans tendens til sort humor pakker han ikke væk.

Se foredrag med Erik Gundersen
Foredrag af Erik Gundersen

Mit liv i Speedway på godt og ondt

I dette spændende Erik Gundersen foredrag tager han dig med helt ind i nogle af de største oplevelser i hans tidligere professionelle dagligdag. Han fortæller på passioneret vis, hvad det krævede at nå det ultimative mål, Verdensmesterskabet.

Du kommer med i Erik Gundersens historie helt fra starten. Lige fra opvæksten i Danmark og rejsen videre i en alder af bare 18 år, hvor Erik Gundersen skriver kontrakt og flytter til England. Her forfølger han sine drømme om at blive verdensmester.

Hvordan var det egentlig at leve med så stort et pres, som fulgte med i kampen om at vinde den eftertragtede titel? Hvordan håndterede Erik Gundersen det?

Du får et helt enestående indblik i det splitsekund, der ændrede Erik Gundersens tilværelse for altid. Han måtte vænne sig til at leve som 80% fysisk handicappet, men hvad indebærer det i en almindelig hverdag, og hvordan fik han kæmpet sig tilbage?

Referencer

Forespørg på Erik Gundersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99