Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jakob Illeborg

Foredrag om en verden i forandring

Jakob Illeborg

International korrespondent

Uforpligtende forespørgsel på Jakob Illeborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jakob

Lecture icon

Foredrag

Jakob Illeborg har i mange år arbejdet som TV-vært og international korrespondent. Han har tidligere arbejdet som vært på DR1 og DR2, og som korrespondent for DR i London, hvor han var bosat i 15. år, og siden Global korrespondent. I dag arbejder Jacob, som international korrespondent for BT og har blandt andet været udsendt til Ukraine for at dække krigen.

Jacob Illeborg har udgivet bogen ”Danmark set udefra” på Gyldendals forlag, og har medvirket i flere andre bogprojekter, blandt andet fodboldbogen ”Arvefjender”, om fodboldkultur i London.

Han har skrevet for en lang række danske og internationale medier, herunder Weekendavisen, Mandag Morgen og The Guardian.

Hvis man ikke kender Jakob fra medierne kan man måske nynne med på nogle af hans sange fra hans fortid som rocksanger i Bandet Warwick Avenue, der bl.a. udgav plader på Columbia Records i USA.

Se foredrag med Jakob Illeborg
Jakob Illeborgs foredrag

Verden i forandring

Igennem mange år har Jakob Illeborg rapporteret fra verdens hotspots, hvor begivenheder langt væk, under andre himmelstrøg og i andre tidszoner, påvirker livet herhjemme i Danmark. I dette foredrag fortæller Jakob deltagerne om nogle af de væsentligste skæringspunkter i nyere tid, og han giver hans eget bud på, hvad vi kan forvente os af den kommende tid. Han løfter sløret for, hvordan de globale tandhjul griber ind i hinanden og hvilken vej de drejer. Jakob fortæller underholdende og vedkommende og trækker på en stor indsigt fra mange års erfaring.

Moderator

Jakob Illeborg er meget velbevandret i europæisk kultur, globalisering, innovation og Danmarks position i den globale landsby. Han har arbejdet tæt med unges forhold til EU og med topfolk i dansk erhvervsliv. I det hele taget har Jakob et bredt vidensfundament at stå på som moderator. Herudover er han god til at skabe den rette stemning og sikre at debatten står skarpt og oplysende.

Referencer

Forespørg på Jakob Illeborg

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99