Tlf.35 12 12 99

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Jarl Cordua

Spændende foredrag om politik og det danske samfund

Jarl Cordua

Politisk kommentator

Uforpligtende forespørgsel på Jarl Cordua

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jarl

Lecture icon

Foredrag

Jarl Cordua er politisk kommentator og dyrker sin politiske viden i en bred vifte af de danske medier. Han er bl.a. kendt fra programmet ”Cordua & Steno” på Radio24syv, ”Deadline” på DR2 og programmet ”Besserwisserne” på TV2 News. Han har fra et borgerligt-liberalt udgangspunkt siden 2006 analyseret dansk politik i en lang række medier og skriver i en ugentlig klumme på politik-portalen Altinget.dk.

Cordua har også blandet sig politisk i debatten om provins og hovedstad især i Berlingske, hvor han er fast klummeskribent.
Cordua er uddannet økonom, hvilket har dannet grobund for hans videre karriere.

Se foredrag med Jarl Cordua
Jarl Cordua foredrag

Dansk politik lige nu

I foredraget analyserer Cordua den aktuelle politiske situation, hvor den socialdemokratiske mindretalsregering spurter derudaf, mens den borgerlige opposition ligger i ruiner.

Hvor stærk er Mette Frederiksens regering i forhold til tidligere regeringer?

Er det et problem for folkestyret eller er det tværtimod glimrende, at landet nu har fået en regering, der nu kan og vil samarbejde til alle sider, når det passer ind i dens egen politik?

Jarl Cordua foredrag

Hvad vil regeringen?

I dette foredrag giver Cordua sit bud på, hvilke politiske tiltag, som regeringen ønsker gennemført i den indeværende valgperiode, og hvem man formodentlig har tænkt sig at samarbejde med i de enkelte sager.

Jarl Cordua foredrag

Venstre gennem de sidste 30 år – Fra Uffe, over Fogh til Løkke

Cordua vil i dette foredrag give dig historien om Venstre – bl.a. uddyber han, hvilke forandringer partiet har gennemgået, og hvilken betydning kandidaterne som Uffe, Fogh og Løkke har haft. Og hvor står Venstre nu med den nye partileder Jakob Ellemann?

Historien for partiet er lang. Partiet er gået fra udryddelsestruet landboparti til succesfuld moderne regeringsparti til et parti i opposition, hvor en ny leder er under pres for at levere et politisk alternativ og fremstå som en troværdig statsministerkandidat.

Referencer

Forespørg på Jarl Cordua

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 12 12 99