Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Henrik Duer

Foredrag om livsstil og sundhed

Irfaan Khan

Henrik Duer

Træningsfysiolog og rådgiver

Uforpligtende forespørgsel på Henrik Duer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

Mange kender Henrik Duer som den hårde vært og personlige træner på TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet”. Her var Henriks mål at få de 12 overvægtige deltager så langt ned i vægt som muligt på et år.

Henrik har gennem mange år været rådgiver og fysisk træner for diverse lands- og elitehold inden for bl.a. roning, tennis og basketball. Derudover har han i 15 år arbejdet med livsstilsændringer og vægttab og i de sidste 10 år rådgivet virksomheder i sundhed. På baggrund af sine mange års erfaring inden for sundhed og livsstil holder Henrik vedkommende, nærværende og let forståelige foredrag med gode råd og pointer, man kan tage med hjem og bruge med det samme.

Henrik er uddannet træningsfysiolog, cand.scient. i idræt og kemi ved Københavns Universitet. Han har skrevet bøgerne: “Kuren til varigt vægttab” og ”Tab 12 kg på 12 uger”. Henrik er desuden stifter af Det Danske Vægttabsregister, hvor formålet er at indsamle viden om personer, der har opnået store varige vægttab.

Se foredrag med Henrik Duer
Henrik Duer foredrag

Fremtidens sundhed - udfordringer og løsninger

Den perfekte velfærdsstorm er under opsejling pga. et presset sundhedsvæsen, en folkesundhed der går den forkerte vej og en udsigt til markant flere ældre.
Alle må nu tage ansvar inkl. arbejdspladserne. Det er ikke kun et individuelt ansvar.

Sundhed skabes ofte i fællesskab med andre og ikke mindst i de rigtige omgivelser. Derfor er det oplagt, at vi tager snakken
om sundhed på arbejdspladsen. Gjort rigtigt er arbejde med sundhed på arbejdspladsen en god forretning.
Ifølge Sundhedsstyrelsen giver pengene igen op til 1,5-12 gange.

Henrik giver i dette foredrag konkrete redskaber til hvordan du/I skal gribe det an – og hvordan du/I skaber motivation blandt dine kollegaer.

Henrik Duer foredrag

Ikke flere kostråd, tak

– Sunde vaner med succes.
Hver eneste dag tager tusindvis af danskere en beslutning om, at de vil til at leve sundere, men det er desværre de færreste, der får succes med det på trods af, at de fleste udmærket kender basisopskriften på et sundt liv. Vi har i princippet ikke brug for flere kost- og motionsråd men i stedet hjælp til at få succes med dem, vi allerede kender.

I dette foredrag giver Henrik et motiverende spark bagi og klar besked om, hvordan man får succes med den sunde livsstil. Et allround foredrag om sundhed for alle, som vil gøre noget godt for helbredet og opnå større livskvalitet. Det er sjovt, uhøjtideligt og uden løftede pegefingre.

Henrik Duer foredrag

Foredrag til virksomheder

Skal jeres medarbejdere have et motiverende spark bagi? Sådan lyder det fra Henrik Duer, når han i dette humoristiske og uhøjtidelige foredrag giver gode tips og klar besked til at få en sundere livsstil ind i virksomhederne.

Formålet med foredraget er at få skabt motivation til et sundere liv og et vægttab, der holder.

Referencer

Forespørg på Henrik Duer

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99